Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Starters opgelet! Een tweekamerwoning op loopafstand van het metrostation Vlaardingen Centrum. Binnen no time sta je in hartje Rotterdam of op het strand bij Hoek van Holland. De woning is gelegen in de VOP-wijk, een gezellige buurt vlakbij de historische binnenhaven en het winkelhart. Diverse winkels, supermarkten en restaurants bevinden zich in de buurt.

Kortom, een ideale (starters)woning op een super toffe locatie!

Indeling van het appartement:

Begane grond: Via een eigen entree gelegen aan de gezamenlijke binnentuin aan de achterzijde van het complex heb je toegang tot de hal met een deur naar de slaapkamer en de woonkamer. De slaapkamer heeft een grote schuifkastenwand en een laminaatvloer. De gezellige woonkamer is voorzien van een gaskachel en een laminaatvloer. De open kuiken is uitgerust met een gaskookplaat en een afzuigkap. Geheel betegelde badkamer met een toilet, een ligbad en een wastafel. Inpandige berging waar zich de aansluiting van de wasmachine bevindt. Via deze ruimte is ook de centrale entree van het gebouw te bereiken. Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op en plan een bezichtiging.

Bijzonderheden: - Bouwjaar 1950; - Gelegen op eigen grond; - Verwarming middels gaskachel; - Warm water via een geiser; - Huidige eigenaar betaald € 32,20 per maand Vereniging van Eigenaren bijdrage; - I.v.m. het bouwjaar komt in de koopovereenkomst een ouderdomsclausule te staan; - Wordt gemeubileerd verkocht, alle overige zaken zijn ter overname; - Oplevering in overleg.

Interesse in deze woning? Schakel direct je eigen NVM-aankoopmakelaar in. Jouw NVM-aankoopmakelaar komt op voor je belangen en bespaart je tijd, geld en zorgen.

De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Benedenwoning
Bouwjaar 1950
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1950
Woon oppervlakte 50
Inhoud woonhuis 164

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Benedenwoning
Bouwjaar 1950
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1950
Woon oppervlakte 50
Inhoud woonhuis 164

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Focus makelaars Rotterdam