Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Welkom in het ultieme droomhuis voor de moderne stedeling: een ongeëvenaard hoekappartement in de levendige buurt Sloterdijk. Dit luxueuze (gezins)appartement van circa 118 m2 biedt alles wat je nodig hebt voor een comfortabel en duurzaam leven. Met zijn energielabel A++, hoogwaardige afwerking, en state-of-the-art voorzieningen, is deze woning ideaal voor jonge professionals en gezinnen die op zoek zijn naar ruimte, stijl en duurzaamheid.

VOLLEDIGE OMSCHRIJVING

Stel je voor dat je elke ochtend wakker wordt in een prachtig lichte appartement met een energielabel A++. Met circa 118 m2 biedt dit hoekappartement niet alleen ruimte maar ook luxe en comfort. De royale woonkamer met open woonkeuken is het hart van het huis, waar je kunt genieten van gezellige avonden met vrienden en familie. De hoogwaardige afwerking, van de stijlvolle gietvloer tot de moderne keukenapparatuur (o.a. stoomoven, combi magnetron en inbouw koffiezetapparaat), maakt elke dag een beetje specialer.

Dankzij de hoekligging heb je een uitzicht op de dynamische omgeving van Sloterdijk, en met drie ruime slaapkamers is er genoeg plek voor iedereen. De luxe badkamer is een waar wellnessparadijs met hoogwaardige afwerking en moderne voorzieningen. Het ligbad heeft de beschikking over een whirphoolfuctie en bluetooth om heerlijk naar muziek te kunnen luisteren.

Duurzaamheid staat centraal in dit appartement. Met state-of-the-art energie-efficiënte installaties, zoals vloerverwarming en -koeling door de hele woning, en de geothermische warmtebron van het gebouw, is je ecologische voetafdruk minimaal. De superieure drievoudige beglazing zorgt voor optimale isolatie, waardoor je het hele jaar door comfortabel woont.

Het Vertical-complex biedt meer dan alleen een prachtige woning. Het 'Shared Living'-concept op de 5de verdieping voorziet in een scala aan voorzieningen die je dagelijks leven verrijken. Denk aan een sportschool, een gemeenschappelijke werkruimte met keuken en twee hotelkamers voor gasten Dit appartement heeft bovendien eigen fietsparkeerplaatsen en een auto parkeerplaats in de beveiligde garage van het gebouw.

De ligging van dit appartement is ideaal. Vlakbij Station Sloterdijk, wat betekent dat je binnen no-time in het bruisende centrum van Amsterdam bent, of snel op weg naar luchthaven Schiphol en omliggende steden zoals Haarlem. Voor je dagelijkse boodschappen kun je terecht bij de winkelcentra aan de Willem Kraanstraat en het Bos en Lommerplein, beide op fietsafstand.

BIJZONDERHEDEN
- Bouwjaar 2023;
- Woonoppervlakte ca. 118 m2 (NEN-2580 meetrapport aanwezig);
- Energielabel A++;
- Toekomstgericht: gasvrij, met triple glas en vloerverwarming/-koeling;
- Drie slaapkamers en twee balkons;
- Eigen parkeerplaats en voldoende fietsenparkeerplaatsen in de ondergelegen parkeergarage;
- Erfpacht eeuwigdurend afgekocht(!);
- Professionele en actieve VVE;
- Servicekosten € 348 per maand;
- Verwarming, koeling en warm water (naar gebruik);
- Beheer en verzekeringen van het gebouw, reserveren onderhoud en lift;
- Glazenwasser;
- Sportschool;
- Schoonmaakkosten algemene ruimten gebouw;
- Shared living beheer en schoonmaak;
- Beheer gastenkamers;
- Abonnementskosten deelauto’s;
- Energiesysteem en warmtepomp onderhoud en reservering;
- Onderhoud zonnepanelen;
- Onderhoud verticale tuinen;
- Het is een gebouw en tevens community waar duurzaamheid centraal staat;
- Oplevering in overleg, kan desgewenst spoedig op korte termijn

Kenmerken

Algemeen

Soort woning tussenverdieping, Appartement
Bouwjaar 2023
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2023
Woon oppervlakte 117
Inhoud woonhuis 388

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning tussenverdieping, Appartement
Bouwjaar 2023
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2023
Woon oppervlakte 117
Inhoud woonhuis 388

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Amsterdam Centrum