Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

OPEN HOUSE DAY - Come and visit! Saturday 5 October: 11 am - 1 pm (No appointment needed - Just ring the bell during these hours!)
Deelnemer Open Huizen Dag op zaterdag 5 oktober 11.00-13.00 uur

-English text below-

Fantastisch, super licht en gerenoveerd 4 kamer appartement van circa 150m2 verdeeld over 2 verdiepingen met eigen opgang en 3 balkons plus de mogelijkheid tot het aanleggen van een dakterras van ca. 50 M2!

Volop licht (door de vele raampartijen) en veel mogelijkheden om van de zon te genieten (3 balkons en de mogelijkheid tot het aanleggen van een ruim dakterras!). Gelegen in het populaire Oud-West op steenworpafstand van het Centrum/de Jordaan!
Dit lichte appartement is gesitueerd op de 2 bovenste verdiepingen (2 en 3 hoog) van een prachtig pand uit ca. 1902. Het pand is in 2004 gesplitst in appartementsrechten en geheel gerenoveerd. Hierbij moet u denken aan onder andere nieuwe vloeren, plafonds en nieuw stucwerk. Ook de elektrische installatie, de keuken, het sanitair, het balkon en de trapopgang zijn toen meegenomen.
Het gehele appartement beschikt over een prachtige, massieve eiken vloer, een royale woonkamer met zonnige balkons aan weerszijden, een antieke houtkachel, 2 ruime slaapkamers, een extra ruimte voor een kantoor (hier kan eenvoudig een 3e slaapkamer gecreëerd worden) en een grote ruimte voor wasmachine/droger/bergruimte.

Indeling:
Via uw eigen voordeur betreedt u de hal met trapopgang op straatniveau. Hier is ruimte voor een garderobe en indien nodig voor uw kinderwagen (via een trolley hangsysteem).
Via uw eigen trap betreedt u het appartement op 2 hoog.
Op deze verdieping vindt u eerst een gang met garderobe, zeer ruim toilet en ruime meterkast met mogelijkheden om te bergen. Via de prachtige houten deur met glas in lood komt u in de riante woonkamer.

Door het vele glas aan zowel de voor- als achterzijde wordt de woonkamer werkelijk overgoten met licht. Aan de voorzijde is het brede zitgedeelte (circa 6 meter breed) met naast de grote ramen, openslaande deuren naar een kleiner balkon. Hier kunt u genieten van de ochtendzon met uitzicht over de Da Costagracht! Aan de achterzijde ligt het eetgedeelte met daarnaast de halfopen keuken. Ook hier grote raampartijen en toegang via openslaande deuren tot het diepe balkon op het zuidwesten. De ruimte tussen de tegenovergelegen panden is zeer groot, de binnentuinen zijn prachtig verzorgd; dus genieten maar van de avondzon.
De keuken is voorzien van alle denkbare high-end inbouwapparatuur, mooie inbouwverlichting en een enorme bergcapaciteit.
Onder de trap naar de 3de verdieping vindt u naast de eerder genoemde meterkast/berging nog een opbergruimte.
Aangekomen op de 3e verdieping ziet u direct dat de trap doorloopt naar een groot dakluik in het dak. Deze is door de huidige eigenaren hier gemaakt met de intentie om een dakterras van circa 50m2 te realiseren.

Het dakterras is in 2004 meegesplitst en staat dus als zodanig in de akte van splitsing vermeld. U moet hem nog wel zelf aanleggen.
Ook op de 3e verdieping ziet u de charme van weleer met een prachtige glas-in-lood deur. Vanuit de hal heeft u zowel toegang tot de 2 grote slaapkamers, een gigantische badkamer (hier kunnen ook 2 badkamers van gemaakt worden) als een ruime en erg handige kamer van circa 7m2 waar zich onder andere de wasmachine, wasdroger en CV ketel bevinden.
De zeer riante slaapkamer aan de grachtzijde wordt nu gebruikt als 2e slaapkamer. De nog ruimere ‘Master-Bedroom’ aan de rustige achterzijde heeft een additionele ruimte van circa 2.3 x 3.6 meter, die nu gebruikt wordt als kantoor. Hier kunt u eenvoudig een 3e slaapkamer creëren.
In de Master-Bedroom heeft u tevens enorm veel opbergruimte door de vele inbouwkasten. Ook hier heeft u toegang tot een ruim balkon van circa 6m2.
De enorme badkamer met een groot ligbad, een separate inloopdouche en het 2e toilet wordt door het grote daklicht overgoten met licht en heeft 2 ingangen. Ook hier is aan alles gedacht, waaronder veel opbergmogelijkheden, een handdoekradiator en een additionele badkamerverwarming.

Omgeving:
De woning is centraal gelegen met zowel de bruisende Hallen, het Vondelpark en de Jordaan in de buurt! De gezellige Ten Kate Markt is ook om de hoek bij de Kinkerstraat te vinden. Volgens Time Out is West een van de 10 coolste buurten ter wereld!
Het openbaar vervoer is perfect te bereiken en de verbindingen zijn uitstekend. Er rijden meerdere trams en bussen. Met de tram of fiets ben je zo op het Centraal Station.
Parkeren is mogelijk middels een bewonersvergunning.

Hoogtepunten:
• Fantastische ligging aan een rustige gracht in Oud West;
• 3 balkons;
• Potentie voor GROOT dakterras;
• Gelegen op twee verdiepingen met eigen entree vanaf straatniveau;
• Grote badkamer met ligbad en aparte inloopdouche;
• Diverse opbergruimtes;
• Ochtend- en middagzon!;
• Gezellige antieke houtkachel;
• Hardhouten vloeren;
• Hoge plafonds en superlicht/open woongedeelte;
• Fraaie plafondlijsten op woonniveau;
• Oude en nieuwe details;
• Kleine Vereniging van Eigenaren;
• Dit appartement was te zien in het populaire tv-programma: House Hunters International.

Bijzonderheden;
-Woonoppervlakte: ca. 150m2;
-4 kamer appartement, verdeeld over 2 verdiepingen;
-2-3 slaapkamers;
-3 balkons aanwezig:
-Mogelijkheid tot het creëren van een dakterras;
-Eigen watermeter;
-Gesplitst en gerenoveerd (2004);
-Bouwjaar: 1902;
-Parkeren middels vergunningsstelsel of op openbaar terrein;
-VvE bestaande uit 2 leden;
-Maandelijkse servicekosten: €200,-;
-Gelegen op erfpachtgrond, eigendom gemeente Amsterdam. Eeuwigdurende erfpacht, jaarlijkse canon: €1.046,79 tot 30 september 2027. Daarna ook eeuwigdurende erfpacht, jaarlijkse canon per 1 oktober 2027: €3.215,06. De bedragen worden jaarlijks geïndexeerd.
-CK Ketel Intergas bouwjaar: 2015;
-Niet zelfbewoningsclausule van toepassing;
-Ouderdomsclausule van toepassing;
-Asbestclausule van toepassing.

Heb je altijd al gedroomd van een prachtig, uniek appartement in het mooiste stukje van Amsterdam? Mis deze geweldige kans niet en maak een afspraak voor een bezichtiging!

Aanvaarding in overleg, maar kan spoedig.


-ENGLISH TEXT-

Open House Day Saturday 5 October: 11 am - 1 pm (No appointment needed - Just ring the bell during these hours!)

Fantastic, super light, 3 bedroom, renovated apartment on a wide and scenic canal with 3 sunny outdoor spaces (plus the chance to add a huge roof terrace!) and situated in the popular Old West neighborhood just steps to the Centrum/Jordaan!

This bright apartment is on the top two floors (2 and 3) of a beautiful building (ca. 1902) which was split into apartment rights in 2004 and renovated including floors, walls, ceiling, kitchen, balcony, electrical system, plumbing, doors, lighting, staircase, and more!
The apartment is ca. 150m2 with lovely, solid hardwood floors throughout both floors and a large, open living space with access to 2 sunny balconies, an antique wood burning stove, as well as two large bedrooms, an extra room currently in use as an office but also possible to use as a 3rd bedroom for baby or child, plus a large utility/storage/washer and dryer room.

Neighborhood:
Amsterdam West is the "Ninth coolest neighborhood in the WORLD", according to the sixth annual ranking by Time Out Magazine! The ranking called West a “hip, cozy, and creative area” with “a unique blend of Dutch heritage and international energy.”

Highlights:
• Fantastic location on a quiet canal in the Old West;
• 3 balconies;
• Potential for HUGE roof terrace;
• Situated on two floors with Private entrance from street level;
• Large bathroom with tub and separate walk-in shower;
• Several storage spaces;
• Morning and afternoon sun!;
• Cozy antique wood burning stove;
• Hardwood floors throughout;
• High ceilings and super light / open living area;
• Beautiful ceiling mouldings on living level;
• Old and New details;
• Small Owner’s Association;
• This apartment was featured on the hit TV show: House Hunters International.

-
-See English TAB for FULL English text ; OR our website: (27huis.nl)

-
De gegevens en maatvoeringen op de plattegronden en in de brochure zijn indicatief. Hoewel de informatie zorgvuldig is samengesteld is het toch niet uitgesloten dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Aan de op de plattegronden en in de brochure vermelde informatie kunnen dan ook op geen enkele manier rechten worden ontleend. 27 Huis Makelaars aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie noch voor schade ten gevolge van het bezoek aan onze website of andere websites die door middel van links toegankelijk zijn vanuit de website van 27 Huis Makelaars. Tevens sluit 27 Huis Makelaars aansprakelijkheid uit voor externe partijen.

Het woonoppervlak is opgemeten conform meetinstructies gebruikmakende van de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn derhalve indicatief.
Aspirant-kopers worden bij deze uitdrukkelijk uitgenodigd om; het oppervlak na te meten en/of zelf te kijken/onderzoeken naar de mogelijkheden om eigen gewenste invulling te geven aan het verkochte. Verkopende partij geeft hierover geen garanties.





Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 1902
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1902
Woon oppervlakte 150.2
Inhoud woonhuis 494.88
Aantal verdiepingen 3

Overige

Balkon Ja
CV ketel Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Perceel oppervlakte 164.9
CV ketel water Ja
Oppervlakte woonkamer 46.6
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2015
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 1902
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1902
Woon oppervlakte 150.2
Inhoud woonhuis 494.88
Aantal verdiepingen 3

Overige

Balkon Ja
CV ketel Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Perceel oppervlakte 164.9
CV ketel water Ja
Oppervlakte woonkamer 46.6
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2015
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?