Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Geweldig appartement open eigen grond (geen erfpacht) met uitzicht op de skyline van Rotterdam.
In het bruisende hart van Feijenoord bevindt zich dit heerlijk lichte appartement van in totaal 132 m2 met ruimte voor 2 extra slaapkamers op de bovenste verdieping. 1 minuut lopen naar de tram, 2 minuten naar de bus, 5 minuten naar de trein (Rotterdam Zuid) - je bent met 18 minuten op Rotterdam
Centraal en met 5 minuten op de snelweg (alle richtingen).
In 2021 heeft de huidige bewoner alle voorbereidingen, plannen en berekeningen gemaakt voor de toevoeging van 2 slaapkamers op het dakterras (met behoudt van een deel van het dak terras). Wegens een verhuizing voor werk naar het buitenland zijn de plannen nooit uitgevoerd, maar vergunningen waren wel aangevraagd en verkregen. Deze plannen worden beschikbaar gesteld voor de nieuwe bewoner bij interesse zodat de aanvraag meteen kan worden ingediend.
Het apartement:
Geweldig licht appartement (132m2 - Noord-Zuid oriëntatie) op 4e en 5e verdieping van schitterend pand uit 1928; met hoge plafonds (3.2m) én 18 m2 dak terras uitkijkend over de skyline van Rotterdam in het hartje van Feijenoord.
Binnenkomst op 3e verdieping:
Kleine gang met kapstok en toegang tot trapkast met wasmachine en trap naar 4e verdieping.
4e verdieping:
Hier vindt u aan uw rechterkant de grote, lichte badkamer (18m2) met ligbad, separate regendouche, bidet en toilet. De uitvoering in marmer-feel tegels en de afwerking met chrome kranen en handdoek radiator geven een luxe en rustig gevoel.
Wanneer u onder de wand-lange boekenkast door loopt komt u de zonnige open keuken (18m2) en woonkamer (44m2) binnen. Hier kunt u heerlijk genieten van de open uitzichten die u doen vergeten dat u zich in het midden van de bruisende wijk Feijenoord bevindt. De keuken is afgewerkt in mat zwart en volledig uitgerust (heteluchtoven, vaatwasser, koel/vries combi, inductie kookplaat) wat een stijlvol contrast is met de rest van het appartement.
De rest van de kamer is een blanco canvas voor de bewoner, een L-vormige of rondzit bank, een muur voor een beamer en een grote eetkamer tafel? Kan allemaal, ruimte genoeg. Door de hoge plafonds (3.2m) heeft het appartement een heel licht en open gevoel. Er is ook nog een mogelijkheid tot frans-balkon, mocht u dat in uw leven willen. Dit alles wordt geframed door een inbouw boekenkast met raampjes die de open woonkamer en keuken verdeeld van de badkamer en slaapruimte.
Wanneer u terugloopt richting de ‘gang’ en linksaf slaat (de trap naar beneden is rechts van u) komt u terecht in de slaapruimte (18m2) die ook toegang geeft aan het dakterras. Er staat een custom-made kingsize bed en inbouwkast (4m2) die onderdeel zijn van de verkoop.
5e verdieping:
Zolder over de gehele breedte van het pand (10 x 1.60m2) met mogelijkheid tot uitbreiding naar 2 slaapkamers (sk1: +/- 30m2 sk2: +/- 24m2, zie tekeningen).
Situatie zoals deze nu is heeft het apartment een schitterend dakterras op het zuiden met een geweldig zicht op de enige echte skyline van Nederland, waar tijdens de zonsondergang lekker gebarbecued kan worden.
Gevonden op Mijnhuisverkoopikzelf.nl

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Penthouse, Standaard
Bouwjaar 1929
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1929
Woon oppervlakte 102
Inhoud woonhuis 377

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Penthouse, Standaard
Bouwjaar 1929
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1929
Woon oppervlakte 102
Inhoud woonhuis 377

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Mijnhuisverkoopikzelf.nl