Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ervaar het stadsleven op zijn best in deze schitterende woning, gelegen in het levendige Rotterdam-Zuid. Geniet dagelijks van de charme en het comfort van deze prachtig gemoderniseerde woning, terwijl je tegelijkertijd opgaat in de dynamiek en energie van deze bruisende wijk. Gelegen aan de Frans Bekkerstraat staat deze woning klaar om jou te verwelkomen.

Deze woning bevindt zich in het sfeervolle Oud-Charlois, omgeven door karakteristieke jaren '30 panden en op loopafstand van de idyllische Boergoensevliet. Binnen enkele minuten wandel je naar het winkelcentrum Zuidplein, Ahoy, diverse eetgelegenheden, en verschillende opstapplaatsen voor openbaar vervoer. Met de auto zit je binnen 10 minuten op de ring van Rotterdam. Dankzij de nabijheid van de Maastunnel ben je snel in het levendige stadscentrum van Rotterdam.

Volledig gerenoveerd in 2024 en uitgerust met energielabel A, biedt deze woning een sublieme mix van moderne luxe en energie-efficiëntie. Het huis beschikt over vier ruime slaapkamers, elk met voldoende ruimte voor persoonlijke inrichting en rust. De charmante tuin biedt een ideale plek voor ontspanning en buitenactiviteiten, perfect voor het hele gezin of om van een rustige middag in de zon te genieten.

Binnenin valt de woning op door de indrukwekkende zwarte keuken, die een stijlvolle en eigentijdse uitstraling heeft en tevens een hoge mate van functionaliteit biedt. De keuken is uitgerust met moderne apparatuur en biedt veel opbergruimte, waardoor koken een plezierige ervaring wordt. De zeer fraaie badkamer is een oase van luxe met hoogwaardige afwerkingen, die een gevoel van rust en verfijning creëert.

Met zijn verfijnde afwerking en eigentijdse comfort, vormt deze woning een ideale balans tussen stedelijke allure en hedendaags woonplezier. Het biedt de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit, waardoor het een uitstekende keuze is voor wie op zoek is naar een luxe en comfortabele leefomgeving in een levendige wijk.

Laten we een kijkje binnen nemen:

Begane grond:
Stap binnen in een schitterende entree/hal die wordt gesierd door prachtige dubbele stalen deuren. Deze deuren leiden naar de ruime en lichte woonkamer, die direct een gevoel van comfort en gezelligheid biedt. De gloednieuwe, moderne zwarte keuken is een absoluut hoogtepunt; uitgerust met diverse inbouwapparatuur maakt het koken hier een waar genoegen. De open indeling zorgt ervoor dat u altijd in contact blijft met uw gasten terwijl u kookt. Aan de achterzijde van de woning vindt u een zonnige tuin op het zuiden, waar u heerlijk kunt ontspannen, zonnebaden of dineren in de open lucht. Deze tuin biedt volop ruimte voor speelplezier of tuinieren.

Eerste verdieping:
De overloop, met een praktische vaste kast, leidt naar een uitzonderlijk luxe badkamer. Deze geheel betegelde ruimte straalt elegantie uit en is voorzien van een fraaie, ruime inloopdouche, een stijlvol badkamermeubel met twee wastafels en een handdoekradiator. Deze badkamer is de perfecte plek om te ontspannen. De twee ruime slaapkamers op deze verdieping zijn ontworpen met oog voor comfort en stijl. De slaapkamer aan de achterzijde heeft bovendien toegang tot een prachtig balkon op het zuiden. Hier kunt u genieten van een kopje koffie in de ochtendzon of ontspannen met een goed boek.

Tweede verdieping:
Op de overloop vindt u een handig tweede toilet, voorzien van een elegant zwart wandcloset en een fonteintje, waardoor het comfort op deze verdieping wordt verhoogd. De CV-ruimte is uitgerust met een moderne Intergas HRE combiketel (2024) en biedt aansluitingen voor de wasmachine, wat zorgt voor extra gemak en efficiëntie in uw dagelijkse routine. Daarnaast zijn er op deze verdieping nog eens twee ruime slaapkamers met dakramen, die een overvloed aan natuurlijk licht binnenlaten en een aangename sfeer creëren. Eén van deze slaapkamers biedt toegang tot een tweede ruim balkon op het zuiden, waar u kunt genieten van het prachtige uitzicht en de serene omgeving. Dit balkon is de perfecte plek om de dag te beginnen met een kopje koffie of te eindigen met een glas wijn, terwijl u geniet van de zonsondergang.

Deze woning biedt werkelijk alles wat u zich maar kunt wensen. De combinatie van luxe voorzieningen, royale ruimtes en zonnige buitenruimtes maakt het een perfecte plek om te wonen. U zult zich hier direct thuis voelen en elke dag genieten van het comfort en de elegantie die deze woning biedt. Dit is een buitenkans om een thuis te vinden waar u jarenlang van zult genieten, met alles wat u nodig heeft binnen handbereik. Kortom, deze woning is een droom die uitkomt!

Hier zijn de afmetingen:

Woonkamer met open keuken: 37 m²
Slaapkamer I: 4,51 x 3,22 meter
Slaapkamer II: 3,85 x 4,51 meter
Slaapkamer III: 2,63 x 3,41 meter
Slaapkamer IV: 2,63 x 3,47 meter
Badkamer: 2,94 x 2,39 meter
Achtertuin: 5,35 x 4,55 meter

- Soort: Eengezinswoning, Tussenwoning
- Oppervlakte ca: 124 m²
- Perceeloppervlakte: 73 m²
- Aantal kamers: 5 kamers (4 slaapkamers)
- Bouwjaar: 1905
- Inhoud ca: 440 m³
- Volledig voorzien van dubbel glas
- Energielabel A
- Luxe badkamer met inloopdouche en stijlvol badkamermeubel
- Centrale verwarming en warm water via CV-combiketel (2024)
- Achtertuin gelegen op het zuiden
- Gelegen op eigen grond
- Ouderdomsclausule van toepassing
- Oplevering: in overleg (kan snel)

ONZE TIP: Schakel direct uw eigen aankoopmakelaar in. Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u veel tijd, geld en zorgen. Wij zijn de makelaar van de verkoper.

“Ahuys Makelaars vermeldt nadrukkelijk dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Deze dient slechts als uitnodiging tot het maken van een afspraak tot bezichtiging en het doen van een bod. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.”

“Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.”

“De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.”

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1905
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1905
Woon oppervlakte 124
Inhoud woonhuis 440
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Balkon Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 24.34
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 73
Tuin achter Ja
Tuin diepte 5.35
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 4.55
CV ketel combi Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 37
Tuin kwaliteit Normaal
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Luxe
LeeftijdCV ketel 2024
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 4
Ligging achtertuin zuid Ja
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1905
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1905
Woon oppervlakte 124
Inhoud woonhuis 440
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Balkon Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 24.34
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 73
Tuin achter Ja
Tuin diepte 5.35
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 4.55
CV ketel combi Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 37
Tuin kwaliteit Normaal
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Luxe
LeeftijdCV ketel 2024
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 4
Ligging achtertuin zuid Ja
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Ahuys Makelaars