Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Prachtig Dubbel Bovenhuis aan de Schilperoortstraat 72a

Ontdek dit charmante dubbele bovenhuis in de gezellige wijk Oud-Charlois, een rustige en groene buurt in het zuidelijke deel van Rotterdam. Deze ruime woning is ideaal voor wie op zoek is naar een comfortabel en licht huis met veel mogelijkheden om het naar eigen smaak in te richten. Het bovenhuis aan de Schilperoortstraat 72a biedt twee woonlagen, waaronder een lichte woonkamer met originele details, een balkon met uitzicht op het groen, en meerdere slaapkamers, perfect voor een gezin of voor wie ruimte zoekt om te werken aan huis. De locatie combineert de rust van een woonwijk met de nabijheid van alle voorzieningen zoals winkels, scholen en openbaar vervoer.

De Schilperoortstraat ligt in een gemoedelijke buurt met een goede verbinding naar het centrum van Rotterdam en de uitvalswegen richting de snelwegen. Ook op fietsafstand vind je verschillende parken en recreatiegebieden voor ontspanning en sportieve activiteiten.

Indeling van de woning:

Eerste verdieping:
- Entree: In de hal met toegang tot alle vertrekken.
- Riante woonkamer: Voorzien van mooie, originele en-suite deuren. De woonkamer is ruim en licht, dankzij de grote raampartijen aan de voor- en achterzijde, via de openslaande deuren heb je toegang tot het balkon. Ook zijn er twee extra opbergkasten naast de suite deuren.
- Keuken: De dichte keuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning en biedt directe toegang tot het balkon. Ideaal voor het bereiden van heerlijke maaltijden met uitzicht op de groene achtertuinen.
- Kamer: Aan de voorzijde gelegen en voorzien van veel lichtinval door de grote ramen.
- Toilet: Apart gelegen naast de keuken en is half betegeld.

Tweede verdieping:
- Slaapkamer I:Ruime slaapkamer met toegang tot een tweede balkon. Hier kun je genieten van de ochtendzon en het uitzicht over de groene omgeving.
- Badkamer: Half betegeld en voorzien van een ligbad en wastafel. Een moderne en stijlvolle ruimte om te ontspannen.



Bijzonderheden:
- Bouwjaar: 1931
- Energielabel: in aanvraag
- Woonoppervlakte: ca. 81 m²
- Volledige eigendom
- Kunststoof kozijnen met HR++ glas
- Balkon over de gehele breedte van de woning, op het oosten gelegen
- Verwarming en warm water middels Cv-ketel (eigendom)
- Actieve Vereniging van Eigenaren met een maandelijkse bijdrage van ca. €150,-
- Parkeren: Betaald parkeren of parkeervergunning mogelijk
- Oplevering: In overleg

Dit charmante bovenhuis met authentieke details is klaar voor nieuwe bewoners en biedt volop mogelijkheden om het naar eigen wens in te richten


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.


Koopovereenkomst pas rechtsgeldig na ondertekening:
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Woonzicht Makelaars is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen bij de aankoop van dit object.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning
Bouwjaar 1931
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1931
Woon oppervlakte 81
Inhoud woonhuis 286
Aantal verdiepingen 2

Overige

Balkon Ja
Ligbad Ja
Woontype Appartement
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 0
Bovenwoning Ja
Dichte keuken Ja
Oppervlakte woonkamer 0
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 0
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning
Bouwjaar 1931
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1931
Woon oppervlakte 81
Inhoud woonhuis 286
Aantal verdiepingen 2

Overige

Balkon Ja
Ligbad Ja
Woontype Appartement
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 0
Bovenwoning Ja
Dichte keuken Ja
Oppervlakte woonkamer 0
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 0
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Woonzicht makelaars