Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Te koop bij De Vliegende Makelaar: een ruim en licht vierkamerappartement op de Zilverweg 126 in de geliefde wijk Buikslotermeer, Amsterdam. Dit appartement, gelegen op de eerste verdieping, is ideaal voor gezinnen, starters of investeerders. Met drie slaapkamers, een ruime badkamer, een ruime woonkamer, een balkon en vrij uitzicht, biedt deze woning alles wat je nodig hebt voor comfortabel wonen in onze geweldige hoofdstad.

Wonen in Buikslotermeer
Buikslotermeer staat bekend om zijn rustige, groene omgeving en goede bereikbaarheid. Het is een van de meer ruim opgezette wijken van Amsterdam, waar je kunt genieten van rust en ruimte zonder ver van de stadse voorzieningen te zitten. De wijk heeft een fijne mix van oudere en moderne bouwstijlen, en biedt tal van winkels, scholen en sportfaciliteiten in de directe omgeving.

Met uitstekende verbindingen naar het centrum van Amsterdam, ben je binnen twintig minuten in hartje stad, terwijl je ook snel op de uitvalswegen A10 en A4 zit voor een goede ontsluiting richting andere steden. Ook met het openbaar vervoer zit je hier goed: de bushalte voor de deur en het metrostation Station Noord is vlakbij.

Ruime en lichte woonkamer.
Bij binnenkomst in het appartement valt meteen de hoeveelheid licht op. De ruime woonkamer is dankzij de grote raampartijen de perfecte plek om te ontspannen. Hier geniet je van veel natuurlijk licht en een prachtig vrij uitzicht. De woonkamer biedt genoeg ruimte voor een comfortabele zithoek en een gezellige eethoek, ideaal om met familie en vrienden samen te komen.

De ligging op de eerste verdieping zorgt ervoor dat je boven de drukte van de straat zit, maar toch makkelijk toegang hebt tot buiten. Via de woonkamer bereik je het ruime balkon, waar je heerlijk kunt genieten van de buitenlucht en het vrije uitzicht op de omgeving. Dit balkon is perfect voor een kopje koffie in de ochtend of om ’s avonds te ontspannen na een lange dag.

Drie comfortabele slaapkamers.
Dit appartement heeft drie goed bemeten slaapkamers, waardoor het uitermate geschikt is voor gezinnen of voor wie graag extra ruimte wil voor een thuiskantoor of logeerkamer. Alle slaapkamers zijn licht en voorzien van grote ramen die zorgen voor een prettige sfeer.

De grootste slaapkamer biedt meer dan genoeg ruimte voor een kingsize bed en een kledingkast. De tweede en derde slaapkamers zijn ideaal voor kinderen, logees of als werkruimte. Dankzij de praktische indeling van het appartement zijn er talloze mogelijkheden om elke kamer naar wens in te richten.

Ruime badkamer.
De badkamer is ruim en straalt comfort uit. Hier vind je een ruime inloopdouche, een wastafel met een groot spiegelkastje en stijlvolle tegelvloeren. De badkamer biedt voldoende ruimte voor al je badkamerbenodigdheden en zorgt voor een ontspannen start van je dag.

Daarnaast is er een apart toilet, wat de woning nog praktischer maakt voor gezinnen of wanneer je gasten ontvangt.

Keuken met potentie.
De gesloten keuken is een ideale plek om je culinaire vaardigheden te ontplooien. De keuken is van een goed formaat en biedt voldoende opbergruimte voor al je keukengerei. Hier is plek voor al je apparatuur en je kunt de keuken naar eigen smaak en wens verder moderniseren of uitbreiden.

Via de keuken heb je ook uitzicht en een openslaand raam, wat handig is tijdens een diner in de buitenlucht of als je even frisse lucht nodig hebt tijdens het koken.

Extra bergruimte en voorzieningen.
Naast de praktische indeling van het appartement heb je ook de beschikking over een eigen berging op de begane grond. Hier kun je al je spullen kwijt die je niet dagelijks nodig hebt, zoals fietsen, koffers of andere opbergitems. Dit maakt het wonen hier nog comfortabeler, omdat je niet constant ruimte tekortkomt in je appartement zelf. Zelfs het opladen van jouw elektrische fiets kan gewoon.

Groene omgeving en voorzieningen dichtbij.
Het appartement op de Zilverweg 126 heeft een geweldige ligging met vrij uitzicht op de omliggende groenvoorzieningen. Tuinpark Buikslotermeer ligt aan de rand van landelijk Noord. Het park heeft 246 tuinen en is een stiltegebied. Tuinpark Buikslotermeer is onderdeel van de Volkstuinroute Boven IJ, een wandelroute door 6 tuinparken in Noord. In het park is een speelplaats en een voetbalveld. Tijdens het tuinseizoen zijn er workshops, lezingen en markten. Hier kun je heerlijk wandelen, fietsen of gewoon genieten van de natuur.

Ook in de directe omgeving zijn tal van voorzieningen, zoals supermarkten, winkels, scholen en sportfaciliteiten. Je hebt alles wat je nodig hebt binnen handbereik, terwijl je toch in een rustige en groene omgeving woont.

Waarom dit appartement?
Dit vierkamerappartement is een uitstekende kans voor wie op zoek is naar een ruim en betaalbaar huis in Amsterdam. Of je nu een gezin hebt, van thuis werkt of gewoon wilt genieten van extra ruimte, dit appartement biedt alle mogelijkheden om comfortabel en zorgeloos te wonen. Met de drie slaapkamers, een ruime badkamer, het zonnige balkon en het vrije uitzicht, voelt dit appartement aan als een oase van rust in de stad.

Bovendien is de locatie ideaal voor wie de voordelen van Amsterdam wil ervaren zonder midden in de drukte te wonen. De uitstekende bereikbaarheid, de nabijheid van groen en de voorzieningen in de buurt maken dit appartement een perfecte keuze.

Ben je geïnteresseerd? Neem dan snel contact op met De Vliegende Makelaar voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen. Actie!! Iedere bezichtiger ontvangt van ons een waardebon van 1000,00 voor 1 van onze diensten. Voor de voorwaarden verwijzen wij u naar onze uitleg tijdens de bezichtiging.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning galerijflat
Bouwjaar 1968
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1968
Woon oppervlakte 80
Inhoud woonhuis 264
Aantal verdiepingen 1

Buurt

Woonwijk Ja
Aan rustige weg Ja

Overige

GasCV Ja
Balkon Ja
Dak type Plat Dak
Plat dak Ja
Woontype Appartement
Energielabel D
In overleg Ja
BouwjaarCV 2020
Hellend dak Bitumineuze Dakbedekking
Perceel oppervlakte 0
TypeCV ketel Intergas Eigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Bitumineuze Dakbedekking
Dichte keuken Ja
Oppervlakte woonkamer 0
Vrij uitzicht Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
LeeftijdCV ketel 4
Aantal slaapkamers 3
Verwarming opmerking Cv Ketel
Onderhoud binnen opmerking Redelijk Tot Goed
Onderhoud buiten opmerking Redelijk Tot Goed

Kenmerken

Algemeen

Soort woning galerijflat
Bouwjaar 1968
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1968
Woon oppervlakte 80
Inhoud woonhuis 264
Aantal verdiepingen 1

Buurt

Woonwijk Ja
Aan rustige weg Ja

Overige

GasCV Ja
Balkon Ja
Dak type Plat Dak
Plat dak Ja
Woontype Appartement
Energielabel D
In overleg Ja
BouwjaarCV 2020
Hellend dak Bitumineuze Dakbedekking
Perceel oppervlakte 0
TypeCV ketel Intergas Eigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Bitumineuze Dakbedekking
Dichte keuken Ja
Oppervlakte woonkamer 0
Vrij uitzicht Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
LeeftijdCV ketel 4
Aantal slaapkamers 3
Verwarming opmerking Cv Ketel
Onderhoud binnen opmerking Redelijk Tot Goed
Onderhoud buiten opmerking Redelijk Tot Goed

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Internetmakelaars Schagen