Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Stap binnen in de bruisende wereld van Rotterdam-Zuid, waar de energie voelbaar is en het leven in volle gang is. Hier, in dit levendige gebied onder de Maas, wacht een bijzondere kans op jou: een prachtige woning te koop aan de Frans Bekkerstraat.

Deze woning is in 2020 volledig gerenoveerd en biedt alle moderne gemakken die je zoekt. Met een royale keuken, een badkamer voorzien van een ligbad en inloopdouche, twee lichte slaapkamers en een gezellige stadstuin, is dit de perfecte plek om thuis te komen in Rotterdam-Zuid.

Ben je klaar om jouw droomhuis te ontdekken? Neem dan snel contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen. We kijken ernaar uit om je rond te leiden in deze prachtige woning aan de Frans Bekkerstraat.

De Frans Bekkerstraat bevindt zich in een charmant stukje Oud-Charlois, omringd door karakteristieke panden en op steenworp afstand van de Boergoensevliet. Binnen enkele minuten loop je naar alle voorzieningen die je maar kunt bedenken, zoals het overdekte winkelcentrum Zuidplein, Ahoy, een scala aan restaurants, openbaar vervoer en het veerpontje naar Katendrecht. Bovendien ben je met de Maastunnel snel in het unieke stadscentrum van Rotterdam.

Laten we een kijkje binnen nemen:
Bij binnenkomst word je verwelkomd door een hal met stalen accenten, die meteen de karakteristieke sfeer van de woning uitstraalt. Vanuit hier betreed je de woonkamer met open keuken, waar de ware pracht van dit huis zich ontvouwt. De moderne keuken, in een L-opstelling, is tot in de kleinste details afgewerkt en biedt een uitgebreid scala aan (inbouw)apparatuur, waaronder een inductiekookplaat, oven, combimagnetron, koel-/vriescombinatie, vaatwasser, quooker en voldoende kastruimte. De ruimte voor de eethoek vormt de perfecte setting voor een gezellige woonkeuken, terwijl aan het andere uiteinde van de woonkamer voldoende ruimte is voor een comfortabele zithoek.

Halverwege de woonkamer bevindt zich een vaste kast met veel bergruimte, evenals de meterkast. Via de overloop bereik je de andere vertrekken van de woning. De royale toiletruimte is smaakvol ingericht en voorzien van een wandcloset, fonteintje en mechanische ventilatie. De strakke badkamer is volledig betegeld en uitgerust met een ligbad, inloopdouche, wastafel met meubel en eveneens mechanische ventilatie.

Beide lichte slaapkamers bevinden zich aan de achterzijde van de woning. De kamer aan de rechterzijde, tevens de grootste, fungeert als masterbedroom, terwijl de andere kamer veelzijdig is in te richten als slaapkamer, inloopkast of thuiskantoor, met tevens toegang tot de stadstuin gelegen op het noordwesten. Tussen de slaapkamers en de badkamer bevindt zich een separate opbergkast met de witgoedaansluiting en de CV-opstelling.

Hier zijn de afmetingen:

Woonkamer met open keuken: 8,00 x 3,54 meter
Slaapkamer I: 3,99 x 2,49 meter
Slaapkamer II: 4,19 x 1,93 meter
Badkamer: 3,52 x 1,87 meter
Achtertuin: 5,40 x 2,00 meter

– Soort: benedenwoning
– Oppervlakte ca: 72,50 m²
– Aantal kamers: 3 kamers (2 slaapkamer)
– Bouwjaar: 1902
– Inhoud ca: 212 m³
– Volledig voorzien van dubbel glas
– Energielabel A
– Mooie badkamer met ligbad en wastafel
– Centrale verwarming en warm water via CV-Combiketel (2020)
– Achtertuin gelegen op het Noord/ Oosten
– Actieve VvE maandelijkse bijdrage 75,00 euro
– Gelegen op eigen grond
– Ouderdomsclausule van toepassing
– Oplevering: in overleg (kan snel)

ONZE TIP: Schakel direct uw eigen aankoopmakelaar in. Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u veel tijd, geld en zorgen. Wij zijn de makelaar van de verkoper.

“Ahuys Makelaars vermeld nadrukkelijk dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Deze dient slechts als uitnodiging tot het maken van een afspraak tot bezichtiging en het doen van een bod. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.”

“Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatie”

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Benedenwoning
Bouwjaar 1902
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1902
Woon oppervlakte 72.5
Inhoud woonhuis 212.75
Aantal verdiepingen 1

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Gaskachel Ja
In overleg Ja
Dak isolatie Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 28.32
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Luxe
LeeftijdCV ketel 2020
Aantal slaapkamers 2
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Benedenwoning
Bouwjaar 1902
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1902
Woon oppervlakte 72.5
Inhoud woonhuis 212.75
Aantal verdiepingen 1

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Gaskachel Ja
In overleg Ja
Dak isolatie Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 28.32
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Luxe
LeeftijdCV ketel 2020
Aantal slaapkamers 2
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Ahuys Makelaars