Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wat zijn wij weer blij met deze nieuwe aanwinst aan de Vossiusstraat!
Heerlijk rustig wonen aan de rand van een groen natuur- en recreatiegebied en toch nabij alle benodigde voorzieningen, dat wil toch iedereen? Verdeeld over drie woonlagen vindt u een riant woonoppervlakte met een afwerking waar u van gaat stralen. Ook werken aan huis wordt door de goed bemeten kamers erg aantrekkelijk. Maar dan zijn we er nog lang niet, want er zijn maar liefst drie buitenruimtes waarvan één een hele grote achtertuin betreft. Aan de woning is een serre gerealiseerd, wat kan dienen als extra woonkamer. Overal is aan gedacht, met een BBQ, een koel-vriescombinatie, een fonteintje, een plafondventilator en een terrasverwarming is het hier te allen tijde heerlijk vertoeven. Heeft u liever een plek in de zon? Ook dat is zeker mogelijk! De achtertuin is namelijk gelegen op het zonnige zuiden. In de warme zomermaanden of de koude wintermaanden kunt u heerlijk verkoelen of verwarmen in de zes persoons jacuzzi. Ja u leest het goed, een jacuzzi! Dat gaat toch uw fantasie te boven. Bovendien is deze woning voorzien van een garage, een schuur, een eigen oprit en maar liefst 12 zonnepanelen. En dan nog even over de ligging, want die is gewoonweg fantastisch. U kijkt namelijk vanuit de woning uit op het groene natuurgebied Midden-Delfland wat zorgt voor sereniteit en geborgenheid. Kortom de perfecte instapklare eengezinswoning voor ieder (aankomend) gezin, een kans die u niet wil missen!

Indeling:

Eerste verdieping:
De trap aan de buitenzijde van de woning geeft toegang tot de entreehal, welke dus is gelegen op de eerste verdieping. De entreehal is voorzien van een garderobe en een aparte toiletruimte. Aan het einde van de entreehal is de mogelijkheid om de woonkamer te betreden. Deze heerlijke lichte doorzon woonkamer heeft aan beide kanten grote raampartijen waardoor er veel natuurlijk licht de woning binnenstroomt. In de woonkamer is een open haard die vooral in de koudere maanden enorm veel warmte en sfeer kan geven. Aan de achterzijde van de woonkamer is een eethoek geplaatst waardoor de woonruimte fijn in verbinding staat met de keuken. De keuken is in 2023 geplaatst en heeft een luxe en strakke uitstraling gekregen. De greeploze matzwarte keuken zorgt tezamen met de spots in het plafond voor een stoer uiterlijk. Verder is deze voorzien van een BORA inductie kookplaat met ingebouwde recirculatie kookveldafzuiging, een vaatwasmachine, oven met 6th sense technologie en acht kookmethodes, een Quooker, koelkast en een vriezer. Er is zelfs een speaker in het plafond verwerkt, waardoor u tijdens het koken kunt genieten van fijne muziek. Door middel van de deur in de keuken is het eerste balkon te betreden. De deuropening beschikt over een hor.

Tweede verdieping:
De drie slaapkamers en de badkamer bevinden zich op de tweede verdieping. De eerste slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning. Deze slaapkamer is, net als de andere, heerlijk ruim. Hij heeft twee vaste kasten en het tweede balkon is vanuit deze slaapkamer te betreden. De andere twee slaapkamers bevinden zich aan de achterzijde. De ramen in beide slaapkamers zijn van enkel glas met uitzondering van de draairamen, deze zijn dubbel glas en voorzien van horren. De ene slaapkamer is op dit moment ingericht met kleding, maar kan natuurlijk ook zeker worden ingericht als werk- of extra slaapkamer. Het laatste vertrek van deze verdieping is de badkamer. Deze is volledig betegeld en heeft een douchecabine, een ligbad, zwevend toilet, wastafelmeubel en een handdoeken radiator.

Begane grond:
Van de tweede verdieping dalen we, door middel van de vasten trappen, af naar de begane grond. Ook dit is nog een ruime woonlaag. Er zijn twee aparte kamers en een garage. De eerste kamer beschikt over de wasmachineaansluiting. Tevens is de serre vanuit deze kamer te betreden. Maar ook vanuit de andere kamer is er toegang tot de serre. De kamer is op dit moment ingericht als werkkamer, wat werken aan huis wel heel erg aantrekking maakt. Voorheen diende deze kamer echter als slaapkamer en dit is dan ook makkelijk te realiseren. In deze kamer is een vaste bergruimte welke gebruikt kan worden als inloopkast. Bovendien is hier de opstelling van de cv-ketel en van de zonnepanelen gelegen. De inpandige garage is een perfecte plek om eventuele scooters, motoren en/of fietsen te plaatsen. Ook is de ruimte groot genoeg om uw eventuele auto droog te parkeren. De garage is voorzien van een elektrische roldeur en een voetgangersdeur. Bovendien bevindt de meterkast zich hier.

Exterieur:
En als u dacht dat we er al waren heb ik nog een grote verrassing voor u. Er is namelijk een prachtige serre in de achtertuin. De glazen panelen zorgen voor een open verbinding met de tuin. In de serre is een keuken gecreëerd met een BBQ, afzuigkap, een wastafel en een koel-vriescombinatie. Verder is de serre voorzien van een plafondventilator en een terrasverwarmer. Door de eventuele plaatsing van een zit- en/of eethoek wordt deze fijne plek echt een tweede woonkamer. Ondanks de grote serre en de afgesloten veranda aan de achterzijde van de achtertuin, blijft de achtertuin zeer goed bemeten. De nette achtertuin is gelegen op het zonnige zuiden waardoor u de gehele dag in de zon kunt zitten. Toe aan verkoeling? Geen enkel probleem met de luxe 6-zits jacuzzi. Deze kan dus goed gebruikt worden in de zomer om af te koelen, maar ook in de winter om op te warmen. Hij kan namelijk verwarmd worden. Doordat de veranda ook is afgesloten met glazen panelen is er echt een wellness ruimte gecreëerd. Deze ruimte heeft niet alleen een jacuzzi, maar ook een haardvuur, een wijnklimaatkast en een ingebouwde radio. Als laatste biedt deze ruimte toegang tot de schuur, waar eventuele fietsen geplaatst kunnen worden en er toegang is tot de achterzijde van de woning. En of dat nog niet genoeg was…. Er zijn nog meer buitenruimtes, namelijk twee balkons. Het eerste balkon is gelegen op de eerste verdieping en loopt over de gehele breedte van de woning. Dit balkon is gelegen op het zonnige zuiden. Het andere balkon bevindt zich op de tweede verdieping, aan de voorzijde van woning welke dus op het noorden is. Hierdoor kunt u vooral van de ochtendzon genieten.

Ligging:
Uniek gelegen aan de rand van de Zuidbuurt. Dit is een groen natuurgebied met verschillende plassen en bossen. Als u de straat uitloopt wandelt u al direct dit gebied in. Vanuit de eerste en tweede verdieping is er tevens zicht op deze rustige omgeving. Ook de winkels voor de dagelijkse boodschappen, het openbaar vervoer (metro en bus) en diverse scholen bevinden zich op loopafstand. Kortom rustig en groen gelegen, maar toch nabij de benodigde voorzieningen. Zowel voor de deur als in de straat is vrije parkeermogelijkheid. Als laatste is er een plek in de garage waar u uw auto droog kunt parkeren.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1965
- Energielabel B
- Zonnepanelen 12 stuks, 2014
- Geheel voorzien van dubbel glas in houten kozijnen m.u.v. slaapkamers achterzijde en badkamerraam (enkelglas)
- Nieuwe keuken geplaatst, 2023
- Warm water en verwarming middels cv-ketel, eigendom 2015
- Gelegen op erfpacht grond, canon €260 p/j
- Beveiligingsinstallatie
- Oplevering in overleg


Woonoppervlakte
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten. De (kandidaat)koper(s) zullen, indien gewenst, daartoe in de gelegenheid gesteld worden op een passend moment teneinde teleurstellingen en schade te voorkomen.

Ouderdomsclausule
Bij woningen ouder dan 30 jaar zal er standaard in de koopakte een ouderdomsclausule worden opgenomen.

Notariskeuze en kosten
In principe ligt de notariskeuze bij de koper. Het doorhalen van de hypothecaire inschrijving in het kadaster moet door de verkoper betaald worden. Zijn de kosten voor deze doorhaling hoger dan € 400,- inclusief BTW dan wordt het meerdere bij de koper in rekening gebracht. Indien de koper een notaris kiest buiten een straal van 20 kilometer van de verkochte onroerende zaak dan zijn de eventuele kosten die de notaris berekent voor een eventuele verkoopvolmacht en legalisatie hiervan ten behoeve van de verkoper voor rekening van de koper.

Zelfbewoningsplicht
Koper is bekend met de zelfbewoningsplicht welke vanaf 01-01-2023 binnen de gemeente Vlaardingen van kracht is. De verkopend makelaar heeft koper doorverwezen naar de gemeente Vlaardingen omtrent de desbetreffende regelgeving. Verkoper noch verkopend makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor geleden schade wegens het niet juist naleven van deze zelfbewoningsplicht.

Gunning
Verkoper behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor het object te gunnen aan de gegadigde van zijn keuze.
Nadrukkelijk zij vermeld dat alle informatie in deze brochure moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze informatie.

Vlietlanden NVM Makelaars streeft ernaar de informatie op haar website / brochures en andere uitingen zo actueel en nauwkeurig mogelijk weer te geven. Hoewel de informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid van de vermelde gegevens. 

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning
Bouwjaar 1965
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1965
Woon oppervlakte 127
Inhoud woonhuis 470
Aantal verdiepingen 3

Buurt

Woonwijk Ja
Aan rustige weg Ja

Overige

WC Ja
Tuin Ja
GasCV Ja
Balkon Ja
Garage Ja
Ligbad Ja
Aan park Ja
Dak type Plat Dak
Dakraam Ja
Plat dak Ja
Achterom Ja
Tuin voor Ja
Woontype Woonhuis
Energielabel B
In overleg Ja
Openhaard Ja
BouwjaarCV 2015
Hellend dak Bitumineuze Dakbedekking
Perceel oppervlakte 156
Tuin achter Ja
TypeCV ketel Eigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Bitumineuze Dakbedekking
Dichte keuken Ja
Douchecabine Ja
Oppervlakte woonkamer 0
Tussenwoning Ja
Vrij uitzicht Ja
Drive in woning Ja
Garage inpadig Ja
Tuin kwaliteit Normaal
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Bijgebouw schuur Hout
Buitenzonwering Ja
Eengezinswoning Ja
LeeftijdCV ketel 9
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Cv Ketel, open Haard
Tuin lengte achtertuin Lengte: 1275 Breedte: 645 Oppervlakte: 82
Ligging achtertuin zuid Ja
Glas gedeeltelijk isolatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning
Bouwjaar 1965
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1965
Woon oppervlakte 127
Inhoud woonhuis 470
Aantal verdiepingen 3

Buurt

Woonwijk Ja
Aan rustige weg Ja

Overige

WC Ja
Tuin Ja
GasCV Ja
Balkon Ja
Garage Ja
Ligbad Ja
Aan park Ja
Dak type Plat Dak
Dakraam Ja
Plat dak Ja
Achterom Ja
Tuin voor Ja
Woontype Woonhuis
Energielabel B
In overleg Ja
Openhaard Ja
BouwjaarCV 2015
Hellend dak Bitumineuze Dakbedekking
Perceel oppervlakte 156
Tuin achter Ja
TypeCV ketel Eigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Bitumineuze Dakbedekking
Dichte keuken Ja
Douchecabine Ja
Oppervlakte woonkamer 0
Tussenwoning Ja
Vrij uitzicht Ja
Drive in woning Ja
Garage inpadig Ja
Tuin kwaliteit Normaal
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Bijgebouw schuur Hout
Buitenzonwering Ja
Eengezinswoning Ja
LeeftijdCV ketel 9
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Cv Ketel, open Haard
Tuin lengte achtertuin Lengte: 1275 Breedte: 645 Oppervlakte: 82
Ligging achtertuin zuid Ja
Glas gedeeltelijk isolatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Vlietlanden NVM Makelaars