Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Fantastische 5-kamer bovenwoning op de tweede en halve vierde verdieping met veel buitenruimte. De woning telt maar liefst 2 balkons op het zuidwesten en heeft een prachtig dakterras. De luxe keuken en badkamer in combinatie met gestucte wanden, een mooie visgraatvloer en de algemene keurige staat maakt dit een plaatje!

De ligging van de woning is uitstekend te noemen! Hoe fijn is het om de deur uit te stappen en een kop koffie te kunnen drinken bij de meest hippe koffiecafés in de buurt, zoals Man met Bril koffie en Coppi. Ook voor een gezellige lunch of diner is ruime keus, denk aan zaken als Bird, Urban Bakery, Mecca, Klaargemaakt, Angelo Betti en Bagels & Beans. Station Bergweg, de nieuwe hotspot van de buurt met verschillende cafés en restaurants onder één dak is om de hoek.

Goed om te weten is dat het moderne ‘High Line Park’ binnenkort (naar verwachting start eind 2025) aangelegd zal worden. Het park, bovenop de Hofbogen biedt de mogelijkheid om via het oude spoor naar het centrum te wandelen. Afwisselend vind je grote en kleinere rustpunten, zoals een dek waar je kan zonnebaden en pleinen waar activiteiten en exposities kunnen plaatsvinden. De tram stopt in de straat, terwijl de stations Rotterdam Centraal en Rotterdam Noord beiden op 5 minuten fietsafstand liggen.
Het centrum van Rotterdam is eveneens op 5 minuten fietsafstand. Kortom, het stadse leven is binnen handbereik!

Indeling
Begane grond Voordeur tot trapopgang naar boven. Middels de gedeelde trapopgang bereikt u de tweede verdieping waar zich de eigen toegangsdeur bevindt.

Tweede verdieping Entree appartement. De ruime hal biedt toegang tot de ensuite woonkamer met zit- en eetgedeelte, keuken, werkkamer, separate wc-ruimte en trapopgang naar de halve vierde verdieping.

De zeer ruime woonkamer beschikt over veel lichtinval door de grote raampartijen en is middels authentieke ensuite schuifdeuren ingedeeld in een zit- en eetgedeelte. De ensuite schuifdeuren beschikken over de mooie, originele jaren ’30 glas-in-loodramen. Het zitgedeelte is gelegen aan de voorzijde van de woning en is erg ruim. Het eetgedeelte is aan de achterzijde gelegen en heeft mooie plafondlijsten. De originele marmeren schouw en de glas-in-lood bovenramen geven de kamer een fijne sfeer. De openslaande deuren bieden toegang tot het balkon.

Het balkon is op het zuidwesten gelegen, waardoor hier op het grootste gedeelte van de dag genoten kan worden van de zon op de zonnige dagen. Een vakantiegevoel gegarandeerd met het vrije uitzicht op de ligweide van het Van Maanen zwembad.

De keuken is geplaatst in een hoekopstelling en beschikt over voldoende lades en kasten. Daarnaast is de keuken voorzien van een inductiekookplaat met geïntegreerde afzuigkap, vaatwasser, oven, Quooker en een wijnklimaatkast. De keuken is in 2021 geplaatst. De koel-vriescombinatie staat in de voorraadkast in de gang.

De voor-zijkamer is uitermate geschikt als werk-/studeerkamer en heeft dezelfde nette afwerking als de woonkamer. Het toilet is zeer strak afgewerkt met stukwerk en mozaïektegeltjes die terugkomen in de badkamer.

Vierde verdieping
Via een eigen binnen trap bereikt u de vierde verdieping. De overloop met lichtkoepel biedt toegang tot de badkamer, grote slaapkamer en kleine kamer die tevens toegang geeft tot het tweede balkon. Dit tweede balkon is eveneens op het zuidwesten gelegen en is een fijn, knus balkon.

De slaapkamer op deze verdieping heeft dezelfde keurige afwerking en is zeer ruim van opzet. Het grote raam zorgt voor veel lichtinval en er zijn houten balken op het plafon die de ruimte een fijne sfeer geven. Er is een nis met een inbouwspot als eyecatcher voor mooie spullen. De luxe, grote badkamer heeft een hotelachtige sfeer. Dit komt doordat de badkamer zeer ruim is en is voorzien van een inloopdouche met mozaïek wand, grote grijze vloertegels, in combinatie met stukwerk. Er is ook een toilet en twee wastafel. De kleinere slaapkamer is ideaal om te gebruiken als kledingkamer, studeer-/ of werkkamer.
Via de vaste trap is er toegang tot het in 2022 prachtig aangelegde dakterras. Het terras is voorzien van houten vlonders. Het is hier in de zomer ongestoord genieten, tot ’s avonds laat! Het uitzicht richting de skyline van Rotterdam in combinatie met het vrije uitzicht op de ligweide van het Van Maanen zwembad is uniek te noemen!

Afmetingen
Tweede verdieping ca. 67 m²
Derde verdieping ca. 1 m²
Vierde verdieping ca. 32 m²
Balkons ca. 8 m²
Dakterras ca. 26 m²

Totale woonoppervlakte: ca. 100m²

Bijzonderheden
Eigen grond, bouwjaar ca. 1933, energielabel D (geldig tot 05-10-2027), vierde verdieping is geïsoleerd in 2021, warmwater en verwarming middels CV-combiketel (Nefit Proline, 2009), houten en kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Vereniging van Eigenaren met een bijdrage van € 121,70 per maand.
Bezichtigingsafspraak Maak direct een afspraak om deze fantastische 5-kamer bovenwoning met 2 balkons en dakterras te bezichtigen!

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden. Aan deze tekst en de plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 1933
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1933
Woon oppervlakte 100
Inhoud woonhuis 318
Aantal verdiepingen 3

Overige

Balkon Ja
CV ketel Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 24.8
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2009
Aantal slaapkamers 4
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 1933
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1933
Woon oppervlakte 100
Inhoud woonhuis 318
Aantal verdiepingen 3

Overige

Balkon Ja
CV ketel Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 24.8
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2009
Aantal slaapkamers 4
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Blijdorp Makelaardij