Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Let op, deze woning wordt aangeboden met een bieden vanaf prijs.

Stap binnen in dit prachtige woonhuis gelegen op een prachtige plek in Danswijk, Almere. Hier vind je de rust en ruimte die je altijd al hebt gezocht. Ideaal voor jonge gezinnen en mensen die houden van een fijne omgeving met alle gemakken binnen handbereik. Met een schitterend uitzicht op het water en het groen, en nabij het NS-station Parkwijk en het centrum van Almere-Stad op korte fietsafstand, biedt deze woning alles wat je hart begeert. De kindvriendelijke wijk, met supermarkt, bushalte en scholen op loopafstand, maakt dit de perfecte plek om te wonen.

*Vier ruime slaapkamers: Ideaal voor een groeiend gezin, met genoeg ruimte voor iedereen.
*Eigen oprit en garage: Nooit meer parkeerproblemen en perfect voor elektrische voertuigen.
*Verzorgde tuin op het westen: Geniet van lange zomeravonden in je sfeervolle, onderhoudsvriendelijke tuin.
*Energielabel A: Een duurzame woning die niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor je portemonnee.
*Vrij uitzicht op het water en groen: Een idyllische omgeving waarin je volledig tot rust komt.

Bij binnenkomst in deze prachtige woning voel je direct dat je hier thuishoort. De ruime hal, met modern afgewerkte toilet en toegang tot de garage, leidt je naar de lichte en royale woonkamer. De grote ramen zorgen voor een overvloed aan natuurlijke lichtinval en bieden een prettige overgang tot de diepe tuin, die door een situering op het westen garant staat voor veel zonuren. 

De ruime woonkeuken is een waar paradijs voor kookliefhebbers. Voorzien van alle benodigde apparatuur en met een fraai uitzicht op het groen en water, wordt koken hier een dagelijkse vreugde. Of je nu een snelle maaltijd voor jezelf bereidt of een uitgebreid diner voor vrienden en familie, deze keuken biedt de perfecte setting. 

Boven vind je vier ruime slaapkamers. Alle kamers bieden voldoende ruimte en een ideale basis, perfect om je terug te trekken na een lange dag. Naast de master bedroom, gelegen aan de voorzijde van de woning, vinden we een ruime overloop met toegang tot een dakterras op het oosten, ook op de tweede verdieping is nog een ruim balkon aanwezig. Begin je dag met een kopje koffie terwijl je de opkomende zon bewondert - de perfecte manier om je dag te starten.

De badkamer is ruim opgezet in een lichte kleurstelling, met een ligbad, douche en wastafel. Op de overloop bevindt zich het aparte toilet.

De buitenruimte is minstens zo indrukwekkend als de binnenkant. De verzorgde tuin op het westen biedt volop zon en privacy. Hier kun je barbecueën met vrienden, spelen met de kinderen of gewoon genieten van de rust en het groen om je heen. Dankzij de ligging aan het vaarwater kun je zelfs vanaf hier een boottocht maken. Hoe leuk is dat?

De praktische garage biedt niet alleen plaats voor je auto of motor, maar kan ook dienen als extra bergruimte of zelfs omgebouwd worden tot een vijfde slaapkamer of kantoorruimte. Dit maakt de woning extra flexibel en toekomstbestendig. 

De ligging van de woning is ideaal. In de kindvriendelijke Danswijk heb je alles wat je nodig hebt binnen handbereik. Supermarkten, scholen, bushaltes en zelfs het NS-station Parkwijk zijn op korte afstand te vinden. Het centrum van Almere-Stad, met zijn uitgebreide winkelmogelijkheden en gezellige restaurants, ligt op slechts enkele minuten fietsen. Bovendien ben je door de gunstige ligging snel op de A6 richting Amsterdam of Lelystad.


Vier ruime slaapkamers bieden genoeg ruimte voor het hele gezin en eventuele gasten. De eigen oprit en garage zorgen voor gemakkelijke parkeermogelijkheden en zijn ideaal voor elektrisch rijden. De verzorgde tuin op het westen biedt een heerlijke plek om te ontspannen, met veel zon en een prachtig uitzicht op het water en groen. Met Energielabel A is deze woning duurzaam en milieuvriendelijk. Het vrije uitzicht op het water en groen biedt een serene, rustgevende omgeving die perfect is voor mensen die van natuur houden.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1998
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1998
Woon oppervlakte 155
Inhoud woonhuis 606

Overige

Perceel oppervlakte 217

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1998
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1998
Woon oppervlakte 155
Inhoud woonhuis 606

Overige

Perceel oppervlakte 217

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Almere