Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Let op, deze woning wordt aangeboden met een bieden vanaf prijs.

KLUSSERS OPGELET

In het hart van de geliefde Stedenwijk, op een steenworp afstand van het bruisende Almere Centrum en het treinstation, staat jouw kluswoning en vervolgens toekomstige droomhuis te wachten op ontdekking. Met een ruim woonoppervlak en de mogelijkheid om extra slaapkamers te creëren, is deze woning de ideale plek voor jonge gezinnen en tweepersoonshuishoudens. Energielabel A garandeert niet alleen een duurzame leefomgeving, maar ook een fijne besparing op je energierekening. Geniet van de royale achtertuin waar de zon je welkom heet. Mis deze kans niet om het huis volledig naar jouw hand te zetten!

HIGHLIGHTS VAN DE WONING

*Ruim woonoppervlak: Ideaal voor groeiende gezinnen en veelzijdige bewoners.
*Royale achtertuin: Perfect voor zomerse barbecues en groene vingers.
*Extra slaapkamers mogelijk: Flexibiliteit voor logees of een thuiskantoor.
*Energielabel A: Duurzaam en kostenbesparend wonen.
*Nabij voorzieningen: Almere Centrum en treinstation binnen handbereik.

VOLLEDIGE OMSCHRIJVING

Stel je een huis voor waar je je ideale thuis kunt creëren, gelegen in een van de meest centrale wijken van Almere. Met een woonoppervlakte van 113 m² biedt deze woning verrassend veel ruimte voor creativiteit. Je wordt verwelkomd in een lichte en uitnodigende woonkamer, waar de zon door de grote ramen naar binnen stroomt en elke hoek verlicht. Hier kun je heerlijke avonden doorbrengen met familie en vrienden, omringd door een sfeer van gezelligheid en warmte.

De keuken, het hart van elk huis, biedt voldoende ruimte om je droomkeuken te realiseren. Met een slimme indeling maak je hier eenvoudig een plek van waaruit jij en je gezin samen kunnen genieten. Dankzij de nabijheid van alle voorzieningen van Almere Centrum, heb je alles wat je nodig hebt binnen handbereik, van gezellige cafés en restaurants tot winkelmogelijkheden die zelfs de meest veeleisende shopper tevreden zullen stellen.

De royale achtertuin, gelegen op het westen, is een oase van rust en privacy. Hier kun je 's avonds ontspannen met een goed boek, terwijl de zon langzaam ondergaat en je geniet van de zachte bries die door de bladeren ruist. De tuin biedt ook ruimte voor een berging, wat een praktische opslagoplossing biedt voor al je tuinbenodigdheden en meer.

Met vier bestaande slaapkamers en de mogelijkheid om er extra te creëren, past dit huis zich moeiteloos aan jouw wensen aan. Of je nu meer ruimte nodig hebt voor een groeiend gezin, een persoonlijke werkplek wilt inrichten, of simpelweg extra ruimte wenst voor gasten, alles is mogelijk binnen deze muren. De badkamer biedt voldoende ruimte voor een inloopdouche, wastafelmeubel en een toilet en kan net zoals de rest nog volledig naar eigen hand worden gezet.

Hoewel de woning de nodige aandacht verdient, is het de perfecte kans om alles naar jouw smaak te verbouwen en in te richten. Jouw persoonlijke touch kan van dit huis een waar thuis maken, helemaal afgestemd op jouw stijl en behoeften. Dit huis is niet alleen een plek om te wonen, maar een kans om een toekomst te creëren.

WONING MET VEEL POTENTIEEL

Hoewel er werk aan de winkel is, biedt dit huis een unieke kans om iets bijzonders te maken. Met de juiste aandacht voor detail en  liefde, kun je deze woning transformeren tot een moderne en comfortabele thuisbasis. En met de extra ruimte voor een berging in de tuin, kun je al je plannen en projecten moeiteloos verwezenlijken.

HIGHLIGHTS BESCHRIJVING

Dit huis is een waar juweel voor de klusser met een royaal woonoppervlak dat de potentie biedt voor allerlei indelingsmogelijkheden, gelegen op een toplocatie nabij Almere Centrum en het treinstation. Met een energielabel A geniet je van duurzaam wonen en lagere energiekosten. De mogelijkheid om extra slaapkamers te creëren biedt flexibiliteit, perfect voor gezinnen en thuiswerkers. De royale achtertuin, ideaal voor ontspanning en recreatie, maakt dit huis compleet. Hier kun je jouw dromen omzetten in realiteit!

BIJZONDERHEDEN

* Woning word verkocht met een nooit bewoond clausule
* Direct op te leveren
* Woning is nog volledig af te werken naar eigen inzicht

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1982
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1982
Woon oppervlakte 113
Inhoud woonhuis 398

Overige

Perceel oppervlakte 152

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1982
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1982
Woon oppervlakte 113
Inhoud woonhuis 398

Overige

Perceel oppervlakte 152

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Almere