Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Droom je van een plek waar je de rust van de natuur kunt combineren met het comfort van een moderne woning? Dan is dit pareltje in de Eilandenbuurt van Almere Buiten echt iets voor jou! Dit instapklare huis biedt niet alleen een spectaculair uitzicht over het water, maar ook een energielabel A, een royale dakterras en zelfs een aanlegplek voor je eigen bootje. Ideaal voor mensen die rust en ruimte zoeken, met het gemak van de stad op korte afstand.

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING
*Gelegen aan het water: Geniet van een fijne woonomgeving met direct toegang tot het vaarwater.
*Energielabel A: Duurzaam en energiezuinig wonen
*Instapklaar: Geen verbouwingen nodig, je kunt direct verhuizen.
*Aanlegplek Bootje: Perfect voor water liefhebbers, met een eigen aanlegplek.
*Royaal Dakterras: Heerlijk zonnen en genieten van het uitzicht op je ruime dakterras.

JE EIGEN OASE AAN HET WATER
Stel je voor: je komt thuis na een drukke werkdag, parkeert je auto op de eigen parkeerplaats en loopt langs het water naar je voordeur. Zodra je binnenstapt, voel je de rust. De lichte woonkamer met grote schuifpui en gezellige zitkuil geeft direct een gevoel van ruimte en verbinding met het water. De sfeervolle houtkachel zorgt voor een knusse ambiance tijdens de winteravonden. De houtkachel is naadloos geïntegreerd met de cv-ketel, waardoor de woning op een efficiënte en sfeervolle manier verwarm wordt.

De fraaie moderne keuken met sfeervol kookeiland is van alle gemakken voorzien en biedt genoeg ruimte om culinair los te gaan. Het energielabel A van de woning zorgt ervoor dat je energierekeningen laag blijven, zonder in te boeten op comfort. De woonoppervlakte van maar liefst 158 m² geeft je alle ruimte die je nodig hebt.

In het souterrain vind je twee slaapkamers, waaronder een prachtige masterbedroom met luxe badkamer en-suite. De tweede slaapkamer is uniek door het deels verlaagde plafond, wat een speels en knus gevoel geeft. Het plafond kan vrij eenvoudig weer verhoogd worden om een volwaardige slaapkamer te creëren. De ideale kinder-of logeerkamer. Tot slot bevindt zich achterin nog een overvloed aan bergruimte.

De zolderkamer, is een multifunctionele ruimte, die perfect is te gebruiken als werkkamer of hobbyruimte.

Het absolute hoogtepunt van deze woning is het royale dakterras (dek). Hier geniet je de hele dag van de zon en de prachtige zonsondergangen. Bovendien beschikt je hier over een ruime terrasoverkapping, zodat je bijna het hele jaar door buiten kunt zitten.

EEN WOONERVARING VOL LUXE EN COMFORT
Deze woning biedt echt alles wat je je kunt wensen. De ligging aan het vaarwater zorgt voor een ongeëvenaarde woonervaring. Stap in je bootje vanaf je eigen aanlegplek en verken de waterwegen van Almere. De lichte woonkamer met schuifpui en zitkuil verbindt het binnen- en buitenleven op een unieke manier. De sfeervolle houtkachel maakt het plaatje compleet, of het nu zomer of winter is.

De masterbedroom met badkamer en-suite biedt een privé-oase van luxe, terwijl de tweede slaapkamer met ideaal is voor gasten of kinderen. De zolderkamer is een flexibele ruimte die perfect kan dienen als kantoor of atelier.

Daarnaast is de woning voorzien van een energielabel A, wat betekent dat je niet alleen duurzaam woont, maar ook profiteert van lage energiekosten. De royale dakterras op het noordwesten geeft je de mogelijkheid om te ontspannen en genieten van de zon, bijna het hele jaar door. En dankzij de ruime terrasoverkapping kun je zelfs tijdens een zomerse regenbui buiten blijven zitten.

Ga voor rust en ruimte. Wonen aan het water met alle gemakken van de stad binnen handbereik. Dit is jouw kans om het ultieme wooncomfort te ervaren. Plan direct je bezichtiging in en laat je verrassen door dit unieke aanbod!

BIJZONDERHEDEN
- De toegang tot de woning gaat over een gemeenschappelijk (mandelig) terrein. Om dit in goede staat te houden is er een maandelijkse bijdrage van €90,- voor alle eigenaren.
- Financiering: Alleen de Rabobank en Orange Credit kunnen een hypotheek verstrekken. Maximaal 90% te financiering door middel van een hypotheek
- De houtkachel is naadloos geïntegreerd met de cv-ketel, waardoor de woning op een efficiënte en sfeervolle manier verwarm wordt.
- De zitkuil kan vrij eenvoudig weer opgehoogd worden naar het vloerniveau van de woonkamer, zodoende kunnen er twee extra slaapkamers gecreëerd worden.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning woonboot, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 2001
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2001
Woon oppervlakte 158
Inhoud woonhuis 642

Overige

Perceel oppervlakte 265
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning woonboot, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 2001
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2001
Woon oppervlakte 158
Inhoud woonhuis 642

Overige

Perceel oppervlakte 265
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Almere