Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ruime ééngezinswoning (voormalige beneden- en dubbele bovenwoning) met maar liefst 9 kamers en een circa 30 meter diepe achtertuin gelegen in een prettige woonwijk, nabij het centrum, kinderspeelplaats, scholen, uitvalswegen, metro- en busverbindingen.

Een woning waar je nog wel veel werk aan hebt maar heel veel mogelijkheden biedt zoals dubbele bewoning. Mocht je zelf handig zijn dan kan je eerst de benedenverdieping eenvoudig woonklaar maken en boven beginnen met je project (of andersom). De achtertuin is uniek; zo diep zie je ze niet vaak midden in een woonwijk.

Indeling: Begane grond: Entree/hal met trapkast, toiletruimte voorzien van douchegelegenheid en de trap naar de eerste verdieping. Royale woon-/slaapkamer (kamer en suite) van in totaal ca. 37 m² met openslaande deuren naar de achtertuin. Dichte keuken met vaste kast, aanrechtblok en toegang tot de achtertuin.

Eerste verdieping: Overloop met toiletruimte voorzien van douchegelegenheid en de trap naar de tweede verdieping. Voorzijkamer van ca. 2.28 x 2.1m. Ruime woon-/slaapkamer (voormalig kamer en suite) van in totaal ca. 28 m² met dubbele openslaande deuren naar het balkon op het zuiden. Dichte keuken met een vaste kast, aanrechtblok en toegang tot het balkon.

Tweede verdieping: Overloop. Voorzijkamer van ca. 2.51 x 2.1m met dakkapel. Slaapkamer aan de voorzijde van ca. 3.44 x 3.18m voorzien van een vaste kast en dakkapel. Slaapkamer aan de achterzijde van ca. 3.94 x 3.18m voorzien van een vaste kast en dubbele openslaande deuren naar het balkon op het zuiden. Achterzijkamer van ca. 2.79 x 2.1m met toegang tot het balkon.

Buitenruimte: Betegelde voortuin. Achtertuin van circa 30 meter diep bestaande uit twee gedeeltes die gescheiden zijn door het gezamenlijke achterpad.

Bijzonderheden: - Bouwjaar 1938; - Voorzien van 9 kamers; - Voormalige beneden- en dubbele bovenwoning; - Geschikt voor dubbele bewoning (mantelzorg), Airbnb of een groot gezin; - Woonoppervlakte 150 m²; - Perceeloppervlakte 248 m²; - Achtertuin van 30 meter diep op het zuiden; - Eeuwigdurend recht van erfpacht met een vaste canon van € 49,64 per jaar; - Diverse originele details, zoals de glas-in-inlood schuifdeuren, zijn (achter de betimmeringen) nog aanwezig; - Platte dak is volledig in 2024 vervangen; - Woning dient voor de rest gerenoveerd te worden; - Energielabel G; - Verwarming middels (oude) gaskachels; - Warm water was via geisers; - In verband met bouwjaar is de ouderdomsclausule van toepassing; - Oplevering in overleg, kan snel.

Interesse in deze woning? Schakel direct je eigen NVM-aankoopmakelaar in. Jouw NVM-aankoopmakelaar komt op voor je belangen en bespaart je tijd, geld en zorgen.

De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1938
Aantal kamers 9

Woningdetails

Bouwjaar 1938
Woon oppervlakte 150
Inhoud woonhuis 530

Overige

Perceel oppervlakte 248

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1938
Aantal kamers 9

Woningdetails

Bouwjaar 1938
Woon oppervlakte 150
Inhoud woonhuis 530

Overige

Perceel oppervlakte 248

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Focus makelaars Rotterdam