Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Prachtige maisonnette woning met schitterend uitzicht over de Maas – Piet Smitkade 174, Rotterdam

Bent u op zoek naar een modern, ruim appartement met een spectaculair uitzicht over de Maas? Dan is deze prachtige maisonnettewoning aan de Piet Smitkade 174 precies wat u zoekt! Gelegen in de rustige en gewilde wijk in Rotterdam, biedt dit appartement een perfecte combinatie van comfort, luxe en een uitstekende locatie.

Het appartement is verdeeld over twee verdiepingen en beschikt over twee balkons, waardoor u altijd kunt genieten van het prachtige uitzicht op het water. Binnen is de woning voorzien van een royale woonkamer met veel lichtinval, een luxe open keuken en drie ruime slaapkamers. De afwerking is modern en van hoge kwaliteit, zodat u direct kunt genieten van uw nieuwe thuis.

In de omgeving vindt u diverse voorzieningen, zoals supermarkten, restaurants, een bioscoop en sportfaciliteiten. Daarnaast is de woning uitstekend bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer, en bent u binnen enkele minuten in het centrum van Rotterdam. Dit appartement is ideaal voor wie op zoek is naar luxe en comfort op een toplocatie!

Indeling van de woning

Begane grond

- Entree via de ruime hal met toegang tot diverse vertrekken en trapopgang naar de tweede verdieping.
- Moderne toiletruimte, half betegeld en voorzien van een staande closet en een fonteintje.
- Ruime woonkamer met grote raampartijen en prachtig uitzicht op de Maas. De woonkamer is voorzien van een moderne afwerking en biedt toegang tot het eerste balkon, perfect om te ontspannen en te genieten van het uitzicht.
- Luxe keuken met kookeiland, voorzien van inbouwapparatuur zoals een oven, magnetron, vaatwasser, inductiekookplaat en afzuigkap. De keuken sluit naadloos aan op de woonkamer, wat zorgt voor een ruimtelijk en open gevoel.

Eerste verdieping
- Overloop met toegang tot de slaapkamers, badkamer en toilet.
- Slaapkamer I gelegen aan de voorzijde van de woning, voorzien van grote ramen, deze kamer biedt veel ruimte en lichtinval.
- Slaapkamer II gelegen aan de achterzijde van de woning die je een directe toegang geeft tot de tweede balkon met uitzicht op de maas. Deze slaapkamer is voorzien van een ingebouwde inloopkast, wat extra opbergruimte biedt.
- Slaapkamer III gelegen aan de achterzijde, dit is de master slaapkamer de kamer bevat een eigen badkamer wat zorgt voor extra privacy en gemak.
- Badkamer I, is modern afgewerkt en voorzien van een luxe stoomcabine, wastafelmeubel
- Badkamer II, voorzien van een ruime inloop douchepaneel, dubbele wastafel en moderne afwerkingen. Daarnaast is er een tweede apart toilet op deze verdieping.

Balkons
- Het appartement beschikt over twee ruime balkons, beide met een schitterend uitzicht over de Maas. Dit biedt volop mogelijkheden om van het buitenleven te genieten in een rustige omgeving, terwijl u toch dicht bij het bruisende stadsleven bent.

Bijzonderheden
- Bouwjaar: 2003;
- Moderne maisonnette met twee verdiepingen;
- Twee ruime balkons met uitzicht op de Maas;
- Luxe keuken met kookeiland en inbouwapparatuur;
- Drie ruime slaapkamers;
- Volledig eigendom;
- Maandelijkse VvE bijdrage: €492,-;
- Goed onderhouden appartementencomplex met lift;
- Uitstekende locatie in Rotterdam, nabij winkels, restaurants en openbaar vervoer;
- Geen lijst van zaken en vragenlijst van toepassing;
- Oplevering: In overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Koopovereenkomst pas rechtsgeldig na ondertekening:
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Woonzicht Makelaars is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen bij de aankoop van dit object. De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning
Bouwjaar 2003
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2003
Woon oppervlakte 210
Inhoud woonhuis 696
Aantal verdiepingen 2

Overige

Dak type Plat Dak
Plat dak Ja
Woontype Appartement
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 0
Bovenwoning Ja
Stoomcabine Ja
Dichte keuken Ja
Oppervlakte woonkamer 0
Aantal badkamers 2
Aantal toiletten 0
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed Tot Uitstekend

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning
Bouwjaar 2003
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2003
Woon oppervlakte 210
Inhoud woonhuis 696
Aantal verdiepingen 2

Overige

Dak type Plat Dak
Plat dak Ja
Woontype Appartement
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 0
Bovenwoning Ja
Stoomcabine Ja
Dichte keuken Ja
Oppervlakte woonkamer 0
Aantal badkamers 2
Aantal toiletten 0
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed Tot Uitstekend

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Woonzicht makelaars