Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Let op, deze woning wordt aangeboden met een bieden vanaf prijs.

EEN DROOMHUIS VOOR JONGE GEZINNEN EN THUISONDERNEMERS

Welkom in de gewilde Filmwijk van Almere Stad, waar je nieuwe thuis op je wacht! Deze prachtige woning biedt alles wat een jong gezin zoekt: ruimte, comfort en een fantastische ligging. Voor degenen die dromen van een thuiswerkplek of een eigen bedrijf aan huis, is dit dé plek waar je ambities werkelijkheid worden. Met het Weerwater, stadspark, en het bruisende centrum van Almere op loopafstand, woon je hier echt ideaal.

Highlights van de Woning:
*Royaal woonoppervlak: Een zee van ruimte om al je woonwensen waar te maken.
*Extra slaapkamer(s) mogelijk: Flexibiliteit om kamers aan te passen naar jouw behoeften.
*Nabij Weerwater en Almere Centrum: Geniet van het stadsleven en de natuur, allebei binnen handbereik.
*Instapklaar: Deze woning is klaar voor bewoning, je hoeft alleen je koffers uit te pakken.
*Dakterras met uitzicht op het water: Ontspan en geniet van het prachtige uitzicht vanaf je eigen dakterras.

EEN VOLLEDIGE BESCHRIJVING VAN JE NIEUWE THUIS

Stap binnen in dit architectonisch hoogstandje, onderdeel van het prestigieuze Bouwrai '92. De woning heeft een energielabel B, wat betekent dat het niet alleen stijlvol, maar ook energiezuinig is. Met een woonoppervlakte van 149 vierkante meter en een perceeloppervlakte van 289 vierkante meter, biedt dit huis meer dan genoeg ruimte voor je gezin en eventuele werkactiviteiten.

Een bijzondere feature van deze woning is de ruime en lichte woon- leefkeuken die vervolgens via een brede vliering over gaat naar de woonkamer. De moderne keuken is uitgerust met hoogwaardige inbouwapparatuur en biedt daarnaast ruimte voor een grote eettafel, ideaal voor gezellige familiediners. De grote ramen laten een overvloed aan natuurlijk licht binnen, wat de ruimte nog uitnodigender maakt. Deze gaat vervolgens geleidelijk over naar een ruim dakterras, waardoor een groot leefgedeelte ontstaat.

Middels de trapopgang bereik je zitgedeelte / videkamer. Deze dient als woonkamer. Er is voldoende lichtinval, moderne afwerking en basis en een speels effect door de woningbrede vide. De vide kan ook worden afgesloten en worden gebruikt als een extra slaapkamer en/of kantoor. Zowel de woonkeuken, als de vide/woonkamer beschikt over een frans balkon.

Het dakterras is zonder twijfel ook een van de hoogtepunten van deze woning. Gelegen op het zuidoosten, kun je hier de hele dag door genieten van de zon en het adembenemende uitzicht over het water en groen. Het is de perfecte plek voor een zomerse barbecue of een ontspannen avond met een goed boek.

De begane grond herbergt drie ruime slaapkamers, waarvan de master over een fantastische inloopkast beschikt. Maar er is de mogelijkheid om nog extra slaapkamers te creëren indien nodig. Stel je voor dat elke kind zijn of haar eigen kamer heeft, of misschien een aparte ruimte voor je thuiskantoor. De badkamer is modern en van alle gemakken voorzien, met een ruime inloop douche, een ligbad en dubbel wastafelmeubel. Hiernaast bevindt zich een aparte kamer met de witgoed opstelling en een wastafel met meubel. Deze ruimte kan dienen als een tweede badkamer, alle voorbereidingen voor een wastafel, inloopdouche en de wasmachine aansluiting zijn aanwezig.

De tuin van deze woning, gelegen op het oosten en zuiden. Geniet de hele dag van de zon in een groene omgeving die volop privacy biedt dankzij hoge heggen en slimme beplanting. Het grasveld is ideaal voor spelende kinderen of gezellige tuinfeesten. Samen met het dakterras heb je meerdere zitplekken die ervoor zorgen dat je altijd een perfect plekje hebt om te ontspannen, of je nu 's ochtends buiten wilt ontbijten of 's avonds wilt loungen. Deze tuin is een verlengstuk van het woongenot dat deze woning te bieden heeft.

De woning is sfeervol gelegen naast het water en de groenstrook. De eigen oprit biedt ook de mogelijkheid om een elektrisch voertuig op te laden, wat deze woning extra toekomstbestendig maakt. Het hoekperceel geeft je een extra gevoel van privacy en is omgeven door groen en water, waardoor je het gevoel hebt midden in de natuur te wonen, terwijl je toch dicht bij alle stedelijke voorzieningen van Almere Centrum bent.

In de directe omgeving vind je meerdere parken, het Weerwater en natuurlijk het centrum van Almere met al zijn winkels, restaurants en culturele voorzieningen. De mix van stad en natuur maakt deze locatie uniek en zeer gewild.

HIGHLIGHTS UITGEBREID

De woning biedt een royaal woonoppervlak, ideaal voor zowel jongere gezinnen als ondernemers die een thuisbasis zoeken. Met de mogelijkheid om extra slaapkamers te creëren, past deze woning zich flexibel aan je veranderende behoeften aan. De ligging nabij het Weerwater en Almere Centrum betekent dat je het beste van beide werelden hebt: stedelijke voorzieningen en rustgevende natuur. De woning is instapklaar, wat betekent dat je direct kunt verhuizen zonder extra kosten of renovaties. Het dakterras met uitzicht op het water is de kers op de taart, waar je kunt genieten van ontspannende momenten met een prachtig uitzicht.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1992
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1992
Woon oppervlakte 149
Inhoud woonhuis 535

Overige

Perceel oppervlakte 288

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1992
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1992
Woon oppervlakte 149
Inhoud woonhuis 535

Overige

Perceel oppervlakte 288

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Almere