Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!
Deze woning wordt aangeboden middels een bieden vanaf prijs.

EEN KANS VOOR STARTERS IN STEDENWIJK ALMERE

Welkom starters op de woningmarkt! Dit nette appartement (maisonnette) in de buurt Stedenwijk Almere biedt jou de ideale gelegenheid om bijvoorbeeld je eerste woning te kopen. Met twee praktische slaapkamers, een energielabel A, en een woonoppervlakte van 79 vierkante meter, is dit appartement een uitstekende keuze. Gelegen in een rustige, autovrije omgeving met een speelplaats in de buurt, vind je hier de rust die je zoekt. Bovendien zijn alle voorzieningen binnen handbereik, wat dit appartement bijzonder aantrekkelijk maakt voor jonge gezinnen en professionals.

HOOFDKENMERKEN
- Indeling: Het appartement beslaat de eerste en tweede verdieping en ligt aan een autovrij hofje met een speelplaats.
- Begane grond: Afgesloten entree met toegang tot het trappenhuis (er is geen lift aanwezig).
- Eerste verdieping: Hal/entree met meterkast, toilet, trapopgang, en toegang tot de woonkamer en keuken. De keuken aan de voorzijde is eenvoudig en voorzien van apparatuur. De woonkamer aan de achterzijde geeft toegang tot het balkon.
- Tweede verdieping: Royale overloop geschikt voor een werkplek, twee slaapkamers en een eenvoudige badkamer met douche en wastafel.

Bijzonderheden
- Woning is snel op te leveren;
- Het betreft een voormalige huurwoning; wordt in de huidige staat aangeboden.
- Woning is nog volledig af te werken naar eigen inzicht;
- Vaste projectnotaris van toepassing;
- Wordt niet verkocht aan beleggers, koper(s) moeten de woning zelf gaan bewonen.
- Servicekosten bedragen circa 90,- per maand.

Stap binnen in dit eenvoudige maar comfortabele appartement/maisonnette en laat je verrassen door de praktische indeling. De begane grond biedt je toegang tot het trappenhuis, waarbij je weliswaar geen lift hebt, maar de trappen zijn goed onderhouden en makkelijk te belopen.

Op de eerste verdieping kom je binnen in een lichte hal waar je meteen thuis voelt. De meterkast en het toilet zijn handig geplaatst, zodat je alles bij de hand hebt. Via de hal kom je in de woonkamer, waar het daglicht door de grote ramen naar binnen stroomt. De woonkamer aan de achterzijde biedt een rustige plek en geeft je toegang tot een bescheiden balkon. Ideaal voor een kopje koffie in de ochtendzon.

De keuken is functioneel en heeft alles wat je nodig hebt om eenvoudige maaltijden te bereiden. De ligging aan de voorzijde van het appartement zorgt voor een aangenaam uitzicht tijdens het koken.

Op de tweede verdieping vind je een royale overloop, die uitstekend kan dienen als werkplek of hobbyruimte. De twee slaapkamers bieden genoeg ruimte voor jou en eventuele gasten. De badkamer is eenvoudig maar praktisch en biedt de basisvoorzieningen die je nodig hebt.

Aan de buitenzijde van het complex bevindt zich een eigen berging, perfect voor het opslaan van fietsen en andere spullen. Deze extra opslagruimte komt altijd van pas.

Dit appartement is ideaal voor kleine huishoudens of bijvoorbeeld jonge gezinnen die op zoek zijn naar een groene woonomgeving met alle voorzieningen dichtbij. De ligging in een autovrij hofje met speelplaats zorgt voor een prettige woonomgeving, terwijl de nabijheid van winkels, scholen en openbaar vervoer ervoor zorgt dat je nooit ver hoeft te reizen voor je dagelijkse behoeften.

DE VOORDELEN VAN DIT APPARTEMENT OP EEN RIJ

Dit appartement in Stedenwijk Almere biedt alles wat je als starter op de woningmarkt zoekt. Met twee praktische slaapkamers, een energielabel A en een woonoppervlakte van 79 vierkante meter, is dit een prima plek om je eerste woning te kopen. De rustige ligging aan een autovrij hofje met speelplaats zorgt voor een prettige woonomgeving, terwijl de nabijheid van voorzieningen ervoor zorgt dat je nooit ver hoeft te reizen voor je dagelijkse behoeften. De praktische indeling maakt dit appartement geschikt voor jonge gezinnen en kleine huishoudens.
Tevens is het centrum en centraal station op loopafstand bereikbaar.

STARTERS, DIT IS JULLIE KANS!

Of je nu net begint met je carrière, op zoek bent naar een plek om je gezin te stichten of gewoon een rustige woonomgeving zoekt, dit appartement/maisonnette in Stedenwijk Almere biedt het allemaal. Laat je zintuigen prikkelen door de lichte ruimtes, het uitzicht op het hofje en de praktische indeling. Neem vandaag nog actie en plan een bezichtiging via onze website. Mis deze kans niet!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning maisonnette, Appartement
Bouwjaar 1982
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1982
Woon oppervlakte 79
Inhoud woonhuis 260

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning maisonnette, Appartement
Bouwjaar 1982
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1982
Woon oppervlakte 79
Inhoud woonhuis 260

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Almere