Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

DIRECT ONLINE EEN BEZICHTIGING INPLANNEN? GA NAAR ONZE WEBSITE!

ONTDEK HET IDEALE FAMILIEHUIS IN STEENAKKER

Ben je een starter op de woningmarkt, een jong gezin, een tweepersoonshuishouden of zoek je gewoon rust en ruimte? Dan hebben wij dé perfecte woning voor jou! Deze charmante twee-onder-een-kapwoning in de rustige wijk Steenakker biedt alles wat je nodig hebt. Met een royale tuin op het zuidwesten, een extra grote garage en een prachtig vrij uitzicht over de weilanden, voel je je hier direct thuis.

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING

Twee-onder-een-kapwoning met ruim perceel: Deze woning staat op een perceel van 395 m², ideaal voor tuinliefhebbers.
Extra grote garage: Vrijstaand en voorzien van een wasmachine- en drogeraansluiting, perfect voor degenen die van klussen houden.
Geweldige locatie: Gelegen in de wijk Steenakker, ten westen van Breda en grenzend aan Prinsenbeek, met een vrij uitzicht over de weilanden.
Zuidwestelijk gelegen tuin: Geniet van de zon in de mooi aangelegde tuin, ideaal voor zomerse bijeenkomsten en ontspanning.
Ruime, lichte woonkamer: Een uitnodigende ruimte met een sfeervolle houtkachel voor gezellige avonden. Tevens is de begane vloer voorzien van vloerverwarming. 
Drie slaapkamers: Twee op de eerste verdieping en een grote slaapkamer op de tweede verdieping, ideaal voor gezinnen.
Moderne badkamer: Uitgerust met een douchecabine, wastafelmeubel en een hangend toilet.
Landelijke open keuken: Volledig uitgerust met moderne apparatuur en een lichtkoepel voor extra daglicht.

VOLLEDIGE BESCHRIJVING VAN DE WONING

Stel je voor: een zonnige middag, je zit in je ruime woonkamer met een knisperende houtkachel op de achtergrond. Het licht stroomt binnen door de grote ramen, en je kijkt uit over je prachtige tuin op het zuidwesten. Dit is de plek waar je tot rust komt na een lange dag, waar je kinderen veilig kunnen spelen en waar je vrienden en familie ontvangt voor gezellige diners.

Deze twee-onder-een-kapwoning biedt je een woonoppervlakte van 104 m² op een royaal perceel van maar liefst 395 m². De ligging in de rustige en kindvriendelijke wijk Steenakker, aan de rand van Breda en Prinsenbeek, zorgt voor een perfecte balans tussen stad en natuur. Met vrij uitzicht over de weilanden heb je het gevoel dat je in een oase van rust leeft, terwijl je toch alle voorzieningen binnen handbereik hebt.

De woning beschikt over een ruime, lichte woonkamer met een sfeervolle houtkachel, perfect voor gezellige winteravonden. De open keuken in landelijke stijl is volledig uitgerust met een vaatwasmachine, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, combi magnetron en koel-/vriescombinatie. Dankzij de lichtkoepel geniet je hier van extra daglicht, wat koken een plezier maakt.

Op de eerste verdieping vind je twee ruime slaapkamers en een badkamer, uitgerust met een douchecabine, wastafelmeubel en een hangend toilet. De tweede verdieping biedt plaats aan een grote slaapkamer, ideaal als master bedroom of hobbyruimte.

De woning beschikt over een zeer ruime vrijstaande garage, voorzien van een stalen kanteldeur, smeerput en eigen meterkast. Hier vind je ook de aansluitpunten voor wasapparatuur en een handig stortbakje. Deze garage is ideaal voor elke klusser of hobbyist.

De tuin op het zuidwesten is perfect voor zonaanbidders. Hier kun je heerlijk ontspannen, tuinieren of gezellig barbecueën met vrienden en familie. De tuin biedt volop privacy en is een veilige speelplek voor kinderen.

De woning wordt verwarmd door vloerverwarming (begane grond), een houtkachel en een CV-ketel HR combiketel (Ferroli Econpact; bouwjaar: 2002), gesitueerd op de tweede verdieping, wat zorgt voor een aangenaam binnenklimaat gedurende het hele jaar.

HOOFDKENMERKEN VAN DE WONING

Twee-onder-een-kapwoning met ruim perceel
Extra grote garage, vrijstaand steen, met wasmachine- en drogeraansluiting
Gelegen in de wijk Steenakker, ten westen van Breda, aan de rand van Prinsenbeek met vrij uitzicht over weilanden
Tuin op het zuidwesten
Grote lichte woonkamer met houtkachel
Twee slaapkamers op de eerste verdieping en één grote slaapkamer op de tweede verdieping
Badkamer met douchecabine, wastafelmeubel en hangend toilet
Landelijke open keuken met vaatwasmachine, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, combi magnetron en koel-/vriescombinatie, met lichtkoepel
Twee-onder-een-kapwoning met ruim perceel

Deze charmante twee-onder-een-kapwoning staat op een royaal perceel van 395 m². Dit biedt niet alleen voldoende ruimte voor een prachtige tuin, maar ook extra privacy en tal van mogelijkheden om te genieten van het buitenleven. De woning zelf heeft een woonoppervlakte van 104 m² en is ideaal voor zowel starters als jonge gezinnen. Denk aan een veilige en rustige omgeving waar kinderen zorgeloos kunnen spelen en je volop kunt ontspannen.

Extra grote garage

De vrijstaande garage is een ware droom voor elke klusser of hobbyist. Met een afmeting van circa 7,75 x 4,60 meter biedt deze garage niet alleen ruimte voor je auto, maar nog veel meer. De garage is voorzien van een stalen kanteldeur, een smeerput en een eigen meterkast. Ook vind je hier aansluitpunten voor wasmachine en droger en een handig stortbakje. Of je nu een werkplaats nodig hebt of extra opslagruimte, deze garage heeft het allemaal.

Geweldige locatie

De woning bevindt zich in de rustige en kindvriendelijke wijk Steenakker, aan de westkant van Breda en grenzend aan Prinsenbeek. Dit betekent dat je kunt genieten van een landelijke setting met vrij uitzicht over de weilanden, terwijl je toch dichtbij de stad bent. Alle benodigde voorzieningen zoals scholen, winkels en openbaar vervoer zijn binnen handbereik. Het beste van twee werelden: rust en ruimte in een groene omgeving, gecombineerd met de gemakken van de stad.

Zuidwestelijk gelegen tuin

De tuin op het zuidwesten is een ware oase van rust en zonneschijn. Hier kun je optimaal genieten van lange zomerse dagen en zwoele avonden. De tuin biedt volop privacy en is perfect voor tuinliefhebbers, gezinnen met kinderen of voor het organiseren van gezellige barbecues met vrienden en familie. Dankzij de ideale ligging op het zuidwesten heb je altijd een zonnig plekje om te ontspannen en te genieten van het buitenleven.

Ruime, lichte woonkamer

De ruime, lichte woonkamer is een van de hoogtepunten van deze woning. Met grote ramen en een sfeervolle houtkachel creëert deze ruimte een warme en uitnodigende sfeer. Het is de perfecte plek om te ontspannen na een lange dag, om tijd door te brengen met het gezin of om gasten te ontvangen. Dankzij de open verbinding met de keuken blijft de ruimte licht en luchtig, ideaal voor modern en comfortabel wonen.

Drie slaapkamers

De woning beschikt over drie ruime slaapkamers, verdeeld over twee verdiepingen. Op de eerste verdieping vind je twee lichte en ruime slaapkamers, perfect voor kinderen, een logeerkamer of een thuiskantoor. De tweede verdieping biedt plaats aan een grote slaapkamer, die ideaal is als master bedroom. Deze indeling maakt de woning flexibel en geschikt voor verschillende gezinssamenstellingen.

Badkamer

De badkamer is uitgerust met een douchecabine, een wastafelmeubel en een hangend toilet. Deze praktische en stijlvolle ruimte biedt alles wat je nodig hebt voor een comfortabele dagelijkse routine. De badkamer is goed onderhouden en praktisch ingericht, zodat je hier direct kunt genieten van optimaal comfort en gemak.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1955
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1955
Woon oppervlakte 104
Inhoud woonhuis 386

Overige

Perceel oppervlakte 395

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1955
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1955
Woon oppervlakte 104
Inhoud woonhuis 386

Overige

Perceel oppervlakte 395

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Breda