Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wilt u comfortabel wonen in een prachtig en zeer ruim appartement, op slechts enkele minuten loopafstand van het historische centrum van Weesp en met een winkelcentrum om de hoek? Dat is mogelijk in dit zeer royale gelijkvloerse en mooi afgewerkte vierkamerappartement van circa 136 m². Het appartement beschikt over een dubbel balkon en is gelegen op de eerste verdieping van het luxe appartementencomplex Casparus Village West. Daarnaast heeft het een inpandige parkeerplaats (t.w.v. € 30.000) en een berging in het souterrain.

Het appartement is in 2018 gerenoveerd en voorzien van een doorlopende houten vloer zonder drempels, dimbare plafondverlichting in een koof rondom, een nieuwe keuken, fraaie lambrisering en een inbouwboekenkast in de woonkamer. Dankzij de royale erker en de ramen aan de zij- en achterkant ontstaat er een unieke lichtinval en een prachtig uitzicht. Het appartement beschikt over een lift, een inpandige privéparkeerplaats en een eigen berging in het souterrain. Het ruime balkon aan de voorzijde (21,2 m²) biedt 's ochtends zon en een vrij uitzicht over Villa Casparus, "anno 1900" en ontworpen door de Amsterdamse architect Abraham Salm. In de middag is er zon op het achterbalkon (11,5 m²).

INDELING: Via de centrale toegang met videofoon en brievenbussen bereik je het appartement met de lift of via het trappenhuis. Bij binnenkomst in de royale hal vind je een garderoberuimte en een toilet. Aan de voorzijde bevinden zich de ruime eerste slaapkamer en een tweede slaapkamer. De badkamer is voorzien van een toilet, een ligbad en een inloopdouche. Vanuit de hal is er aan de achterzijde toegang tot de derde slaapkamer (momenteel in gebruik als kantoor) en een bijkeuken met c.v.-installatie en aansluitingen voor de wasmachine en droger. Vervolgens biedt de hal toegang tot een bijzonder ruime woonkamer met een fraaie raampartij, lambrisering en een inbouwkast. Aansluitend bevindt zich de open keuken, voorzien van diverse inbouwapparatuur. Het balkon aan de voorzijde is bereikbaar vanuit de woonkamer en het balkon aan de achterzijde vanuit de open keuken.

SOUTERRAIN: In de onderbouw bevinden zich de berging (5,7 m²) en de parkeergelegenheid (15 m²). De parkeerplaats is toegankelijk via een elektrische deur die bedienbaar is met een afstandsbediening. De parkeerplaats heeft een eigen kadastrale registratie en mag separaat worden verkocht aan derden (niet gebonden aan het appartementencomplex). De waarde van de parkeerplaats wordt geschat op circa €30.000.

AFWERKINGSNIVEAU EN INSTALLATIES: Dit appartement verkeert in uitstekende staat van onderhoud. De meterkast bevindt zich in een aparte ruimte op de gang van het appartement en is voorzien van voldoende groepen met aardlekbeveiliging. Hier bevinden zich ook de gas-, water-, en elektriciteitsmeters. De keuken is uitgerust met diverse inbouwapparaten. De cv-installatie, een combiketel, is gesitueerd in de bijkeuken.

GEBRUIKSOPPERVLAKTEN: Wonen: ca. 137 m²; Gebouw gebonden buitenruimte: 32,7 m²; Externe bergruimte: 5,7 m²; Parkeervak inpandig 15,0 m².

VERENIGING VAN EIGENAREN: De servicekosten voor het appartement bedragen €310,93 per maand, en voor de inpandige parkeergelegenheid €31,60 per maand. Deze bedragen zijn onder andere inclusief een reservering voor onderhoud en de opstal- en glasverzekering. De Vereniging van Eigenaren is actief en alles is goed geregeld. Het volledige schilderwerk aan de buitengevel van het appartementencomplex is zeer recent uitgevoerd (in het derde kwartaal van 2024). Parkeren is mogelijk op de inpandige privéparkeerplaats en op het buitenterrein.

WEESP: Sinds 2022 maakt Weesp deel uit van de gemeente Amsterdam als stadsgebied. Dit charmante stadje heeft een sfeervol centrum met een gevarieerd aanbod aan restaurants, cafés, unieke winkels en een theater/bioscoop en organiseert tal van eigen evenementen. De ligging is ideaal, direct aan de rivier de Vecht en omringd door prachtige natuur. Weesp ligt centraal tussen ’t Gooi, Almere, Utrecht en Amsterdam. Vanaf het appartement bereikt u op slechts 12 minuten loopafstand het treinstation van Weesp, waarvandaan u binnen een kwartier op Amsterdam Centraal of in Almere staat. Voor het Casparus complex is een busstation met verbindingen naar onder andere Amsterdam en Hilversum. Vanuit dit appartement bent u ook dicht bij scholen, apotheek, supermarkten, kinderopvang en belangrijke uitvalswegen richting het AMC, ziekenhuis Tergooi in Hilversum en luchthaven Schiphol.

BEZICHTIGING: Wilt u comfortabel wonen op slechts enkele minuten loopafstand van het historische centrum? Dan is dit royale vierkamerappartement in het appartementencomplex Casparus Village West, met een ruime woonkamer, dubbel terras, lift, berging en inpandige parkeerplaats in de onderbouw, wellicht iets voor u. Nieuwsgierig? Bel ons voor een bezichtiging; we laten dit prachtige appartement graag aan u zien!

Makelaarsland

Huis verkopen? Bespaar op je makelaarskosten. Bereken hier je besparing

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Bouwjaar 1998
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1998
Woon oppervlakte 137
Inhoud woonhuis 452
Aantal verdiepingen 1

Buurt

Woonwijk Ja
Aan rustige weg Ja

Overige

Lift Ja
GasCV Ja
Dak type Plat dak
Plat dak Ja
Woontype Portiekflat, Appartement
Perceel oppervlakte 0
Appartement Ja
Dak opmerking Bitumineuze dakbedekking
Glas isolatie Ja
Prijs opmerking Servicekosten €343
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Aantal slaapkamers 3
Bijgebouw opmerking Berging Inpandig
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Opmerkingen isolatie Dubbel glas
Verwarming opmerking Cv-ketel

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Bouwjaar 1998
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1998
Woon oppervlakte 137
Inhoud woonhuis 452
Aantal verdiepingen 1

Buurt

Woonwijk Ja
Aan rustige weg Ja

Overige

Lift Ja
GasCV Ja
Dak type Plat dak
Plat dak Ja
Woontype Portiekflat, Appartement
Perceel oppervlakte 0
Appartement Ja
Dak opmerking Bitumineuze dakbedekking
Glas isolatie Ja
Prijs opmerking Servicekosten €343
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Aantal slaapkamers 3
Bijgebouw opmerking Berging Inpandig
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Opmerkingen isolatie Dubbel glas
Verwarming opmerking Cv-ketel

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!