Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

ONTDEK HET IDEALE FAMILIEHUIS IN ALMERE POORT

Deze woning wordt aangeboden middels een bieden vanafprijs. (starting price)

Op zoek naar een woning die perfect aansluit bij de wensen van tweepersoonshuishoudens en jonge gezinnen? Dit moderne woonhuis in Almere Poort biedt precies dat. Met een eigentijdse uitstraling, 4 slaapkamers, energielabel A+ en een riante tuin op het zuidwesten ben je van alle gemakken voorzien. Deze woning is ideaal voor wie op zoek is naar comfort en duurzaamheid zonder in te leveren op stijl en kwaliteit.

HIGHLIGHTS VAN DE WONING

Royale woonkamer: Door middel van de uitbouw op de begane grond met openslaande deuren en tuinzicht is er meer ruimte voor ontspanning of entertainment.
Vier Slaapkamers: Genoeg ruimte voor alle gezinsleden en gasten.
Instapklaar wonen: Geen zorgen over verbouwen; gewoon verhuizen en genieten van je nieuwe thuis.
Centraal gelegen: Gelegen in een rustige woonwijk, met alle voorzieningen binnen handbereik.

VOLLEDIGE BESCHRIJVING
Stel je voor: je opent de deur naar jouw nieuwe droomhuis in Almere Poort. Met een royaal woonoppervlak van 133 vierkante meter en een A+ energielabel, is deze woning niet alleen ruim en comfortabel, maar ook energiezuinig.

De lichte, riante woonkamer, gecreëerd door de uitbouw op de begane grond is de perfecte ruimte voor gezellige familiemomenten of om vrienden te ontvangen. Door de grote raampartijen en openslaande deuren stroomt het natuurlijke licht gedurende de dag naar binnen.

Loop verder naar de moderne keuken, een waar paradijs voor kookliefhebbers. De moderne inbouwapparatuur, lichte kleurstelling en een strak design maken koken hier een waar genot.

Op de eerste etage tref je drie slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers bieden volop ruimte, één is aan de voorzijde en twee zijn aan de achterzijde gesitueerd. De eigentijdse badkamer met inloopdouche, ligbad en toilet biedt een relaxte sfeer om de dag fris te beginnen of juist ontspannen af te sluiten.

De tweede verdieping verrast met een royale kamer die voldoende ruimte biedt voor twee kamers. Of je nu een thuiskantoor, speelkamer of logeerkamer in gedachten hebt, de mogelijkheden zijn eindeloos. Tevens tref je hier de wasmachineaansluiting.

De tuin, met een perfecte ligging op het zuidwesten, nodigt uit tot lange zomerdagen buiten. In de tuin bevindt zich de berging als eventuele fietsenstalling en extra opslag. Zie jezelf zitten, omgeven door groen, genietend van een barbecue, gezellige avonden met vrienden of om even helemaal tot rust te komen.

Almere Poort staat bekend om zijn moderne en innovatieve stadsplanning. Deze wijk is populair vanwege zijn strategische ligging dicht bij zowel Amsterdam als de natuur. Bewoners profiteren van diverse winkels, gezellige cafés en restaurants, en uitstekende sport- en recreatiefaciliteiten. Voor gezinnen zijn er meerdere scholen en kinderopvangmogelijkheden in de nabijheid. Bovendien is de bereikbaarheid uitstekend, met goede verbindingen via zowel de A6 als het openbaar vervoer. De nabijgelegen stranden en natuurgebieden maken het plaatje compleet voor mensen die het beste van stad en natuur willen combineren.


SAMENVATTING VAN DE HIGHLIGHTS
Deze moderne woning in Almere Poort biedt alles wat je zoekt: een ruime uitbouw voor extra comfort, een centrale maar rustige ligging, moderne keuken en badkamer, en het gemak van een instapklare woning. Met vier slaapkamers en een zuidwestelijk gelegen tuin is het de perfecte plek voor jonge gezinnen en tweepersoonshuishoudens. Gebouwd in 2015 en met energielabel A+, ben je verzekerd van een duurzaam en toekomstgericht huis.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2015
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2015
Woon oppervlakte 133
Inhoud woonhuis 471

Overige

Perceel oppervlakte 113

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2015
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2015
Woon oppervlakte 133
Inhoud woonhuis 471

Overige

Perceel oppervlakte 113

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Almere