Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ruime vierkamer maisonnette gelegen in een rustige zijstraat van de prachtige Boergoensevliet. De afwerking van de vloeren, wanden, keuken en sanitair is netjes. De woning beschikt over energielabel A en is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing en een CV-combiketel uit 2021. Op loopafstand van scholen, tram en nabij winkels en uitvalswegen.

Indeling:

Begane grond: Afgesloten centrale hal met trappenhuis.

Derde verdieping: Entree/hal met meterkast, toiletruimte met hangend closet en fonteintje en de trap naar de tweede verdieping. Lichte woonkamer (aan de voorzijde met laminaatvloer. Keuken aan de achterzijde met toegang tot het balkon op het zuiden. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, een koelkast, een oven en een afzuigkap. Tevens bevindt zich hier de opstelplaats van de CV-combiketel. De geheel betegelde badkamer is uitgerust met een inloopdouche en een wastafelmeubel. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich nog een ruime slaapkamer met laminaatvloer.

Tweede verdieping; Gang met twee vaste kasten. De slaapkamers met beide een deur naar het balkon en een laminaatvloer.

Bijzonderheden: - Bouwjaar 1937; - Gelegen op eigen grond; - Drie slaapkamers; - Twee balkons; - Gestuukte wanden en plafonds; - Energielabel A; - Geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing; - CV-combiketel uit 2021; - Actieve Vereniging van Eigenaren met een tijdelijk verhoogde bijdrage van € 220,- per maand; - Vanwege het bouwjaar van de woning wordt er een ouderdomsclausule in de koopakte opgenomen; - Verkoper heeft niet zelf in de woning gewoond, er wordt in verband hiermee "een niet zelf bewoond clausule" opgenomen in de koopakte; - Oplevering in overleg, kan snel.

Interesse in deze woning? Schakel direct je eigen NVM-aankoopmakelaar in. Jouw NVM-aankoopmakelaar komt op voor je belangen en bespaart je tijd, geld en zorgen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Maisonnette
Bouwjaar 1937
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1937
Woon oppervlakte 67
Inhoud woonhuis 222

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Maisonnette
Bouwjaar 1937
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1937
Woon oppervlakte 67
Inhoud woonhuis 222

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Focus makelaars Rotterdam