Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

UNIEKE KANS!
Uw landelijke droom werkelijkheid laten worden? Dat kan aan de Lange Stammerdijk 28AB in Amsterdam! Hier kunt u met recht vrijstaand wonen op een zeer royaal perceel van maar liefst 2.265 m2!
U heeft hier de beschikking over diverse parkeerplaatsen, bergingen/bijgebouwen waaronder paardenstallen (allemaal op eigen terrein) en niet te vergeten een mooie ligplaats aan de Gaasp voor uw (toekomstige) boot. Het huidige woonverblijf is gelijkvloers en heeft alles wat u nodig heeft. Een ruime woonkamer met open keuken, twee slaapkamers, een badkamer, separaat toilet, een separate inpandige berging en een royale serre. Liever toch een u eigen woonhuis realiseren? Dat kan natuurlijk ook! Dit perceel biedt u namelijk tal van mogelijkheden om geheel naar eigen wensen op te bouwen!

Ligging en omgeving:
Uiteraard is ook de locatie belangrijk. De woning is gelegen aan de Lange Stammerdijk, tussen Diemen en Driemond in. U bent binnen enkele autominuten in zowel Diemen, Driemond, Weesp als Amsterdam-Zuidoost. Het metrostation Gaasperplas met verbinding naar Amsterdam CS is gemakkelijk bereikbaar via het nabij gelegen fiets-/voetpad langs de A9 over de Gaasp. In Diemen heeft u de beschikking tot het winkelcentrum "Diemerplein" met o.a. een Hema, een AH XL, Keurslagerij, de bakker, Douglas, Kruitvat en nog veel meer. Zo zijn de boodschappen snel en gemakkelijk gedaan. Iedere woensdag is er een weekmarkt met een diversiteit aan aanbod. Daarnaast zijn er diverse sportaccommodaties (paardrijden, voetbal, tennis, hockey) in de buurt en hoeft u zeker niet stil te zitten! In de omgeving van Driemond en Weesp treft u ook diverse winkels zoals supermarkten en speciaalzaken. Ook is een variërende combinatie van horeca aanwezig. In Amsterdam-Zuidoost en Driemond treft u uiteraard ook diverse winkels en heeft u de tram- en busverbinding direct naar hartje Amsterdam. Ook is er een sporthal aanwezig in Driemond. Uiteraard mogen de diverse uitvalswegen in de buurt niet ontbreken, waaronder de A1, A9 en de Ring A10. Het nabij gelegen Diemerbos als het Gaasperpark is ideaal om lekker een stukje te wandelen of te paardrijden of fietsen. Kortom, de bereikbaarheid naar verschillende locaties is goed!

Huidige situatie:
Op het zeer royale perceel van maar liefst 2.265 m2 bevinden zich momenteel het woonverblijf en diverse bijgebouwen/bergingen/stallen en een buiten stal uitloop. Het grootste bijgebouw (2009) is deels ingericht en kunt nog geheel naar eigen wens inrichten als woon- of werkruimte.

Het woonverblijf is gelijkvloers en bevindt zich aan de achterzijde van het terrein. Laten we beginnen bij de serre. De serre is een heerlijke plek wat momenteel is ingericht als loungeplek en als eetkamer. Via de schuifpui betreedt u de woonkamer met open keuken. Deze is licht en voorzien van een nette laminaatvloer. De open keuken is van goed formaat en van alle gemakken voorzien: een spoelbak met mengkraan, een vaatwasser, een oven, 5-pits gasfornuis met afzuigkap, een losstaande koel-/vriescombinatie en diverse onder- en bovenkastjes voor de nodige opbergruimte. We gaan door naar de slaapkamers. Beide slaapkamers zijn van goed formaat en licht door de raampartijen. Ook heeft u vanuit de hal toegang tot de badkamer. De badkamer is uitgevoerd met een inloopdouche met thermostatische mengkraan, een vaste wastafel met meubel, mengkraan en spiegel alsmede een raam voor daglicht. Het naastgelegen toilet is separaat van de badkamer. Het deels betegelde toilet is zwevend uitgevoerd middels een wandcloset en uiteraard voorzien van een fonteintje. Tot slot heeft u in de hal ook toegang tot de separate inpandige berging. Deze is van ruim formaat en voorzien van de wasmachine- en droger aansluiting alsmede de plek van de CV-ketel.

Perceel:
Wat een waanzinnig groot perceel heeft u hier tot uw beschikking! Het perceel loopt rondom de bestaande gebouwen, tussen de verschillende sloten in. Door de grootte heeft u op elk uur van de dag een mogelijkheid om lekker in het zonnetje of in de schaduw te zitten. Vanuit uw erf (aan de overkant van de weg) heeft u tevens toegang tot een grote steiger, waar u uw boot kunt aanleggen (gunning Waternet). Op het perceel bevinden zich tevens een diverse vrijstaande opstallen. Zoals gezegd heeft u hier tal van mogelijkheden om bijvoorbeeld uw hobby of bedrijf (met vergunning van de Gemeente) uit te oefenen. Zo kunt u uw eigen paard aan huis houden en verzorgen. De droom van elke paardenliefhebber!

Dit fraaie perceel met eigen ogen bekijken? Neem dan gerust contact op en maak een afspraak voor een rondleiding!

Bijzonderheden:
- Vraagprijs € 980.000,- kosten koper;
- Bouwjaar 1917. De huidige woning is in 1980 gebouwd;
- Woonoppervlakte 68,5m2 met daarbij ruim 148m2 overige inpandige ruimte inclusief serre (conform NEN2580 gemeten en meetrapport aanwezig);
- De woning is gelegen op erfpachtgrond vanuit de gemeente Amsterdam, welke tot 31 december 2041 is afgekocht. Eeuwigdurende afkoop is mogelijk;
- Het betreft een zeer groot perceel van 2.265m2;
- Diverse mogelijkheden tot bewoning en bedrijven;
- Warm water en verwarming middels een CV-combiketel (Intergas, bouwjaar 2016, eigendom en gasgestookt);
- De huidige woning is volledig voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing (HR);
- Ook is de woonsituatie voorzien van isolatie (dak-, vloer-, en muur);
- De badkamer en de serre zijn voorzien van vloerverwarming;
- De woning is aangesloten op een persleiding met gastank;
- Toegang tot de steiger aan de overkant van uw eigen erf, welke onder gunning van waternet gebruikt kan worden (onderhoud sloten etc.);
- Parkeren op eigen terrein;
- Verkoper zal een Ouderdomsclausule opnemen in de koopovereenkomst (gezien het bouwjaar van de woning);
- Oplevering in overleg;
- Verkoop onder voorbehoud gunning eigenaar.

Geïnteresseerd in dit unieke object?
Voor meer informatie en/of vrijblijvende bezichtiging kunt u contact opnemen met IB makelaars.

Rechtsgeldige koopovereenkomst en notaris
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. 
Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’. Koper dient binnen twee werkdagen na het bereiken van de mondelinge overeenstemming in zake de koopsom en de voorwaarden, een notaris aan te wijzen binnen een straal van 15 km van het ten verkoop aangeboden object, opdat uiterlijk 1 week na deze mondelinge overeenstemming de koopakte ondertekend kan worden. Indien koper binnen deze periode geen notaris heeft aangewezen, heeft verkoper het recht deze aan te wijzen.
 
Toelichtingsclausule NEN2580  
De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. 

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning zijn wij adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bungalow, vrijstaande woning
Bouwjaar 1917
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1917
Woon oppervlakte 69
Inhoud woonhuis 500
Aantal verdiepingen 1

Energie

Vloer isolatie Ja

Buurt

Aan rustige weg Ja

Overige

Tuin Ja
GasCV Ja
Dak type Samengesteld Dak
Achterom Ja
Bungalow Ja
Woontype Woonhuis
Energielabel C
In overleg Ja
Landelijk Ja
Schuifpui Ja
BouwjaarCV 2016
Hellend dak Pannen, bitumineuze Dakbedekking
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 2265
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
TypeCV ketel Intergas Eigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Pannen, bitumineuze Dakbedekking
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 32
Vrij uitzicht Ja
Tuin kwaliteit Normaal
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Bijgebouw schuur Hout
LeeftijdCV ketel 8
Aantal slaapkamers 2
Vrijstaande woning Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Cv Ketel, vloerverwarming Gedeeltelijk, houtkachel
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bungalow, vrijstaande woning
Bouwjaar 1917
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1917
Woon oppervlakte 69
Inhoud woonhuis 500
Aantal verdiepingen 1

Energie

Vloer isolatie Ja

Buurt

Aan rustige weg Ja

Overige

Tuin Ja
GasCV Ja
Dak type Samengesteld Dak
Achterom Ja
Bungalow Ja
Woontype Woonhuis
Energielabel C
In overleg Ja
Landelijk Ja
Schuifpui Ja
BouwjaarCV 2016
Hellend dak Pannen, bitumineuze Dakbedekking
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 2265
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
TypeCV ketel Intergas Eigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Pannen, bitumineuze Dakbedekking
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 32
Vrij uitzicht Ja
Tuin kwaliteit Normaal
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Bijgebouw schuur Hout
LeeftijdCV ketel 8
Aantal slaapkamers 2
Vrijstaande woning Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Cv Ketel, vloerverwarming Gedeeltelijk, houtkachel
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

IB Makelaars