Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Voor wie op zoek is naar een perfect startpunt in Amsterdam, hebben we een echte parel in de aanbieding! Dit lichte, recent opgeknapte 3-kamer hoekappartement van 80 m² in Banne-Buiksloot biedt alles wat je zoekt. Met een vernieuwde badkamer en toilet, een balkon op het zuidwesten en een prettige indeling, is dit een geweldige kans. En dat alles in een groene, ruim opgezette buurt met uitstekende voorzieningen binnen handbereik.

HOOFDKENMERKEN VAN DE WONING

Recent vernieuwde badkamer en toilet: Geniet van modern sanitair en een frisse uitstraling.
Volledig gestuct en naar eigen smaak af te werken: Maak deze woning helemaal jouw eigen thuis.
Hoekappartement gelegen op de bovenste verdieping: Geen bovenburen en veel privacy.
Prettige indeling met veel licht: Grote raampartijen zorgen voor een lichte en luchtige sfeer.
Licht 3-kamer hoekappartement van 80 m² met balkon en vrij uitzicht: Een heerlijke plek om te ontspannen.
Actieve VvE met maandelijkse servicekosten van €157,03 en lage vaste erfpachtcanon van €161,99 tot 31 december 2038.
Casco keuken: Biedt je de mogelijkheid om zelf je droomkeuken te plaatsen.

Stap binnen in dit prachtige 3-kamer hoekappartement op de bovenste verdieping, waar je direct wordt verwelkomd door een zee van licht. Het appartement is volledig gestuct, wat een moderne en strakke basis biedt voor jouw persoonlijke stijl. De recent vernieuwde badkamer en toilet geven je het gevoel van luxe en comfort, en maken het dagelijks leven net een stukje aangenamer.

De indeling van het appartement is absoluut een van de hoogtepunten. Je komt binnen in een ruime hal die toegang biedt tot alle vertrekken. De woonkamer, met zijn grote raampartijen aan beide zijden, is een oase van licht en ruimte. Hier kun je heerlijk genieten van het prachtige uitzicht terwijl je ontspant op de bank of dineert met vrienden en familie.

De keukenruimte is casco, wat betekent dat je de keuken volledig naar eigen wens kunt inrichten. Creëer jouw ideale kookplek en maak van koken een genot in een ruimte die helemaal bij jouw smaak en behoeften past.

Het balkon, gelegen op het zuidwesten, is toegankelijk vanuit de slaapkamer. Hier kun je de hele dag door genieten van de zon en de rust van de groene omgeving. Het biedt een perfecte plek om te ontspannen na een drukke dag of om te genieten van een gezellig ontbijt in het weekend.

Het appartement beschikt over twee ruime slaapkamers, beide met voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed en kasten. De tweede slaapkamer kan perfect dienst doen als logeerkamer, thuiskantoor of hobbyruimte – wat jij maar wilt!

De actieve VvE zorgt ervoor dat het gebouw goed wordt onderhouden en dat je geen omkijken hebt naar onverwachte kosten. Met maandelijkse servicekosten van slechts €157,03 en een lage vaste erfpachtcanon van €161,99 tot eind 2038, kun je hier zorgeloos wonen.

Dit appartement ligt in een groene en ruim opgezette buurt, perfect voor wie van rust en ruimte houdt, maar toch dichtbij alle voorzieningen wil wonen. Voor je dagelijkse boodschappen kun je terecht bij het winkelcentrum "Banne Centrum" of het nabijgelegen winkelcentrum Buikslotermeerplein. Beide zijn binnen enkele minuten te bereiken, zowel lopend als met de fiets.

De uitstekende ligging ten opzichte van de Noord-Zuidlijn betekent dat je binnen no-time in het hartje van Amsterdam bent. Of je nu voor werk, studie of plezier naar de stad moet, je bent er in een mum van tijd. Ook de ringweg A10 is snel bereikbaar, wat ideaal is als je regelmatig met de auto reist. En parkeren? Dat doe je gewoon gratis voor de deur.

Daarnaast biedt de omgeving volop mogelijkheden voor ontspanning en recreatie. Waterland ligt op loopafstand en 't Twiske is eenvoudig met de fiets te bereiken. Hier kun je heerlijk wandelen, fietsen of picknicken in het groen. Het bruisende NDSM-terrein en de gezellige Van de Pekbuurt liggen ook nabij en bieden een scala aan leuke cafés en restaurants.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning, Appartement
Bouwjaar 1965
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1965
Woon oppervlakte 80
Inhoud woonhuis 263

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning, Appartement
Bouwjaar 1965
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1965
Woon oppervlakte 80
Inhoud woonhuis 263

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Amsterdam Noord