Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Karakteristieke, over de volle breedte uitgebouwde, hoekwoning gelegen in de zeer gewilde en kindvriendelijke wijk 'Sportpark 2'. De woning is voorzien van een sfeervolle living met erker, complete open keuken, modern sanitair, 3 slaapkamers, 10 zonnepanelen én zonnige tuin op het oosten met royale berging en achterom. De woning is gunstig gelegen ten opzichte van het stadscentrum, scholen en diverse in- en uitvalswegen.

KENMERKEN: - INSTAPKLAAR! - UITGEBOUWDE JAREN '30 HOEKWONING MET DIVERSE KARAKTRISTIEKE ELEMENTEN - 3 SLAAPKAMERS - MODERNE KEUKEN EN BADKAMER - GELEGEN IN DE GELIEFDE JAREN '30 WIJK SPORTPARK - OP KORTE AFSTAND VAN WINKELS, SCHOLEN EN DIVERSE IN- EN UITVALSWEGEN

BEGANE GROND: HAL/ENTREE Voorzien van een fraaie plavuizen vloer en prachtige glas-in-loodramen, trapopgang naar de eerste verdieping, garderobeplek, vaste kast met opstelplaats HR-combiketel en een trapkelderkast met meterkast (6 groepen en 2 aardlekschakelaars). Vanuit de hal/entree heeft men toegang tot;

TOILET Vrijhangend closet welke deels is betegeld.

WOONKAMER Uitgebouwde woonkamer (ca. 11.30 x 3.20 m. (incl erker)) met karakteristieke visgraat houten vloer, sfeervolle houtkachel, stucwerk wand- en plafondafwerking, openslaande deuren naar de tuin en een lichtkoepel in de uitbouw wat zorgt voor veel lichtinval in deze ruimte. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken aan de achterzijde.

OPEN KEUKEN Een zeer goed ingedeelde, modern uitgevoerde keuken (ca. 4.25 x 1.76m.) met een keukenblok in rechte opstelling voorzien van houten blad, keramische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser en diverse laden/kasten. Alsmede een wandopstelling met koelkast, 3-laden vriezer, oven, magnetron en tot slot nog een houten bar met extra laden en zitgelegenheid. Vanuit de keuken is toegang tot de tuin middels een toegangsdeur.

EERSTE VERDIEPING: OVERLOOP voorzien van een laminaatvloer en toegang tot;

SLAAPKAMER 1 ca. 3.95 x 3.21m. gelegen aan de achterzijde van de woning en voorzien van een laminaatvloer en twee vaste kasten.

SLAAPKAMER 2 ca. 2.98 x 1.76 m. gelegen aan de achterzijde van de woning en voorzien van een laminaatvloer en loopdeur naar het terras. In deze kamer bevinden zich eveneens de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur.

TERRAS ca. 2.90 x 2.10 m.

SLAAPKAMER 3 (ouder) slaapkamer (ca. 4.00 x 3.21m. (incl. erker) gelegen aan de voorzijde van de woning en voorzien van een laminaatvloer en een vaste kast.

BADKAMER Moderne badkamer (ca. 2.34 x 1.76m.) welke gedeeltelijk is betegeld en is voorzien van een inloopdouche, dubbele wastafel in meubel, vrijhangend closet, designradiator en inbouwspots.

TUIN: Fraai aangelegde achtertuin voorzien van achterom, sierbestrating en gezellige overkapping om lang te genieten van de avondzon. Achterin de tuin is de royale berging gesitueerd (ca 4.60 x 2.50 m.) voorzien van licht/elektra.

TER INFORMATIE: Met hoeveel zorg ook samengesteld er kunnen onvolledigheden voorkomen in de informatie en de afbeeldingen en het kan derhalve niet als een aanbod worden gezien. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend en de opgegeven afmetingen, oppervlakte- en inhoudsmaten zijn dan ook indicatief.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1935
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1935
Woon oppervlakte 100
Inhoud woonhuis 300

Overige

Perceel oppervlakte 156

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1935
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1935
Woon oppervlakte 100
Inhoud woonhuis 300

Overige

Perceel oppervlakte 156

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Focus makelaars Breda