Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

ONTDEK JE TOEKOMSTIGE DROOMHUIS IN WESTERPARK

Ben jij een starter op de woningmarkt, een stel op zoek naar een perfecte woning, een jong gezin op zoek naar de ideale buurt ? Of misschien een gezin met oudere kinderen dat meer ruimte nodig heeft? Zoek je een plekje waar rust en ruimte hand in hand gaan met de voorzieningen van de stad? Deze woning is precies wat je zoekt! Gelegen in een rustige straat met uitzicht op het water, biedt deze woning je alle mogelijkheden om naar eigen smaak in te richten. Geniet van de centrale ligging in de populaire wijk Westerpark, compleet met zowel een voortuin als een achtertuin waar je heerlijk kunt ontspannen. De ruime benedenverdieping biedt talloze mogelijkheden om jouw dromen en wensen in te vullen.

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING
Rustige straat uitkijkend op water: Een fijne straat met veel parkeermogelijkheden en top uitzicht op het water met loopbrug
Heel veel ruimte om naar eigen smaak in te richten: Laat je creativiteit de vrije loop en maak van deze woning jouw eigen paradijs.
Centrale ligging in populaire wijk Westerpark: Dichtbij de bruisende sfeer van de stad, terwijl je woont in een rustige en groene omgeving.
Zowel prettige achtertuin als voortuin: Creëer je eigen groene oase met ruimte voor ontspanning en buitenactiviteiten.
Ruime benedenverdieping met veel mogelijkheden: Of je nu een ruime woonkamer, speelkamer voor de kids, of een thuiswerkplek wilt creëren, hier kan het allemaal.

VOLLEDIGE BESCHRIJVING

De sfeer van deze rustige straat in de populaire wijk Westerpark geeft je meteen een gevoel van thuiskomen. Dit is niet zomaar een huis, dit is jouw toekomstige thuis. Kom snel langs om de ruimte te ervaren en de mogelijkheden te zien.

Met een energielabel B ben je verzekerd van een energiezuinige woning, wat niet alleen goed is voor het milieu maar ook voor je portemonnee. Met een woonoppervlakte van maar liefst 140 vierkante meter heb je alle ruimte die je nodig hebt om je woonwensen waar te maken. De woning heeft maar liefst vier ruime slaapkamers, perfect voor een groeiend gezin of voor degenen die extra ruimte nodig hebben voor een thuiskantoor of hobbykamer.

Bij binnenkomst valt meteen de ruime benedenverdieping op. Het is een blank canvas, klaar om door jou ingevuld te worden. Zie je jezelf al koken in een grote woonkeuken, waar vrienden en familie samenkomen? Of een gezellige zithoek waar je kunt ontspannen na een lange dag? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Op de eerste verdieping vindt je 2 ruime slaapkamers, de badkamer en een balkon aan de voorzijde en dakterras aan de achterzijde. Hoe fijn is het om een dakterras met ochtendzon aan je slaapkamer of thuiskantoor te hebben? De tweede verdieping beschikt wederom over 2 slaapkamers en een kamer waar de installaties zich bevinden, maar die daarnaast goed te gebruiken is als bijvoorbeeld een kastenkamer.

De achtertuin, gelegen op het oosten, nodigt je uit om te genieten van de ochtendzon met een kopje koffie. Hier kun je tuinieren, spelen met de kinderen of gewoon ontspannen met een goed boek. De tuin is praktisch ingedeeld, heeft een fijne stenen berging en een achterom.

En dan de locatie: Westerpark. Een wijk die geliefd is om de ruime opzet, rust en de nabijheid van de binnenstad. Hier heb je het beste van beide werelden. Met de fiets ben je binnen no-time in het centrum van de stad. Of je nu een rustzoeker bent of iemand die de stadse voorzieningen niet wil missen, deze locatie biedt het je allemaal. Ook is er voldoende parkeergelegenheid in de buurt, wat het leven net even makkelijker maakt.

SAMENVATTING VAN DE HOOGTEPUNTEN

Deze woning in Westerpark combineert het beste van stad en natuur. Gelegen in een rustige straat met uitzicht op water, biedt het je de ideale balans tussen rust en levendigheid. De woning biedt volop ruimte om naar eigen smaak in te richten, met een ruime benedenverdieping en vier slaapkamers. De centrale ligging in de populaire wijk Westerpark zorgt ervoor dat je geniet van alles wat de stad te bieden heeft, terwijl je thuis de rust en ruimte ervaart. Met zowel een prettige achtertuin als voortuin, kun je volop genieten van het buitenleven. Kortom, een perfecte match voor iedereen die op zoek is naar een ruim en comfortabel thuis in een geliefde wijk.


Bel nu of bezoek onze website voor meer informatie en maak de eerste stap naar jouw droomwoning!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1997
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1997
Woon oppervlakte 140
Inhoud woonhuis 497

Overige

Perceel oppervlakte 173

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1997
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1997
Woon oppervlakte 140
Inhoud woonhuis 497

Overige

Perceel oppervlakte 173

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Breda