Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wij bieden aan dit heerlijke driekamer appartement van 97 m2 op de derde en vierde verdieping aan de Eerste Jacob van Campenstraat 46-3 in Amsterdam met een flink dakterras (15m2)!

Via de centrale ingang en de trap kom je bij dit ruime appartement. Via de hal kom je onder andere in de woonkamer. Via de hal krijg je ook toegang tot de toilet en doucheruimte op deze verdieping.

De woonkamer is zeer ruim, zelfs met de grote moderne keuken aan de achterzijde. In de woonkamer is een inzethaard, met compleet gerenoveerd rookkanaal, in gebruik (in 2023 grondig onderhouden). Dit zorgt in het najaar en de winter voor een warme behaaglijke sfeer. De woning wordt verder verwarmt met luchtverwarming. De gehele woning is voorzien van nieuwe (houtlook)kunststofkozijnen met dubbele beglazing. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich nog een nis (boven het trappenhuis) wat nu gebruikt wordt als ruime boekenkast en thuis-werkplek.

Aan de achterzijde bevindt zich de keuken ( 2018). De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een inductiekookplaat met ruime oven ( 2022), een combi-oven/magnetron, vaatwasser, koel/vriescombinatie en luxe wijnkoelkast. Langs de keuken loop je naar de achterkamer, nu in gebruik als kinder(slaap)kamer, met veel licht. Er is op deze verdieping tevens een ruime berging voor wasmachine/droger etc. Daarnaast is nog een ruime kast voor de Cv-ketel en luchtverwarming.

De gehele woning is voorzien van een houtenvloer, de badkamer en de keukengedeelte zijn voorzien van een plavuizenvloer.

Via een vaste trap komen we op de bovenste etage. Deze etage geeft ruimte aan een flinke slaapkamer (masterbedroom) met een ruim hoekbad met rainshower, toilet en wastafel. Het dakraam zorgt voor veel lichtinval. Via deze etage kom je ook op het heerlijke dakterras op het zuiden, waar je de hele dag kunt genieten van de zon, de rust en het uitzicht over de Pijp en de binnentuin.

Het dak is in 2023 volledig vervangen met een prachtig duurzaam vernieuwde dakbedekking (PVC).

De woning uit 1876 staat op eigen grond. De VVE wordt door de bewoners zelf beheerd. De bijdrage is op dit moment EUR 50,-- per maand, maar zal in overleg met de overige bewoners binnenkort worden aangepast voor de toekomst.

Ligging

Perfecte ligging in het mooiste deel van de altijd gezellige en bruisende Pijp. De bovenwoning is gelegen in een rustige straat in de Frans Halsbuurt met het Marie Heinekenplein, het Museumplein, het Sarphatipark en de dagelijkse Albert Cuyp markt om de hoek. Op loopafstand een verscheidenheid aan koffietentjes, restaurants, galerietjes, boetiekjes en niet te vergeten het Rijksmuseum, Stedelijk Museum en het Van Gogh Museum. Het centrum van Amsterdam ligt op 5 minuten fietsen. In de directe omgeving stoppen o.a. trams 3, 7, 10, 16, 24, 25, bussen 197 en 370 (directe verbinding Schiphol) en de metro van de noord-zuidlijn. Diverse uitvalswegen (Ring A10, A1, A2 en A4) zijn goed te bereiken. Kortom een ruim appartement in een buurt met dorpse sfeer, centraal gelegen ten opzichte van alles wat Amsterdam te bieden heeft!

Kenmerken:

Energielabel C geldig tot 26 augustus 2034
Kleinschalige actieve VVE, bijdrage nu EUR 50,-- per maand
Parkeervergunning € 186,29 per 6 maanden (wachttijd circa 7 maanden)
Binnenschilderwerk 2014
Open haard
Dakterras op het zuiden
Eigen grond
Dak vernieuwd in 2023

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Bouwjaar 1876
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1876
Woon oppervlakte 97
Inhoud woonhuis 305
Aantal verdiepingen 2

Buurt

Woonwijk Ja

Overige

GasCV Ja
In overleg Ja
BouwjaarCV 2017
Eigen grond Ja
Hellend dak Ja
Open keuken Ja
Appartement Ja
Bovenwoning Ja
Isolatieglas Ja
Stadscentrum Ja
Bestaande bouw Ja
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud buiten goed Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Bouwjaar 1876
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1876
Woon oppervlakte 97
Inhoud woonhuis 305
Aantal verdiepingen 2

Buurt

Woonwijk Ja

Overige

GasCV Ja
In overleg Ja
BouwjaarCV 2017
Eigen grond Ja
Hellend dak Ja
Open keuken Ja
Appartement Ja
Bovenwoning Ja
Isolatieglas Ja
Stadscentrum Ja
Bestaande bouw Ja
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud buiten goed Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Van Bruggen Adviesgroep Makelaardij