Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

WELKOM IN BUIKSLOTERMEER: JOUW NIEUWE THUIS

Ontdek de charme van Buikslotermeer, een buurt die de perfecte balans biedt tussen levendige stadsenergie en rustige woonomgeving. Deze netjes onderhouden deels hoek- en eindwoning met een hele fijne buitenruimte is een buitenkans voor jonge gezinnen en tweepersoonshuishoudens die op zoek zijn naar zowel comfort als mogelijkheden om te personaliseren. Geniet van de zonnige achtertuin, ideaal voor ontspanning na een drukke dag en de nabijheid van vaarwater maakt het heerlijk eenvoudig om er met een bootje op uit te gaan. Dit is wonen met potentie, waar je niet alleen geniet van een ruim huis, maar ook van een rijke woonomgeving.

HOOFDKENMERKEN OP EEN RIJ

- Netjes onderhouden: Deels hoek- en eindwoning met een verzorgde uitstraling, omringd door een voortuin, deels zijtuin en royale zonnige achtertuin.
- Vlakbij vaarwater: Met vaarwater om de hoek is het een kleine moeite om je vrije tijd door te brengen op het water.
- Uitbreidingsmogelijkheden: De woning biedt volop mogelijkheden om te moderniseren en het aantal slaapkamers misschien zelfs uit te breiden.
- Erfpachtvoordelen: Profiteer van een lage eeuwigdurende erfpachtcanonbetaling na afkoop tot 31-03-2026.
- Privacy en comfort: De zonnige achtertuin op het zuidwesten is voorzien van een handige houten schuur, ideaal voor opslag, en biedt veel privacy.

VOLLEDIGE BESCHRIJVING VAN JE NIEUWE THUIS

Stel je voor: je stapt je nieuwe huis binnen en wordt begroet door een sfeervolle ambiance die meteen als thuis voelt. Met een woonoppervlakte van circa 102 m² en een perceel van 141 m², biedt deze woning in Buikslotermeer alle ruimte die je nodig hebt om je leven vorm te geven. De woning is netjes onderhouden, wat bijdraagt aan de gezellige en uitnodigende sfeer.

De voortuin verwelkomt je met een groene entree, terwijl de zijtuin en de ruime zonnige achtertuin – met ligging op het zuidwesten – je uitnodigen voor lange zomeravonden vol ontspanning. De woonkeuken aan de voorzijde biedt ruimte voor het gezin en het is zelfs mogelijk om hier je droomkeuken van te kunnen maken. Hetzelfde geldt voor de 1e verdieping waar het mogelijk is om 2 prima slaapkamers te creëren en zelfs om de ruimte iets uit te breiden! De houten schuur biedt slimme opbergmogelijkheden voor al je tuinbenodigdheden of hobbyspullen. Hier geniet je van je privacy en de luxe van een eigen buitenruimte die je naar wens kunt inrichten.

Voor de avontuurlijke zielen is het nabijgelegen vaarwater een droom die uitkomt. Stap in je bootje en laat de stress van de dag achter je terwijl je de kalme waterwegen verkent. En mocht je plannen hebben om je huis aan te passen aan je specifieke behoeften, dan biedt deze woning de flexibiliteit om uit te breiden en te moderniseren. Stel je voor: een extra slaapkamer voor een groeiend gezin of een thuiskantoor voor diegenen die van huis uit werken.

Kers op de taart? De ligging kan haast niet beter. Op een paar minuten lopen vind je de metro Noord-Zuidlijn, je snelle verbinding naar de rest van Amsterdam. Het winkelcentrum Banne Centrum, met zijn charmante winkels en gezellige eetgelegenheden, ligt om de hoek. Voor een breder winkelaanbod wandel je naar het winkelcentrum Boven 't Y, waar je alles vindt van je dagelijkse boodschappen bij Jumbo en AH tot tech-gadgets bij Media Markt of leuke accessoires bij Hema.

Als je van fietsen houdt, grijp dan je fiets en verken de Waterlandroute – een pittoreske tocht die je meeneemt door weelderige landschappen en charmante dorpjes zoals Durgerdam, Holysloot en Ransdorp. Deze woning is niet alleen een plek om te wonen, maar een kans om een dynamische levensstijl te omarmen.

UITGEBREIDE KENMERKEN IN DETAIL

Een deels hoek- en eindwoning, netjes onderhouden, omgeven door een groene oase van tuinen – voortuin, deels zijtuin en ruime zonnige achtertuin. Gelegen nabij vaarwater, ideaal voor bootliefhebbers. Uitbreiden en moderniseren naar eigen smaak is mogelijk. Lage erfpachtkosten na afkoop tot 31-03-2026. Achtertuin met houten schuur biedt privacy en gemak.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, eindwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1977
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1977
Woon oppervlakte 102
Inhoud woonhuis 372

Overige

Perceel oppervlakte 141

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, eindwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1977
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1977
Woon oppervlakte 102
Inhoud woonhuis 372

Overige

Perceel oppervlakte 141

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Amsterdam Noord