Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Sfeervol, LICHT 3-KAMER appartement van ca. 53 m² met een geweldig RUIM BALKON van ca. 10 m². Gelegen op een toplocatie in Amsterdam Oost, middenin de gezellige Dapperbuurt, op 10 minuten fietsafstand van hartje Amsterdam. Dit alles in een VOLLEDIG GERENOVEERD appartement. Spullen pakken en verhuizen dus! Maak nu een afspraak en kom snel kijken.

DE WONING
Middels het verzorgde trappenhuis bereikt u de entree van deze woning op de derde etage. U komt binnen in de hal die toegang geeft tot alle overige vertrekken van dit appartement. De ruime, lichte woonkamer meet ca. 35 m² en is voorzien van een luxe keuken met kookeiland. Deze keuken is van alle gemakken voorzien (o.a. een 5-pits gasfornuis, oven, magnetron en een vaatwasser). Doordat er direct tegenover het appartement geen bebouwing is, heeft u een vrij uitzicht. De moderne badkamer is centraal gelegen en is voorzien van een ruime inloopdouche, wastafel en een toilet. De eerste slaapkamer is gelegen aan de achterzijde en meet ca. 3.13 m x 1.77 m. De tweede slaapkamer is tevens gelegen aan de achterzijde en meet ca. 3.31 m x 3.25 m. Vanuit hier heeft u toegang tot het heerlijke balkon (2023) van maar liefst 10 m²! Hier kunt u na een lange werkdag in de zon heerlijk ontspannen en genieten van een hapje en een drankje.
Voorts treft u op de begane grond een gezamenlijke fietsenberging en een privé berging van ca. 2 m².

DE LIGGING
Het appartement is gelegen in de gezellige Dapperbuurt met om de hoek de dagelijkse Dappermarkt en het Oosterpark. In de directe omgeving is een divers aanbod aan winkels, gezellige eetcafés en restaurants zoals Bar Bukowski, de Biertuin en Louie Louie. Tevens zijn het Tropenmuseum en Artis nabij. Op nog geen 5 minuten fietsafstand bevindt zich het winkelcentrum Oostpoort. De binnenstad is op 10 minuten fietsafstand. Het openbaar vervoer is goed bereikbaar; op loopafstand vindt u diverse tram- en buslijnen en het NS Muiderpoort Station. Ook is er voldoende parkeergelegenheid en zijn de uitvalswegen met de ring A10 uitstekend te bereiken.

HET ONDERHOUD
Het appartement is in 2018 compleet gerenoveerd en geïsoleerd. Tijdens de renovatie is destijds werkelijk alles vernieuwd. De wanden zijn netjes gestuukt en de elektra is tevens compleet vernieuwd. De woning is voorzien van een Remeha Avanta ketel (2020) en nieuwe radiatoren. Het appartement is voorzien van spots met dimmers. Kortom u hoeft niet meer te klussen en alleen te verhuizen!

DE VERENIGING
De administratie van de VvE ‘Tweede van Swindenstraat 15 en 17’ bestaat uit 9 leden. De administratie wordt gevoerd door Ymere VvE beheer. Het aandeel voor dit appartement in de totale VvE bedraagt 60/490ste. De servicekosten bedragen thans € 140,91 per maand.

DE GROND
Het appartement is gelegen op gemeentelijke erfpachtgrond. De canon is vooruitbetaald t/m 30-06-2057. De verkoper heeft de aanvraag onder de gunstige voorwaarden gedaan en is nu in afwachting van de aanbieding. Meer informatie bij de verkopend makelaar.

BIJZONDERHEDEN
- Geweldig balkon van ca. 10 m²;
- Licht appartement;
- Oplevering in overleg;
- Twee goede slaapkamers;
- Amsterdamse notaris naar keuze koper;
- Erfpachtcanon afgekocht t/m 30-06-2057 en aanvraag onder gunstige voorwaarden gedaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 1891
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1891
Woon oppervlakte 53
Inhoud woonhuis 197
Aantal verdiepingen 1

Overige

Balkon Ja
CV ketel Ja
In overleg Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Luxe
LeeftijdCV ketel 2020
Aantal slaapkamers 2
Bijgebouw schuur check Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 1891
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1891
Woon oppervlakte 53
Inhoud woonhuis 197
Aantal verdiepingen 1

Overige

Balkon Ja
CV ketel Ja
In overleg Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Luxe
LeeftijdCV ketel 2020
Aantal slaapkamers 2
Bijgebouw schuur check Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Kopinsky Makelaardij