Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Gelegen aan de Beukelaarsstraat 43-b in Rotterdam, vindt u deze prachtige tussenwoning uit 1920. De woning combineert karakteristieke charme met moderne gemakken en biedt volop ruimte om uw droomhuis te realiseren. Met drie ruime slaapkamers, een open woonkamer met aansluitend terras, een moderne leefkeuken, een comfortabele badkamer en een zonnige tuin, beschikt de woning over alles wat u zoekt. De aanwezigheid van een multi-functioneel souterrain maakt de mogelijkheden eindeloos, denk aan een annex, B&B of extra slaapkamers of werkkamers/ hobbykamers. De woning is bovendien energiezuinig (label-A) Een unieke kans voor wie op zoek is naar karakter, comfort en een ideale ligging.
Buurt:
De woning is gelegen in de levendige wijk Feijenoord/Hillesluis, op slechts enkele minuten afstand van het bruisende centrum van Rotterdam. De buurt is ideaal voor gezinnen, met diverse scholen en sportclubs binnen handbereik. Voor de dagelijkse boodschappen zijn er meerdere supermarkten en winkels in de buurt. De openbaar vervoeropties zijn uitstekend; tram- en bushaltes liggen op loopafstand, en het treinstation is binnen enkele minuten te bereiken. Bovendien biedt de locatie een uitstekende verbinding met uitvalswegen naar omliggende dorpen en steden, wat het een perfecte uitvalsbasis maakt voor zowel werk als vrije tijd.
Entree:
Bij binnenkomst aan de voorzijde van de woning, via de straatkant, wordt u verwelkomd door een trap die leidt naar de bel-etage. De ruime hal biedt genoeg plek voor het plaatsen van een kapstok of opbergmeubel en biedt toegang tot de woon- en eetkamer, de keuken en de trap naar de 1e verdieping.
De aansluitingen voor een eventueel toilet zijn aanwezig.
Woonkamer:
In de woonkamer, het hart van de bel-etage, valt het overvloedige natuurlijke licht direct op. De kamer is ruim opgezet, met voldoende ruimte voor het creëren van een gezellige zithoek en een ruime eethoek. Dankzij de open indeling kunt u de ruimte geheel naar eigen wens inrichten, terwijl de karakteristieke draagbalken aan het plafond een authentieke sfeer toevoegen. Een sfeervolle haard maakt het plaatje compleet. Aan de achterzijde bieden openslaande deuren toegang tot het terras.
Keuken en eetkamer:
Aangrenzend aan de woonkamer bevindt zich de royale leefkeuken, gelegen aan de voorzijde van de woning. De keuken is voorzien van een modern kookeiland en een L-vormig aanrechtblad met diverse inbouwapparatuur zoals een inductiekookplaat, ingebouwde bakoven, magnetron, vaatwasser, spoelbak, warmhoud-lade en kokendwater boiler. Praktische lades en kastjes bieden slimme opbergmogelijkheden, waardoor de keuken instapklaar is en direct gebruikt kan worden. Er is tevens genoeg ruimte voor een gezellige eettafel.
1e verdieping:
De trap in de hal leidt naar de 1e verdieping, waar u drie ruime slaapkamers, een moderne badkamer, toilet en een praktische wasruimte aantreft. Deze verdieping biedt volop ruimte en flexibiliteit voor een gezin of voor wie op zoek is naar extra werk- of hobbyruimtes.
Slaapkamers:
De drie goed onderhouden slaapkamers op deze verdieping zijn stuk voor stuk voorzien van veel natuurlijk licht. Ze bieden voldoende ruimte voor het plaatsen van een bed en bureau of een opbergmeubel. De kamers zijn veelzijdig en kunnen gemakkelijk worden omgetoverd tot logeerkamer, werkkamer of speelkamer, afhankelijk van uw wensen. Eén van de slaapkamers grenst aan een ruime inloopkast, perfect voor extra opslag.
Sanitair:
Op dezelfde verdieping bevindt zich de moderne badkamer, volledig betegeld en voorzien van een inloopdouche, een ligbad, dubbele wastafel, spiegel, handdoekradiator en een praktisch opbergmeubel. De badkamer is instapklaar en biedt alles wat u nodig heeft voor uw dagelijkse comfort. Daarnaast is er een separate toiletruimte met een zwevend toilet en wastafel.
Wasruimte:
Centraal op de 1e verdieping vindt u een multi-inzetbare wasruimte, voorzien van witgoedaansluitingen en ingebouwde kastruimte. Deze ruimte is ideaal voor het plaatsen van een wasmachine en droger, maar kan ook dienen als extra opslagruimte.
Souterrain:
Het multi-functionele souterrain biedt een scala aan mogelijkheden. Toegankelijk via een vaste trap vanuit de hal, biedt dit niveau een extra badkamer, een multifunctionele kamer, een ruime berging en een open ruimte die direct grenst aan de tuin. Tevens is er middels een trappetje toegang tot de straatkant. Een mogelijk indeling is opgenomen in de foto’s en impressie plattegronden.
Aansluitingen voor een eventuele keuken zijn aanwezig.
Badkamer:
De badkamer in het souterrain is volledig betegeld en in goede staat, uitgerust met een inloopdouche, wastafel, handdoekradiator en een praktisch opbergmeubel. Daarnaast is er een separate toiletruimte met een zwevend toilet en wastafel, wat voor extra gemak zorgt.
Buitenruimte:
Via openslaande deuren vanuit het souterrain betreedt u de zonnige achtertuin. De tuin is onderhoudsarm door de betegeling, maar biedt tevens veel groen. Dit maakt de ruimte ideaal voor ontspanning en het genieten van de vele zonuren. Het terras biedt ruimte voor een loungeset of buitentafel, perfect voor zomerse avonden buiten.
Voorzieningen:
o Digitale Honeywell verwarmingsbesturing (kan ook via de app)
o Automatische zonwering
o Alarminstallatie
o Intercom
o Wateronthardingsinstallatie (tegen kalkaanslag)
o Uitgebreide groepenkast, voor elke kamer een aparte groep en aardlekschakelaar.
o Gardena bewateringinstallatie
o Rookgaskanaal
Bijzonderheden:
- Ruime, karakteristieke tussenwoning met eigentijdse luxe
- Gebouwd in 1920
- Flexible in te delen souterrain met extra badkamer en werkruimte
- Uitstekende locatie nabij centrum, scholen, supermarkten en OV-voorzieningen
- VvE is actief, bijdrage p/m €99,-
Gevonden op Mijnhuisverkoopikzelf.nl

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Beneden + bovenwoning, Bel-etage
Bouwjaar 1920
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1920
Woon oppervlakte 220
Inhoud woonhuis 777

Overige

Perceel oppervlakte 129

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Beneden + bovenwoning, Bel-etage
Bouwjaar 1920
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1920
Woon oppervlakte 220
Inhoud woonhuis 777

Overige

Perceel oppervlakte 129

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Mijnhuisverkoopikzelf.nl