Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Ben je op zoek naar een fijne plek om je gezin te starten of je eerste woning aan te schaffen? Deze eengezinswoning in de Bloemenbuurt biedt precies wat je nodig hebt. Het huis is goed onderhouden, biedt uitbreidingsmogelijkheden en heeft een voor- en achtertuin. Met de erfpacht die eeuwigdurend is afgekocht, hoef je je geen zorgen te maken over extra kosten. Een ideale keuze voor jonge gezinnen en starters.


Bij binnenkomst in de woning tref je een lichte woonkamer aan door de grote ramen aan de voorzijde. Dit geeft de ruimte een open en uitnodigende sfeer. De zitkamer aan de voorkant is ideaal voor ontspanning na een lange dag. Aan de achterzijde vind je de open keuken in hoekopstelling, voorzien van inbouwapparatuur, met uitzicht op de tuin. De ruimte is effectief ingedeeld en biedt een prettige plek om te koken en te eten.

De eerste verdieping bereik je via een open trap in de woonkamer. Hier bevindt zich een ruime slaapkamer aan de voorzijde, voorzien van een inbouwkast, en aan de achterzijde de badkamer die royaal van opzet is. Deze verdieping biedt een rustige plek om te ontspannen en je terug te trekken.

De zolderkamer met dakkapel biedt extra ruimte en mogelijkheden. Deze ruimte kan dienen als extra slaapkamer, kantoor of speelkamer en heeft ingebouwde kasten voor extra opbergruimte.

De voortuin is gelegen op het westen, met avondzon. De onderhoudsvriendelijk en goed onderhouden achtertuin is gelegen op het oosten en heeft volop ochtend- en middagzon.
Hij beschikt over een stenen schuur en een achterom, wat praktisch is voor het opbergen van bijvoorbeeld fietsen of tuinspullen.

OMGEVING

De woning heeft een gunstige ligging met veel voorzieningen in de buurt. Op de hoek vind je de buurtsuper c.q. avondwinkel, ideaal voor je dagelijkse boodschappen. Slechts twee straten verderop ligt het Noorderpark, waar je heerlijk kunt ontspannen. Het park biedt een groot aanbod met café-restaurant Pompet, een grote speeltuin en het Noorderparkbad.

Voor nog meer gemak en plezier ligt nabij het Mosveld een verscheidenheid aan winkels, een bibliotheek en de Van der Pekmarkt, die drie keer per week plaatsvindt. Bovendien ben je op korte afstand van de vele hippe restaurants en cafés in Noord, zoals Il Pecorino, Hotel De Goudfazant, Tolhuistuin, De Ceuvel en het populaire NDSM-terrein.

Qua bereikbaarheid is de woning ideaal gelegen. De metrohalte Noorderpark ligt op slechts 5 minuten loopafstand, wat zorgt voor een snelle verbinding naar het centrum. De pont naar het Centraal Station is slechts 5 minuten fietsen en vaart 24/7. Binnen 5 minuten met de auto ben je op de ring A-10. Voor natuurliefhebbers zijn Het Twiske en Durgerdam binnen 10 minuten fietsen bereikbaar, waardoor je snel de stad kunt ontvluchten.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1931
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1931
Woon oppervlakte 70
Inhoud woonhuis 260

Overige

Perceel oppervlakte 73

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1931
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1931
Woon oppervlakte 70
Inhoud woonhuis 260

Overige

Perceel oppervlakte 73

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Amsterdam Noord