Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Ruime twee-onder-een-kapwoning in de geliefde Muziekwijk van Almere Stad met een heerlijke leefruimte met veel lichtinval door de schuifpuien aan de voor- en achterzijde. De woning beschikt over een open keuken, fijne woonkamer, vier slaapkamers (vijf mogelijk) en een zonnige tuin. Alle voorzieningen zijn op loopafstand en het centrum en NS-treinstation zijn dichtbij. Binnen enkele minuten zit je op de A6 richting Amsterdam of Lelystad. Deze woning heeft energielabel A, waardoor je niet alleen comfortabel woont, maar ook bespaart op energiekosten.

Deze woning wordt aangeboden middels een bieden vanafprijs (starting price).

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING
- Heerlijk licht dankzij schuifpuien aan zowel de voor- als achterzijde.
- Keurige afwerking met een open keuken, fijne woonkamer en een verzorgde tuin.
- Voldoende slaapkamers drie slaapkamers op de eerste verdieping en een vierde op de tweede verdieping hier creëer je gemakkelijk een vijfde kamer
- Ideale ligging met alle voorzieningen op loopafstand en het centrum met NS-treinstation dichtbij.
- Uitstekende bereikbaarheid met de A6 richting Amsterdam of Lelystad binnen enkele minuten.

UITGEBREIDE OMSCHRIJVING
Bij binnenkomst via de ruime hal, word je meteen verwelkomd door de keurige afwerking die de toon zet voor de rest van het huis. De hal biedt toegang tot de meterkast en de lichte woonkamer. Dankzij de schuifpui aan zowel de voor- als achterzijde baadt de woonkamer in het licht, wat een ruimtelijk en uitnodigend gevoel geeft. Maar dat is niet alles; door de schuifpuien geniet je van een prachtig groen uitzicht aan zowel de voor- als achterzijde. Je hebt hier dus een heerlijk 'vrij' gevoel en veel privacy. 

Aan de tuinzijde van de woning bevindt zich de keuken, compleet met een praktische hoekopstelling. Hoewel de koelkast, vriezer en combioven uit 2005 dateren, zijn ze nog prima bruikbaar. De vaatwasser uit 2013 en de 4-pits inductie kookplaat maken koken een waar genoegen. Vanuit de keuken heb je toegang tot de extra aangebouwde berging, perfect als bijkeuken.

De eerste verdieping biedt een overloop die toegang geeft tot drie slaapkamers en een badkamer. Alle slaapkamers zijn voorzien van een keurige laminaatvloer en behang op de wanden. Twee van de slaapkamers bevinden zich aan de voorzijde van de woning, terwijl de derde zich samen met de badkamer aan de achterzijde bevindt. Vanuit de slaapkamers aan de voorzijde heb je een prachtig uitzicht op het groene straatbeeld. De badkamer, gerenoveerd in 2013, is een oase van rust en comfort met een douchecabine, wastafel met meubel, ligbad, toilet en vloerverwarming. 

Op de tweede verdieping vind je een voorzolder met aansluitingen voor de wasmachine en droger. Daarnaast is er een vierde slaapkamer met een laminaatvloer en strakke wandafwerking. Deze verdieping biedt ook nog de mogelijkheid om een vijfde slaapkamer of een royale thuiswerkplek te creëren. 

De tuin is een groene, netjes aangelegde oase waar je heerlijk kunt ontspannen. Met een ligging op het westen geniet je de hele dag van de zon. De tuin is voorzien van bestrating, beplanting en een vijver. De buitenkraan en de achterom maken de tuin compleet. Bovendien is de berging zowel vanuit de tuin als van binnenuit bereikbaar, wat het extra praktisch maakt. Het groene uitzicht vanuit de tuin zorgt voor een rustgevende en natuurlijke ambiance, perfect voor momenten van ontspanning.

OPROEP TOT ACTIE
Laat deze kans niet aan je voorbijgaan! Plan vandaag nog een bezichtiging en ontdek zelf waarom deze woning jouw nieuwe thuis kan worden. Wacht niet langer en ervaar het comfort en de luxe van deze prachtige woning in de Muziekwijk. Neem contact met ons op via onze website of bel direct voor een afspraak. We verwelkomen je graag!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1989
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1989
Woon oppervlakte 125
Inhoud woonhuis 467

Overige

Perceel oppervlakte 136

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1989
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1989
Woon oppervlakte 125
Inhoud woonhuis 467

Overige

Perceel oppervlakte 136

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Almere