Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

WELKOM IN JE NIEUWE THUIS IN TUINZIGT
Ben je op zoek naar een leuke woning op een goede locatie waar stadsvoorzieningen binnen handbereik zijn? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Deze praktische tussenwoning in de populaire wijk Tuinzigt is de perfecte plek voor starters, eenpersoonshuishoudens, jonge gezinnen en iedereen die houdt van het dynamische stadsleven, maar ook van een rustige straat. Gelegen op een steenworp afstand van het centrum, biedt deze woning niet alleen een praktische indeling en een zonnige achtertuin, maar ook de mogelijkheid om het helemaal naar eigen smaak te moderniseren. Wat ga jij van de woning maken? Plan snel een afspraak en kom kijken!

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING
Naar smaak te moderniseren tussenwoning: Een woning waar je je eigen stempel op kunt drukken en die je helemaal kunt aanpassen aan je eigen wensen.
Dicht bij het centrum: Slechts enkele minuten verwijderd van alle gemakken en het bruisende leven van de stad.
Zonnige achtertuin: Een heerlijke plek om te ontspannen met een goed boek of een barbecue met vrienden.
Praktische indeling: Handig ingedeelde ruimtes die het leven hier aangenaam en comfortabel maken.
Leuk voor de klusser: Ideaal voor wie graag de handen uit de mouwen steekt en niet bang is om wat renovatiewerk te verrichten.
Opkomende wijk: Tuinzigt is volop in ontwikkeling en biedt een mix van authentieke charmes en moderne faciliteiten.

EEN THUIS MET POTENTIEEL EN KARAKTER
De tussenwoning in Tuinzigt is gelegen in een rustige straat aan de rand van deze levendige wijk en het centrum. Met een woonoppervlakte van 89 vierkante meter is het huis perfect voor eenpersoonshuishoudens, jonge gezinnen of koppels die ruimte zoeken om te groeien.

Bij binnenkomst voel je meteen de prettige sfeer van deze woning. De praktische indeling zorgt ervoor dat alle vierkante meters optimaal benut worden. Je komt binnen in de hal waardoor je naar de woonkamer kan. Hier is genoeg ruimte voor een grote eettafel en een fijne zithoek. Aan de achterzijde is een open keuken. Vanuit daar kun je verder naar het toilet, badkamer en de 
ruime slaapkamer op de begane grond. De slaapkamer beschikt over veel kastruimte. 

De houten balken onder de vloer aan de achterzijde van woonkamer dienen vervangen te worden en tevens de kozijnen van de twee slaapkamers op de eerste verdieping. Er is een recent opgesteld bouwkundig rapport beschikbaar.

Ook is er vanuit de gemeente Breda een subsidie beschikbaar voor verduurzaming die aangevraagd kan worden bij het vervangen voor een geïsoleerde vloer. Hiermee kun je tot 50% van de kosten terug krijgen (tot €19.000,-). De mogelijkheden zijn eindeloos; pak de kans om deze ruimtes te moderniseren en je zult versteld staan van het resultaat.

De woning beschikt over drie slaapkamers, waarvan er één zich uitstekend leent als thuiskantoor, hobbyruimte of logeerkamer. De andere twee kamers bieden genoeg ruimte voor een comfortabel bed en een ruime garderobe. De badkamer is functioneel en biedt mogelijkheden voor een opfrisbeurt naar jouw smaak.

De achtertuin, gelegen op het westen, is een ware oase van rust. Hier kun je tot in de late uurtjes genieten van de zon. Zie je jezelf al zitten met een glas wijn en een goed boek? Of misschien organiseer je graag een barbecue voor vrienden en familie. Wat je plannen ook zijn, deze tuin biedt de perfecte setting.

Daarnaast bevindt de woning zich in een opkomende wijk. Tuinzigt transformeert zich langzaam maar zeker tot een van de meest gewilde buurten in de stad. Met nieuwe ontwikkelingen en verbeteringen in de buurt, kun je hier rekenen op een goede investering voor de toekomst.

EXTRA KENMERKEN
Woonoppervlakte: 89 vierkante meter, ruim genoeg voor verschillende levensstijlen.
Perceeloppervlakte: 149 vierkante meter, inclusief een riante tuin op het westen.
Aantal slaapkamers: Drie comfortabele kamers, variërend in grootte en mogelijkheden.
Tuinligging: Westen, ideaal voor zonaanbidders en tuinliefhebbers.
Opkomende wijk: Een buurt die volop in ontwikkeling is en steeds populairder wordt.

BESCHRIJVING VAN DE HOOGTEPUNTEN
Deze tussenwoning biedt tal van mogelijkheden voor diegenen die hun eigen woonwensen willen realiseren. De woning ligt op een ideale locatie, dicht bij het bruisende stadscentrum, wat het een perfecte keuze maakt voor mensen die houden van het stadsleven en tegelijkertijd willen genieten van een rustige thuisbasis. De gezellige achtertuin nodigt uit tot ontspannen en biedt ruimte voor gezellige samenkomsten. Dankzij de praktische indeling en de drie slaapkamers is er genoeg ruimte voor iedereen. Bovendien is deze woning ideaal voor de klusser die niet bang is om wat renovatiewerk te verrichten. Gelegen in de opkomende wijk Tuinzigt, is deze woning een geweldige investering voor de toekomst.

OPROEP TOT ACTIE
Voel je de vonk al overspringen? Aarzel niet langer en plan vandaag nog een bezichtiging via onze website. Wacht niet te lang, deze parel in Tuinzigt is snel weg!

UITGEBREIDE BESCHRIJVING VAN DE HOOGTEPUNTEN
Naar smaak te moderniseren tussenwoning: Deze woning biedt de unieke kans om het helemaal naar jouw smaak te moderniseren. Stel je voor; van het uitkiezen van de verfkleuren tot het ontwerpen van je droomkeuken. Alles kan hier nog naar jouw wensen aangepast worden. Het is dé kans om van dit huis een thuis te maken dat volledig aansluit bij jouw lifestyle.

Dicht bij het centrum: De locatie is een van de grote pluspunten van deze woning. Met het centrum op slechts enkele minuten afstand, heb je altijd alle voorzieningen binnen handbereik. Of het nu gaat om een snelle boodschap, een avondje uit of een fijne wandeling door de stad, je bent er zo!

Gezellige achtertuin: De achtertuin is een heerlijke plek om na een lange dag tot rust te komen. De ligging op het westen zorgt ervoor dat je hier tot in de late uurtjes kunt genieten van de zon. Ideaal voor een ontspannen avond met een goed boek of een barbecue met vrienden. Het is een plek waar je echt even kunt ontsnappen aan de drukte van de stad.

Praktische indeling: De indeling van de woning is slim en praktisch, wat het wonen hier heel aangenaam maakt. Van de ruime woonkamer waar je gezellige avonden kunt doorbrengen tot de functionele keuken waar je met plezier kookt, alles is erop ingericht om het dagelijks leven zo comfortabel mogelijk te maken.

Leuk voor de klusser: Voor de handige doe-het-zelver is dit huis een waar paradijs. Er zijn talloze mogelijkheden om de woning aan te passen en te verbeteren. Of je nu grote renovaties in gedachten hebt of simpele aanpassingen, je kunt hier alle kanten op.

Opkomende wijk: Tuinzigt is een wijk met veel potentie. De buurt is volop in ontwikkeling en biedt een fijne mix van authentieke charme en moderne faciliteiten. Dit maakt het niet alleen een fijne plek om te wonen, maar ook een goede investering voor de toekomst. Met steeds meer voorzieningen en verbeteringen in de buurt, wordt Tuinzigt steeds populairder.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1933
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1933
Woon oppervlakte 89
Inhoud woonhuis 314

Overige

Perceel oppervlakte 84

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1933
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1933
Woon oppervlakte 89
Inhoud woonhuis 314

Overige

Perceel oppervlakte 84

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Breda