Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Welkom in deze moderne, volledig gerenoveerde woning in de Eilandenbuurt. Met een energielabel A, 11 zonnepanelen en een nieuwe HR-ketel uit 2020 is dit huis niet alleen comfortabel, maar ook duurzaam en energiezuinig. De woning bevindt zich op loopafstand van NS-station Oostvaarders en het centrum van Almere Buiten, met alle voorzieningen binnen handbereik. Kortom, een droomhuis waar je direct in kunt trekken!

De woning wordt aangeboden middels een bieden vanafprijs! (Starting price)

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING
- Uitgebouwde tuingerichte woonkamer: ruime en lichte woonkamer met uitzicht op de tuin;
- PVC-vloer in visgraatmotief (2020) met vloerverwarming: stijlvolle en comfortabele vloer;
- Moderne keuken, badkamer en toilet: de keuken en het toilet zijn beide geheel vernieuwd in 2020, de badkamer is in 2021 gemoderniseerd.
- Zonnige achtertuin op het zuidwesten: geniet van de zon en sfeervolle avonden in de serre;  
- Drie fijne slaapkamers: 2 slaapkamers zijn voorzien van extra comfort en privacy vanwege de recent geplaatste rolluiken;
- Ideale locatie in de Eilandenbuurt: loopafstand van NS-station Oostvaarders, centrum van Almere Buiten en scholen.

Indeling
Bij binnenkomst word je verwelkomd door een nette voortuin en een ruime entree met meterkast, een volledig betegeld toilet met fontein en de trapopgang naar de eerste verdieping. We lopen door naar de woonkamer.

De uitgebouwde, tuingerichte woonkamer is een echte blikvanger. Met een stijlvolle PVC-vloer in visgraatmotief (2020) die de ruimte meteen een elegante uitstraling geeft, en vloerverwarming die je voeten zelfs in de koudste maanden warm houdt, is deze woonkamer de perfecte plek om te ontspannen of te entertainen. De neutrale kleuren op de wanden voegen een moderne touch toe, waardoor elke decoratiestijl hier tot zijn recht komt.

De keuken, geplaatst in 2020, vind je aan de voorzijde van de woning. Met de openslaande deuren heb je toegang tot de voortuin. Je beschikt hier over diverse inbouwapparatuur. Met een 5-pits inductiekookplaat, koel-vriescombinatie, combi-magnetron, Quooker, vaatwasser en wijnklimaatkast biedt deze ruimte alle gemakken die je nodig hebt voor het bereiden van heerlijke maaltijden. De keuken is niet alleen functioneel, maar ook modern dankzij de donkere kleurstelling.

De tuin, gelegen op het zuidwesten, is perfect om van de zon te genieten. De serre met LED-verlichting biedt de ideale plek om tot in de late uurtjes buiten te zitten, ongeacht het weer. De tuin beschikt over een combinatie van bestrating, beplanting en een fraai grasveld. Dit zorgt voor verschillende zithoeken en speelruimtes, ideaal voor kinderen of een zomerse barbecue met vrienden. De buitenkraan is een handige toevoeging, net zoals de houten berging die voldoende ruimte biedt voor al je tuinspullen. De schuttingen zijn in 2020 vernieuwd, wat zorgt voor extra privacy en een moderne uitstraling.

Op de eerste verdieping vind je een overloop die toegang biedt tot drie ruime slaapkamers. De slaapkamer aan de voorzijde van de woning strekt zich uit over de volledige breedte en is voorzien van een rolluik uit 2020, ideaal voor een goede nachtrust. Ook de slaapkamer aan de achterzijde is uitgerust met een rolluik; deze is geïnstalleerd in 2024. De laminaatvloer op deze verdieping is in 2023 vernieuwd en de wanden zijn strak afgewerkt met spackwerk. De badkamer, gemoderniseerd in 2021, is een luxe ruimte voorzien van een tweede toilet, een stijlvol wastafelmeubel, een inloopdouche en de nodige aansluitingen voor je wasmachine.

De omgeving van deze woning is ideaal voor gezinnen. Gelegen in de kindvriendelijke Eilandenbuurt, met het NS-station Oostvaarders op loopafstand en het centrum van Almere Buiten vlakbij, heb je alle voorzieningen binnen handbereik. Scholen, winkels, restaurants en recreatiemogelijkheden zijn allemaal in de buurt, waardoor het dagelijks leven gemakkelijk en aangenaam is.

DUURZAAM EN WEINIG ONDERHOUD

Deze woning combineert comfort en duurzaamheid. De kunststof kozijnen vereisen weinig onderhoud en de 11 zonnepanelen dragen bij aan een energiezuinige woning met energielabel A. De woning beschikt tot slot over een nieuwe HR-ketel en mechanische ventilatie, beide geïnstalleerd in 2020.

Kortom, je kunt je verhuisdozen hier uitpakken en meteen lekker genieten.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2002
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2002
Woon oppervlakte 99
Inhoud woonhuis 351

Overige

Perceel oppervlakte 144

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2002
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2002
Woon oppervlakte 99
Inhoud woonhuis 351

Overige

Perceel oppervlakte 144

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Almere

Wooninfluencers

Laden..