Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

EEN OASE VAN RUST EN GEMAK IN DE BLOEMENBUURT

Stel je voor: thuiskomen in een charmante maisonnette met EIGEN entree op de begane grond gelegen in de geliefde Bloemenbuurt, waar rust, ruimte en stedelijke voorzieningen harmonieus samenkomen. Voor twee persoons huishoudens, jonge gezinnen en iedereen die zowel van de stad als van de serene momenten houdt, is dit de ideale woning. Op een steenworp afstand vind je alles wat je nodig hebt: van groene parken en zwembaden tot de levendigheid van de stad binnen handbereik. Met zijn twee verdiepingen en eigen entree biedt deze woning een unieke kans om van comfort te genieten. Kortom, je toekomstige droomhuis wacht op je!

UNIEKE KENMERKEN VAN DIT APPARTEMENT

- Perfecte locatie: Slechts enkele fietsminuten van de metro Noord-Zuidlijn en de pont naar Centraal Station.
- Recreatie in de buurt: Het Noorderpark met binnen- en buitenzwembad ligt praktisch om de hoek.
- Financiële rust: De erfpachtcanon is al vooruitbetaald tot en met 31-01-2061.
- Extra ruimte: Een eigen (fietsen)berging op het binnenterrein biedt volop opbergmogelijkheden, alsmede een ruime viering op zolder.
- Uniek ontwerp: Het appartement strekt zich uit over twee verdiepingen en heeft een eigen entree op de begane grond.

ONTDEK JOUW NIEUWE THUIS

Stel je voor dat je op een zonnige ochtend wakker wordt in dit prachtige appartement van circa 71m², met de zachte zonnestralen die door de ramen naar binnen glijden en de kamer vullen met natuurlijk licht. Je staat op uit bed, loopt de stijlvolle laminaatvloer over en geniet van de vredige stilte die alleen een woning in de Bloemenbuurt kan bieden. 

De woonkamer, gelegen op de 1e verdieping, biedt een warme en uitnodigende ambiance, perfect om te ontspannen na een lange dag. Aan de achterzijde op dezelfde verdieping vind je de open woonkeuken—een fijne plek voor elke culinaire liefhebber. Hier kun je je favoriete gerechten bereiden, terwijl je de deur opent naar het balkon, gelegen op het noordoosten. Stel je voor dat je in de ochtend geniet van je kopje koffie terwijl je de frisse ochtendlucht inademt op je eigen balkon, met zicht op het rustige binnenterrein.

Met twee ruime slaapkamers op de 2e verdieping is er voldoende plek voor een groeiend gezin of voor het creëren van een thuiswerkplek. Beide verdiepingen zijn voorzien van nette laminaatvloeren, die bijdragen aan de moderne uitstraling van de woning. Vergeet niet de vliering? Hier is meer dan voldoende ruimte om de niet-dagelijkse spullen op te bergen!

De ligging van deze woning is werkelijk uniek. Binnen enkele minuten fietsen bereik je de metro Noord-Zuidlijn (halte Noorderpark), waardoor je snel in het hart van de stad bent. Daarnaast zijn er uitstekende recreatiemogelijkheden in de buurt, met het Noorderpark en zijn zwembaden op loopafstand. Een eigen fietsenberging maakt deel uit van het gemak dat deze woning biedt, zodat je altijd verzekerd bent van een veilige plek voor je fiets. Het appartement heeft een energielabel C ( tot 02-10-2034).

PRAKTISCHE INFORMATIE

De maandelijkse servicekosten bedragen circa € 191,- en zorgen ervoor dat je je geen zorgen hoeft te maken over het onderhoud van de gezonde Vereniging van Eigenaren. De lichtinval in het appartement is zeker goed te noemen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning maisonnette, Appartement
Bouwjaar 1925
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1925
Woon oppervlakte 71
Inhoud woonhuis 251

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning maisonnette, Appartement
Bouwjaar 1925
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1925
Woon oppervlakte 71
Inhoud woonhuis 251

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Amsterdam Noord