Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Droomhuis in een rustige en groene omgeving aan de Meiendaal 45, Rotterdam

Ben je op zoek naar een woning in een gezellige, kindvriendelijke buurt, omringd door groen en toch met alle nodige voorzieningen binnen handbereik? Dan is deze prachtige eengezinswoning aan de Meiendaal 45 in Rotterdam precies wat je zoekt! Deze woning biedt niet alleen een comfortabele en moderne leefomgeving, maar ook een ideale ligging dicht bij scholen, winkels en recreatiemogelijkheden. In deze woning geniet je van de rust en ruimte van een groene wijk terwijl je toch dichtbij het bruisende stadsleven bent.

Begane grond:
- Entree/Hal: Bij binnenkomst kom je in een ruime hal, voorzien van een verzorgd toilet met hangcloset en deels betegelde wanden in een neutrale kleurstelling;
- Woonkamer: De lichte en sfeervolle woonkamer met grote raampartijen zorgt voor een overvloed aan natuurlijk licht. De strakke afwerking en moderne inrichting maken deze ruimte perfect voor ontspanning en gezelligheid. De woonkamer heeft een open verbinding met de keuken, waardoor een ruimtelijk geheel ontstaat. Tevens is de woonkamer voorzien van vloertegels en vloerverwarming. Via de woonkamer is de tuin bereikbaar;
- Keuken: De moderne keuken is van alle gemakken voorzien, met inbouwapparatuur zoals een keramische kookplaat, afzuigkap en een stijlvolle oven. De keuken is gesitueerd aan de voorzijde van de woning en biedt een mooie uitkijk over de straat. Hier kun je heerlijke maaltijden bereiden terwijl je in contact blijft met de rest van het huis.

Eerste verdieping:
- Overloop: De overloop biedt toegang tot twee ruime slaapkamers, een wasruimte en de badkamer;
- Slaapkamer I, gelegen aan de voorzijde van de woning biedt voldoende ruimte voor een groot bed en extra kastruimte. Dankzij de grote ramen is de kamer heerlijk licht;
- Slaapkamer II, gelegen aan de achterzijde slaapkamer is ideaal als kinderkamer, logeerkamer of werkkamer. De ruimte is praktisch in te delen en biedt eveneens veel lichtinval;
- Badkamer: De moderne badkamer is volledig betegeld en voorzien van een inloopdouche, een ligbad, wastafel met meubel en een designradiator. Ook is er een ingebouwde hangende closet. De afwerking is strak en eigentijds, ideaal voor een ontspannen start van de dag;
- Wasruimte: Deze ruimte biedt voldoende plaats voor zowel een wasmachine als een droger. Met handige aansluitingen en voldoende ruimte voor opbergmogelijkheden, kan deze wasruimte eenvoudig worden ingericht.

Zolder:
- Slaapkamer III: De zolderverdieping is omgetoverd tot een ruime derde slaapkamer met veel potentieel. Hier kun je genieten van privacy en rust, met voldoende ruimte voor een groot bed en opslag.

Tuin:
- Achtertuin: De zonnige achtertuin is ideaal voor lange zomerdagen buiten. De tuin is netjes aangelegd en biedt voldoende ruimte voor een zitgedeelte en speelruimte voor kinderen. Hier kun je in alle rust genieten van je ochtendkoffie of een gezellige barbecue met vrienden en familie.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar: 2005;
- Aparte berging in onderdek beschikbaar;
- De woning is voorzien van twee airco's;
- De gehele woning is voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing;
- De gehele woning is voorzien van horren;
- Erfpacht tot en met 31-12-2054;
- Warm water en verwarming middels C.V.-ketel;
- Oplevering: in overleg.

Buurtinformatie:
De Meiendaal is gelegen in een rustige en groene wijk in Rotterdam, die bekendstaat om zijn kindvriendelijke karakter en goede voorzieningen. De buurt heeft diverse scholen, speelplaatsen en sportfaciliteiten in de nabije omgeving, waardoor het ideaal is voor gezinnen. Daarnaast zijn er voldoende winkelmogelijkheden in de buurt en is het centrum van Rotterdam makkelijk bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Hier woon je in een rustige, veilige omgeving met alle gemakken van de stad binnen handbereik.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Koopovereenkomst pas rechtsgeldig na ondertekening:
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.
Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Woonzicht Makelaars is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen bij de aankoop van dit object. De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning
Bouwjaar 2005
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2005
Woon oppervlakte 91
Inhoud woonhuis 321
Aantal verdiepingen 3

Overige

WC Ja
Tuin Ja
Ligbad Ja
Zolder Ja
Dak type Zadeldak
Tuin voor Ja
Woontype Woonhuis
In overleg Ja
Hellend dak Pannen
Hoekwoning Ja
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 755
Tuin achter Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Pannen
Oppervlakte woonkamer 0
Zolder trap type vaste trap
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 3
Zolder aantal kamers 1 kamer
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning
Bouwjaar 2005
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2005
Woon oppervlakte 91
Inhoud woonhuis 321
Aantal verdiepingen 3

Overige

WC Ja
Tuin Ja
Ligbad Ja
Zolder Ja
Dak type Zadeldak
Tuin voor Ja
Woontype Woonhuis
In overleg Ja
Hellend dak Pannen
Hoekwoning Ja
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 755
Tuin achter Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Pannen
Oppervlakte woonkamer 0
Zolder trap type vaste trap
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 3
Zolder aantal kamers 1 kamer
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Woonzicht makelaars