Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Dit appartement wordt aangeboden middels een bieden vanaf prijs. (starting price)

KORTE INLEIDING
Welkom bij dit prachtige 3-kamer appartement aan de rand van Almere Stad Dit appartement is ideaal voor zowel een- als  tweepersoonshuishoudens die op zoek zijn naar comfort en gemak. Met het bruisende Stadshart op een steenworp afstand, een eigen parkeerplaats en instapklaar wonen, belooft dit appartement een perfecte balans tussen stedelijk leven en rust. Geniet van het stadspark op slechts 100 meter afstand en de uitstekende bereikbaarheid met het NS treinstation in de buurt.

HOOFDKENMERKEN VAN DE WONING
- Nabij Stadshart: Levendige omgeving met terrasjes, winkels en culturele hotspots om de hoek.
- 3-kamer appartement: Ruime en moderne indeling, perfect voor een dynamische levensstijl.
- Parkeerplaats en berging: Altijd een plekje voor je auto en extra opslagruimte voor je spullen.
- Balkon: Heerlijk buiten zitten met een boek of goede vrienden.

UITGEBREIDE BESCHRIJVING
Stap binnen in dit fijne appartement en laat je direct verwelkomen door het gevoel van ruimte en licht. Met een woonoppervlakte van 87 vierkante meter biedt dit appartement alle ruimte die je nodig hebt voor een comfortabel leven. Het energielabel B zorgt ervoor dat je niet alleen duurzaam woont, maar ook bespaart op energiekosten. De grote ramen en de ligging op het noord-oosten zorgen voor een aangenaam binnenklimaat en overvloedig natuurlijk licht gedurende de dag.

De woonkamer is royaal en biedt genoeg plek voor een gezellige zithoek én een eetgedeelte. Stel je voor dat je hier een zonnige ochtend begint met een kop koffie, genietend van het uitzicht vanaf je balkon. Het balkon is ruim genoeg om een bistroset te plaatsen, zodat je ook buiten kunt genieten van je ontbijt of een goed boek in de namiddagzon.

De keuken is ruim van opzet en daarmee een perfecte plek voor veel kookavonturen. De twee slaapkamers zijn ruim en licht, perfect voor een goede nachtrust en voldoende ruimte voor een thuiswerkplek. Daarbij heb je ook nog de beschikking over een aparte inpandige berging waar zich de wasmachine aansluiting bevindt. 

Het complex zelf is luxe en goed onderhouden, met een afgesloten entree voor extra veiligheid. Je hebt een eigen berging op de begane grond, ideaal voor fietsen of seizoensgebonden spullen. En dankzij de eigen parkeerplaats hoef je nooit meer te zoeken naar een plekje voor je auto.

GUNSTIGE LOCATIE
Wonen aan de rand van het Stadshart van Almere betekent dat je alles binnen handbereik hebt. Het stadspark, op slechts 100 meter afstand, biedt een groene oase voor ontspanning en recreatie. Of je nu houdt van een ochtendwandeling, een picknick in de middag, of een avondje uit in de stad, dit appartement biedt je de perfecte uitvalsbasis. Het NS treinstation op loopafstand zorgt ervoor dat je binnen no-time in Amsterdam, Utrecht of een andere bestemming bent. Kortom, gemak en comfort in de meest levendige wijk van Almere.

HIGHLIGHTS
Dit appartement in Almere Stad biedt alles wat je zoekt: een levendige locatie nabij het Stadshart en treinstation, een heerlijk royaal balkon voor ontspanning, een afgesloten entree en berging op de begane grond voor extra gemak. Met een eigen parkeerplaats heb je nooit meer parkeerproblemen. Het is instapklaar en biedt een moderne, comfortabele woonomgeving.

Bijzonderheden:
- Vaste projectnotaris nl-notariaat (Hoffspoor)
- Akte van hypotheek met volmacht passeren bij PVM notarissen te Almere
- In de koopovereenkomst worden extra artikelen opgenomen, hieronder een opsomming van de belangrijkste bepalingen. De model-koopovereenkomst die door verkoper wordt gebruikt, vindt u in uw Eye-move account;
- Het object wordt geleverd in de staat waarin het zich op dit moment bevindt wat onder andere inhoudt dat het object wordt opgeleverd in de huidige gebruikte, bouwkundige, technische en milieukundige staat.
- Verkoper heeft zelf nooit gebruik gemaakt van de woning, om deze reden is er geen vragenlijst en lijst van zaken aan de documentatie toegevoegd.
- Indien er voordeel overdrachtsbelasting van toepassing is komt deze ten gunste van verkoper.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, Appartement
Bouwjaar 1991
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1991
Woon oppervlakte 87
Inhoud woonhuis 286

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, Appartement
Bouwjaar 1991
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1991
Woon oppervlakte 87
Inhoud woonhuis 286

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Almere