Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Welkom bij Fellinilaan 96 in woontoren "TOURMALINE", een parel aan het Weerwater die je doet wegdromen. Dit luxueuze appartement op de 10e verdieping biedt een adembenemend uitzicht over het Weerwater en het aangrenzende Lumierepark. Met een moderne, volledig uitgeruste keuken, een ruime living en twee comfortabele slaapkamers, is dit appartement perfect voor degene die op zoek is naar comfort en stijl in een schitterende omgeving.

BELANGRIJKE KENMERKEN VAN DIT LUXE APPARTEMENT

- Indeling: Dit appartement verwelkomt je met een ruime entree die toegang biedt tot een het toilet, een royale bijkeuken met een handige voorraadkamer en een wasmachine-aansluiting. De grote living met afsluitbare serre en open keuken vormt het hart van het appartement en is ideaal voor zowel ontspannen momenten als feestelijke bijeenkomsten. De masterbedroom en tweede slaapkamer bieden rust en privacy, terwijl de badkamer is uitgerust met een ligbad, wastafel en separate douche.

- Afwerking:
Het appartement straalt sfeer en comfort uit dankzij de prachtige houten vloer en fraaie wandafwerking. De keuken, vernieuwd in 2019, beschikt over een praktisch eiland en alle moderne inbouwapparatuur die je nodig hebt om heerlijke maaltijden te bereiden.

- Uitzicht:
Geniet dagelijks van het spectaculaire uitzicht over het Weerwater en het Lumierepark. De serene omgeving biedt een oase van rust en natuur, midden in de stad.

- Bereikbaarheid:
Het complex is uitstekend bereikbaar, gelegen nabij de Veluwe Dreef en afslag A-6. Een bushalte op korte afstand zorgt voor een naadloze verbinding met het openbaar vervoer.

- Voorzieningen:
Alle wijkvoorzieningen zoals een supermarkt en gezondheidscentrum zijn binnen handbereik. Ook het stadscentrum met de schouwburg, bioscoop, een groot winkelcentrum en het Flevoziekenhuis zijn gemakkelijk te bereiken met de fiets of te voet.

- Extra's:
Het representatieve appartementengebouw is gebouwd met duurzame materialen en is geluidswerend. Daarnaast beschikt het appartement over een eigen parkeerplaats op een afgesloten terrein en een berging.


Betreed het appartement en voel je meteen thuis in de ruime entreehal/gang, waar je direct merkt dat aan elk detail is gedacht. De toiletvoorziening bevindt zich hier, maar de echte verrassing wacht verderop. De bijkeuken biedt niet alleen plaats aan je wasmachine, maar fungeert ook als praktische voorraadkamer, waardoor je keuken altijd opgeruimd blijft.

De grote living is het stralende middelpunt van het appartement, met een afsluitbare serre die extra ruimte en licht biedt. Stel je voor dat je hier ’s ochtends geniet van je koffie, terwijl je uitkijkt over het kalme water van het Weerwater. De open keuken, voorzien van een modern eiland en hedendaagse inbouwapparatuur, is de droom van elke hobbykok. Hier kun je naar hartenlust experimenteren met nieuwe recepten terwijl je gasten comfortabel plaatsnemen aan het eiland of de eettafel.

De masterbedroom is het toonbeeld van rust en luxe, met voldoende ruimte voor een groot bed en bijvoorbeeld een flinke garderobekast. De tweede slaapkamer kan prima dienstdoen als kinderkamer, logeerkamer of thuiswerkplek. De badkamer is uitgerust met een heerlijk ligbad voor lange, ontspannende badsessies, een wastafel en een aparte douche waar je de dag verkwikt begint.

De houten vloer en fraaie wandafwerking geven het appartement een warme en uitnodigende uitstraling. Elk detail is zorgvuldig gekozen om een sfeer van comfort en stijl te creëren.

Dit appartement ligt op een perfecte locatie, direct aan het Weerwater en grenzend aan het Lumierepark. Hier geniet je van de rust en schoonheid van de natuur, terwijl je toch dicht bij alle stedelijke voorzieningen bent. De Veluwe Dreef en afslag A-6 zijn binnen enkele minuten bereikbaar, en een nabijgelegen bushalte zorgt voor uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer.

Alle wijkvoorzieningen die je dagelijks nodig hebt, zoals een supermarkt en een gezondheidscentrum, zijn dichtbij. Bovendien is het stadscentrum van Almere met zijn schouwburg, bioscoop, winkelcentrum en het Flevoziekenhuis makkelijk te bereiken met de fiets of te voet. Dit maakt woontoren "TOURMALINE" een ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een combinatie van stedelijk gemak en natuurlijke rust.

MODERN, REPRESENTATIEF EN DUURZAAM

Woontoren "TOURMALINE" is een representatief appartementengebouw dat is opgetrokken uit duurzame materialen en is voorzien van geluidswerende constructies. Dit betekent niet alleen dat je geniet van een comfortabele en rustige woonomgeving, maar ook dat je bijdraagt aan een duurzame toekomst.

Het appartement beschikt over een eigen parkeerplaats op een afgesloten terrein, wat een gevoel van veiligheid en comfort biedt. Daarnaast is er een eigen berging beschikbaar voor extra opslagruimte, ideaal voor fietsen, gereedschap of seizoensgebonden spullen.

SAMENVATTING VAN DE HIGHLIGHTS

Fellinilaan 96 in woontoren "TOURMALINE" biedt een unieke woonervaring met een prachtig uitzicht, moderne voorzieningen en een uitstekende locatie. Mis deze kans niet om je droomwoning te bezichtigen!

Prikkel je zintuigen en verbeeld je het leven in dit prachtige appartement. Zie jezelf genieten van het weidse uitzicht, hoor de stilte van de natuur, voel de luxe van de hoogwaardige afwerking, ruik de geur van vers bereide maaltijden in de moderne keuken en proef de smaak van een leven vol comfort en gemak. Grijp deze kans en plan vandaag nog een bezichtiging!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, Appartement
Bouwjaar 1999
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1999
Woon oppervlakte 136
Inhoud woonhuis 450

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, Appartement
Bouwjaar 1999
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1999
Woon oppervlakte 136
Inhoud woonhuis 450

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Almere