Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op zoek naar een eengezinswoning die u geheel naar eigen smaak en wensen kunt moderniseren? Dan is deze gezinswoning wellicht precies wat u zoekt. De woning beschikt over drie ruime slaapkamers op de eerste verdieping, een vierde slaapkamer op zolder en een royale tuin en alle voorzieningen die u zich maar kunt wensen zijn binnen handbereik. De locatie is bovendien ideaal: op slechts enkele minuten lopen van het bruisende centrum en op fietsafstand van het Stadshart van Almere, waar u kunt genieten van een breed scala aan winkels, eetgelegenheden en culturele voorzieningen.
Deze voormalige huurwoning biedt u de unieke kans om uw eigen droomhuis te creëren. U heeft hier de vrijheid om de woning volledig naar uw eigen stijl en comfort in te richten. Of u nu kiest voor een moderne, minimalistische uitstraling of juist een warme, traditionele sfeer, de mogelijkheden zijn eindeloos.
De woning wordt aangeboden met een bieden-vanaf-prijs (starting price)
Deze woning is te bezichtigen tijdens het open huis:
Donderdag 24 oktober 10.00 uur - 11.00 uur
Vrijdag 25 oktober 15.00 uur - 16.00 uur
Indeling
Begane grond
U komt binnen via de ruime entree met achtereenvolgens toegang naar het toilet, bergkast, meterkast, trapopgang naar de eerste verdieping en toegang tot de woonkamer. 
De tuingerichte woonkamer is ruim opgezet en heeft veel lichtinval dankzij de grote raampartijen. De vaste trapkast biedt u extra opbergruimte. Vervolgens brengt de buitendeur u naar de achtertuin.
Na wat snoeiwerk heeft u hier alle ruimte en rust om volop te genieten van het buitenleven. De tuin is gelegen op het zuid-oosten en is grotendeels bestraat en voorzien van borders met beplanting. Achter in de tuin staat een vrijstaande stenen berging en treft u een achterom.
De keuken is gelegen aan de voorzijde van de woning. Het keukenblok is eenvoudig en staat in een rechte wandopstelling. U beschikt hier over alle benodigde ruimte voor uw eigen droomkeuken! Eventueel kunt u de wand naar de woonkamer weghalen, zodat er een fraai ruimtelijk geheel ontstaat.
Eerste verdieping
Op de eerste verdieping is de woning praktisch ingedeeld met drie slaapkamers en een badkamer. De drie slaapkamers zijn ruim opgezet en zijn aangenaam licht dankzij de grote raampartijen.
De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een ligbad, wastafel, toilet, radiator en een te openen raam.
Tweede verdieping
Eenmaal op de tweede verdieping brengt de overloop u naar de vierde slaapkamer. Deze slaapkamer zou eventueel ook dienst kunnen doen als rustige werkplek.
Locatie
Wat deze kluswoning extra aantrekkelijk maakt, is de uitstekende locatie. De woning is rustig gelegen aan een autovrij pad op loopafstand van het centrum waar u terecht kunt voor diverse winkels, restaurants en primaire voorzieningen. Ook het centraal station en Stadshart van Almere zijn op fietsafstand te bereiken. Daarnaast treft u in de directe omgeving diverse scholen.
Bijzonderheden
- Woning is direct op te leveren;
- Het betreft een voormalige huurwoning;
- Woning is nog volledig af te werken naar eigen inzicht;
- Vaste projectnotaris van toepassing;
- Wordt niet verkocht aan beleggers, koper(s) moeten de woning zelf gaan bewonen;
- Deze woning heeft een definitief energielabel, te weten B. Deze verloopt op 30-07-2025.
Kortom, deze woning biedt een uitstekende kans voor iedereen die op zoek is naar een plek die volledig naar eigen wens kan worden gemaakt, op een centrale en toch rustige locatie.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1983
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1983
Woon oppervlakte 101
Inhoud woonhuis 359

Overige

Perceel oppervlakte 121

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1983
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1983
Woon oppervlakte 101
Inhoud woonhuis 359

Overige

Perceel oppervlakte 121

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Almere