Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ruim Appartement aan de Donkerslootstraat 56A in Rotterdam

Welkom in uw nieuwe woning in de rustige en centraal gelegen wijk Hillesluis, onderdeel van Rotterdam Zuid. Dit goed onderhouden appartement is ideaal voor starters of jonge gezinnen die op zoek zijn naar ruimte en comfort in een prettige woonomgeving. Het appartement aan de Donkerslootstraat 56A beschikt over drie ruime slaapkamers en een lichte woonkamer, perfect voor ontspanning en dagelijkse activiteiten. De moderne badkamer en keuken zijn stijlvol afgewerkt en van alle gemakken voorzien.

Buurtinformatie:
De Donkerslootstraat is gelegen in de buurt Hillesluis, een levendige wijk met een sterk gemeenschapsgevoel. Op loopafstand vindt u diverse winkels, supermarkten, scholen en gezellige eetgelegenheden. Daarnaast biedt de buurt uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer, waardoor het stadscentrum van Rotterdam snel en gemakkelijk te bereiken is. Voor de natuurliefhebbers zijn er verschillende parken en recreatiegebieden in de nabije omgeving.


Indeling van de woning:

Eerste verdieping:
- Entree: Via de hal heeft u toegang tot alle vertrekken in de woning;
- Toilet: Modern volledig betegelde toilet met wastafel;
- Woonkamer: Een royale, lichte woonkamer met grote ramen, voorzien van een neutrale afwerking en laminaatvloer. Perfect voor een gezellige zithoek en eetgedeelte;
- Keuken: De gesloten keuken beschikt over moderne apparatuur en biedt toegang tot het balkon, waar u heerlijk kunt genieten van de buitenlucht;
- Slaapkamer I: Gelegen aan de voorzijde van de woning met voldoende ruimte en natuurlijk licht. Ook is hier aan aansluiting voor de wasmachine;
- Slaapkamer II: Gelegen aan de voorzijde van de woning ideaal als hobbykamer of als logeerkamer, met uitzicht op de groene omgeving;
- Slaapkamer III: Gelegen aan de achterzijde van de woning, ideaal als hoofdslaapkamer en beidt toegang tot het balkon
- Badkamer: Modern afgewerkte badkamer met hangcloset, wastafelmeubel en een ruime douche;
- Balkon: Het balkon is ruim genoeg voor ene klein zitje en biedt uitzicht op groene omgeving.


Bijzonderheden:
- Bouwjaar: 1936;
- Energielabel: in aanvraag;
- Dubbel glas en kunststof kozijnen;
- Centrale verwarming via eigen Cv-ketel;
- Betaald parkeren en parkeervergunning mogelijk;
- Oplevering in overleg.

Kom langs voor een vrijblijvende bezichtiging en ontdek of dit appartement aan de Donkerslootstraat 56A uw nieuwe thuis wordt!



Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Koopovereenkomst pas rechtsgeldig na ondertekening:
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Woonzicht Makelaars is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen bij de aankoop van dit object.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning
Bouwjaar 1936
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1936
Woon oppervlakte 98
Inhoud woonhuis 347
Aantal verdiepingen 2

Overige

WC Ja
Woontype Appartement
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 2
Bovenwoning Ja
Douchecabine Ja
Oppervlakte woonkamer 0
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen opmerking Goed Tot Uitstekend
Onderhoud buiten opmerking Goed Tot Uitstekend

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning
Bouwjaar 1936
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1936
Woon oppervlakte 98
Inhoud woonhuis 347
Aantal verdiepingen 2

Overige

WC Ja
Woontype Appartement
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 2
Bovenwoning Ja
Douchecabine Ja
Oppervlakte woonkamer 0
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen opmerking Goed Tot Uitstekend
Onderhoud buiten opmerking Goed Tot Uitstekend

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Woonzicht makelaars

Wooninfluencers

Laden..