Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Welkom op IJburg! Deze ruime hoekwoning van ruim 200 m2 biedt een zee aan ruimte voor gezinnen die net dat beetje extra nodig hebben. Met vier royale slaapkamers, twee moderne badkamers en een ruime woonkamer en woonkeuken, is dit de perfecte plek om je gezin te laten groeien en bloeien. De woning ademt comfort en is bovendien energiezuinig met een A+ label. De patio en het zonnige dakterras maken het buitenleven compleet, allemaal in een kindvriendelijke buurt met alle voorzieningen binnen handbereik.

HOOFDKENMERKEN VAN DE WONING

Zee aan ruimte: Een hoekwoning van ruim 200 m2 met veel licht, een royale woonkamer, een grote woonkeuken, vier ruime slaapkamers en twee moderne badkamers.
Luxe en comfort: Comfortabele woning met veel ruimte en een net afwerkingsniveau. Een heerlijke plek om thuis te komen.
Buitenleven: Patio, dakterras, en het gevoel van een gigantische tuin dankzij de hoekligging en het groene uitzicht.
Duurzaamheid: Energielabel A+ en uitstekende isolatie – klaar voor de toekomst.
Prachtige Ligging: Gelegen in het mooiste deel van IJburg, met alle voorzieningen binnen handbereik en toch de rust van een kindvriendelijke buurt.

EEN UITGEBREIDE KIJK NAAR JOUW NIEUWE THUIS

Stel je voor, je stapt binnen in deze prachtige hoekwoning en wordt meteen verwelkomd de prettige sfeer en aangename hoeveelheid licht. De royale woonkamer nodigt uit om te ontspannen en quality time door te brengen met je gezin. Op de begane grond ben je voorzien van een prachtige natuurstenen vloer.

Aan de andere kant van de woning vind je de royale woonkeuken die een droom is voor elke kookliefhebber. Voorzien van meer dan genoeg ruimte om hier een keuken naar eigen wens te realiseren. Stel je voor: koken terwijl de kinderen aan de keukentafel hun huiswerk maken of een spelletje spelen. De keuken heeft uitzicht op de groenstrook en speeltuin die zich voor de woning bevinden. Tevens is de inpandige berging vanuit de woonkeuken te bereiken.

De vier ruime slaapkamers bieden ieder hun eigen unieke charme. De master bedroom is voorzien van een walk in wardrobe, welke eenvoudig omgetoverd kan worden tot een derde badkamer. De andere slaapkamers zijn ruim en licht en bieden voldoende ruimte voor een bed, een bureau en opbergruimte – ideaal voor opgroeiende kinderen of een thuiskantoor.

En laten we de badkamers niet vergeten. Twee moderne, strak afgewerkte badkamers die luxe uitstralen. Denk aan ruime douches, een bad, wastafels en toiletten. Hier kun je echt tot rust komen na een lange dag.

Het buitenleven is hier een ware traktatie. De patio is een oase van rust, perfect voor zomerse diners en ontspannende middagen in de zon of schaduw. Het dakterras met ligging biedt een fijn uitzicht en is de ideale plek voor een gezellige borrel met vrienden of familie. Dankzij de hoekligging heb je het gevoel van een gigantische tuin voor de deur, en een heerlijk groen uitzicht.

De woning is niet alleen prachtig, maar ook duurzaam. Met een energielabel A+ en uitstekende isolatie ben je klaar voor de toekomst. Lage energiekosten en een comfortabel binnenklimaat het hele jaar door. Dit is echt een woning waarin je met een gerust hart kunt wonen.

De ligging in IJburg is gewoonweg perfect. Je woont in een van de mooiste delen van IJburg, dicht bij scholen, winkels, parken en openbaar vervoer. En toch geniet je van de rust en veiligheid van een kindvriendelijke buurt. Hier kunnen de kinderen veilig buitenspelen en kun je genieten van een wandeling langs het water.

Kortom, deze woning biedt alles wat je maar kunt wensen: ruimte, comfort, duurzaamheid en een fantastische ligging. Dit is de plek waar je nieuwe herinneringen gaat maken, waar je kinderen zullen opgroeien en jij elke dag met plezier thuis komt.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte 202 m2 (NEN2580-rapport aanwezig);
- Bouwjaar 2003;
- Energielabel A+;
- Ruime hoekwoning gelegen in groene omgeving;
- Vier slaapkamers en twee badkamers;
- Patio en zonnig dakterras;
- De woning is voorzien van 8 zonnepanelen;
- Inpandige berging;
- Inclusief eigen parkeerplaats in de overdekte parkeergarage;
- Actieve VVE;
- Servicekosten €173,55 per maand;
- Erfpacht afgekocht tot 15-04-2052;
- Overstap naar eeuwigdurende erfpacht is reeds vastgelegd, er is gekozen voor het vastklikken van de canon;
- Oplevering in overleg.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2003
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2003
Woon oppervlakte 202
Inhoud woonhuis 715

Overige

Perceel oppervlakte 105

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2003
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2003
Woon oppervlakte 202
Inhoud woonhuis 715

Overige

Perceel oppervlakte 105

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Amsterdam Centrum