Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website

ERVAAR RUST EN RUIMTE OP KROETEN-EILAND, BREDA

Welkom in je nieuwe thuis op het groene en rustig gelegen Kroeten-Eiland in Breda! Dit huis biedt alles wat je nodig hebt en meer: het is perfect voor jonge gezinnen, tweepersoonshuishoudens, grotere gezinnen die meer ruimte wensen, en zelfs voor mensen die een mantelzorg- of kangoeroewoning zoeken. Met een zelfstandige woonunit op de begane grond zijn de mogelijkheden eindeloos! Verhuren, een praktijk of kantoor aan huis, een inwonend kind of ouder. Het kan hier allemaal!  Bovendien geniet je hier van rust, ruimte en een prachtig uitzicht op het natuurgebied en de waterpartij voor je eigen deur.

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING
Geschikt voor dubbele bewoning: De begane grond beschikt over een geheel zelfstandige woonunit met woonkamer, keukenblok, slaapkamer, badkamer, apart toilet eigen entree en een diepe tuin. 
Twee badkamers en vier slaapkamers: Ideaal voor grote gezinnen of mensen die veel ruimte nodig hebben.
Tuin op het noordoosten en balkon op het zuidwesten: Geniet van de zon én de schaduw op elk moment van de dag.
Prachtig vrij uitzicht aan de voorzijde op natuurgebied en waterpartij: Ervaar dagelijks de schoonheid van de natuur, direct vanuit je woonkamer.
Ruime woonkamer met vrij uitzicht: Een prettige, lichte en royale ruimte waar het hele gezin samenkomt.
Open keuken met werkeiland: De droom van elke thuiskok, met genoeg ruimte om te koken.
Duurzaam en gasloos: Volledig geïsoleerd, HR++ glas en energielabel A.
VOLLEDIGE WONINGBESCHRIJVING

Begane grond: De Zelfstandige Woonunit

Bij binnenkomst op de begane grond vind je enerzijds een zelfstandige woonunit en anderzijds de hal en inpandige berging van het huis. De aparte woonunit bevat een lichte woonkamer met een keukenblok met inbouwapparatuur. Verder is er een aparte slaapkamer, een badkamer met douche, ligbad en wastafel, een apart toilet en een tuin op het noordoosten met eigen berging. Dankzij de eigen entree biedt deze woonunit volledige privacy en is ideaal voor inwonende familieleden of huurders. 

Eerste Verdieping: Ruime Woonkamer en Open Keuken

De eerste verdieping is te betreden via de hal en trap en beschikt over een ruime woonkamer met een prachtig uitzicht op het natuurgebied en de waterpartij aan de voorzijde. De grote ramen zorgen voor veel natuurlijk licht, waardoor de ruimte nog groter en lichter aanvoelt. De open keuken met werkeiland is perfect voor kookliefhebbers en biedt voldoende ruimte om te koken en voor een ruime eettafel. 

Tweede Verdieping: Slaapkamers en Badkamer

Op de tweede verdieping zijn twee ruime slaapkamers. De badkamer is voorzien van een ligbad en wastafel. Vanuit de voorste slaapkamer heb je toegang tot het grote balkon op het zuidwesten, een heerlijke plek om te ontspannen met een goed boek of een kopje koffie en waar je 's avonds kunt genieten van de zonsondergang. 

Tuin op het Noordoosten

De tuin op het noordoosten heeft een eigen achterom en biedt een rustige plek om te ontspannen en ruimte voor kinderen om te spelen. De berging is handig voor het opslaan van fietsen, tuinmeubelen en gereedschap.

Oneindig Veel Mogelijkheden

Deze woning biedt veel mogelijkheden voor verschillende woonbehoeften. Of je nu zoekt naar ruimte voor oudere inwonende kinderen of ouders, een huurwoning voor extra inkomsten, of een kantoor aan huis, dit huis kan het allemaal.

De wijk Haagse Beemden heeft een eigen station, goede verbindingswegen, openbaar vervoer, sportverenigingen, basisscholen en een middelbare school. Winkelcentrum Heksenwiel met alle voorzieningen is op loop- en fietsafstand, en het centrum van Breda is snel bereikbaar per fiets of auto.

HIGHLIGHTS UITGESCHREVEN

Deze woning op Kroeten-Eiland in Haagse Beemden, Breda, biedt alles wat je zoekt en meer. Met een geschikt energielabel A, een tuin op het noordoosten en een balkon op het zuidwesten, geniet je van de perfecte balans tussen zon en schaduw. De woning is netjes onderhouden, volledig geïsoleerd en voorzien van HR++ glas. De aansluiting op de stadsverwarming zorgt ervoor dat het huis gasloos is. De begane grond heeft een zelfstandige woonunit die geschikt is voor oudere inwonende kinderen of ouders, of om te verhuren. Met een ruime woonkamer op de eerste verdieping, een open keuken met werkeiland, en een prachtig vrij uitzicht op het natuurgebied en de waterloop, biedt deze woning een aangename woonervaring.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2001
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2001
Woon oppervlakte 147
Inhoud woonhuis 519

Overige

Perceel oppervlakte 159

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2001
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2001
Woon oppervlakte 147
Inhoud woonhuis 519

Overige

Perceel oppervlakte 159

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Breda