Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Heerlijk wonen aan het water en tussen het groen!
Dat wil toch iedereen? Deze prachtige en goed onderhouden eengezinswoning bevindt zich aan het water in een kindvriendelijke en rustige buurt. In 2022 is er onderhoud gepleegd aan de woning waarbij alle ramen zijn voorzien van HR++ beglazing, de vloer is geïsoleerd met TONZON, alle deuren en ramen zijn voorzien van isolatie strips, de gehele woning aan de buitenzijde is geschilderd en de spouwmuur is gecontroleerd. Daarnaast is in 2023 de gehele achtertuin opgehoogd en in 2021 zijn er maar liefst 11 zonnepanelen geplaatst. Het uitstekende onderhoud, de moderne badkamer, riante living met open keuken, de bergruimtes en vijf goed bemeten slaapkamers (door de grote dakkapel) bieden optimaal woongenot. En dan de achtertuin…dat is pas gegarandeerd genieten. Er zijn verschillende zit- en eethoeken waardoor er meer dan genoeg ruimte is om zowel in de zon als in de schaduw plaats te nemen. De ligging aan het water zorgt voor veel privacy. De woning is gelegen in de geliefde Drevenbuurt met alle benodigde voorzieningen zoals diverse winkels, het openbaar vervoer, scholen en speelgelegenheden in directe nabijheid. Is wandelen of fietsen meer uw manier van ontspannen? Vermaak u dan in het natuurgebied Midden-Delfland, wat zicht op loopafstand van de woning bevindt. Kortom een fijne plek waar alles samenkomt!

Indeling:

Begane grond:
De nette aangelegde voortuin geeft een fijne entree tot de woning. Vanuit de voortuin is er toegang tot de entreehal en de inpandige schuur. De entreehal van de woning is voorzien van een bergruimte met de meterkast en de garderobe, een trapkast en een aparte toiletruimte. Ook is de inpandige schuur vanuit de entreehal te bereiken. De schuur beschikt over de wasmachineaansluiting en heeft voldoende plaats om eventuele fietsen te stallen. Aan het einde van de entreehal is de woonkamer te betreden. Dit is een fijne ruimte waar meerdere zit- en eethoeken te creëren zijn. De breedte van deze ruimte is zeer uniek! Vanuit de woonkamer is zowel de keuken als de achtertuin te bereiken. De hoekkeuken is voorzien van veel kastruimte en alle benodigde keukenapparatuur zoals een 4-pits keramische kookplaat, afzuigkap, vaatwasmachine, close-in boiler en een koel-vriescombinatie. Bovendien is er prachtig vrij zicht op het groen perkje voor de woning. De enorme raampartijen zorgen niet alleen daarvoor, maar ook voor veel natuurlijk lichtinval. De gehele begane grond heeft vloerverwarming, nooit meer last van kouden voeten dus!

Eerste verdieping:
De overloop van de eerste verdieping beschikt over een laminaatvloer, welke doorloopt tot in de slaapkamers. In totaal zijn er drie slaapkamers en een badkamer op deze verdieping. Twee van de slaapkamers bevinden zich aan de achterzijde van de woning en kijken beide uit over het water en de groene omgeving. Door de plaatsing van een bureau, zoals in één van de slaapkamers, heeft u toch prachtig uitzicht tijdens het studeren of werken. De andere slaapkamer heeft een grote kast, waardoor u gemakkelijk kleding en andere spullen kunt opbergen. De derde slaapkamer bevindt zich, tezamen met de badkamer, aan de voorzijde van de woning. Ook deze slaapkamer is door de grote raampartijen een heerlijke lichte ruimte. Bovendien beschikt deze kamer over een wastafel. Het laatste vertrek van deze verdieping is de badkamer. Deze is 2019 volledig gerenoveerd en heeft daardoor een strakke en moderne uitstraling gekregen. De volledig betegelde badkamer is voorzien van een wastafelmeubel, zwevend toilet, handdoeken radiator, mechanische ventilatie en een douchecabine met massagestralen, een regendouche en een handdouche. Er is ook nog een aansluiting voor de wasmachine. En alsof dat nog niet genoeg is, beschikt de badkamer ook over elektrische vloerverwarming. Dat is pas luxe!

Tweede verdieping:
Door middel van de vaste trap is de tweede verdieping te betreden. Deze verdieping is enige tijd geleden uitgebouwd met een dakkapel van maximale grootte. Dit zorgt voor enorm veel ruimte en lichtinval. Door de plaatsing van deze grote dakkapel zijn er twee goed bemeten slaapkamers gecreëerd. De dakkapel is gemaakt van onderhoudsvrije kunststof en is voorzien van HR++ beglazing, net als de rest van de woning, met uitzondering van het dakraam. Dit dakraam beschikt over een voorzetraam en bevindt zich aan het einde van de overloop. Deze ruimte is ingericht als plek om te kunnen werken. Verder is deze verdieping voorzien van een split-airco, welke zowel kan verkoelen als verwarmen. Aan opbergruimte geen gebrek, want de overloop beschikt over grote vaste kasten en een vliering die over de gehele breedte van de woning loopt. Deze is te bereiken door middel van een vlizotrap. Ook de slaapkamers hebben opbergruimten en knieschotten.

Exterieur:
Aan ontspanning geen gebrek met deze fijne buitenruimtes! Zoals eerder vermeld zorgt de voortuin voor een fijn onthaal tot de woning. Hier is een perfecte balans tussen groen en bestrating. De voortuin heeft een buitenkraan, een handbediend zonnescherm en een extra schuur met praktische bergmogelijkheid voor o.a. wel vijf á zes fietsen. Deze buitenruimte is natuurlijk al geweldig, maar dan hebben wij het nog niet eens gehad over de fantastische achtertuin. De achtertuin ligt aan het water wat zorgt voor enorm veel ontspanning en prachtig zicht! In de achtertuin zijn verschillende zithoeken waardoor het ondanks de grootte een fijn en knus gevoel geeft. In 2023 is de gehele achtertuin opgehoogd, ook de schuur. De schuur is een fijne plek om spullen zoals tuinkussens en gereedschap op te kunnen bergen. Door de oosten/zuidoosten ligging kunt u de gehele middag in de zon zitten. Maar heeft u liever een schaduwplek, is dat ook zeker mogelijk met het handbediende zonnescherm.

Ligging:
Gelegen aan het water in een kindvriendelijke en rustige straat in de geliefde Drevenbuurt. Zowel voor de deur als in de speeltuin in de straat kunnen kinderen gemakkelijk en veilig spelen. Om de hoek van de woning bevindt zich een basisschool en ook diverse andere scholen zijn gemakkelijk te bereiken. Het openbaar vervoer, het winkelcentrum ‘De Loper’, het wijkpark en het groene natuurgebied ‘Midden-Delfland’ zijn op loopafstand. U kunt hier wandelen, fietsen en heerlijk genieten van de groene omgeving. Bovendien is voor de deur vrije parkeermogelijkheid.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1976
- Energielabel A
- Achtertuin (inclusief schuur) opgehoogd, 2023
- Geheel voorzien van HR++ beglazing (inclusief inpandige schuur) m.u.v. dakraam overloop tweede verdieping (voorzetraam), 2022
- Spouwmuur gecontroleerd, 2022
- Vloer geïsoleerd met TONZON, 2022
- Alle ramen en deuren voorzien van isolatie strips, 2022
- Gehele buitenzijde woning geschilderd (inclusief schuur), 2022
- Zonnepanelen 11 stuks, 2021
- Meterkast vernieuwd met meer groepen, 2021
- Split-airco tweede verdieping, 2021
- Badkamer verbouwd, 2019
- Warm water en verwarming middels HR cv-ketel, 2019
- Kruipruimte opgehoogd, 2017
- Inpandige berging voorzijde: platte dak vervangen door onderhoudsvrij schuin pannendak en Keralit gevelbekleding (hieronder kan nog extra bergruimte gecreëerd worden), 2013
- Schuur in voortuin voorzien van trapezium dakplaten, 2013
- Dakkapel over gehele breedte van de woning, 2003
- Vloerverwarming begane grond (warm water) en badkamer (elektrisch), 2003
- Geheel voorzien van hardhouten kozijnen m.u.v. dakkapel kunststof
- Gelegen op erfpacht grond, €712 p/j
- Oplevering in overleg


Woonoppervlakte
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten. De (kandidaat)koper(s) zullen, indien gewenst, daartoe in de gelegenheid gesteld worden op een passend moment teneinde teleurstellingen en schade te voorkomen.

Ouderdomsclausule
Bij woningen ouder dan 30 jaar zal er standaard in de koopakte een ouderdomsclausule worden opgenomen.

Notariskeuze en kosten
In principe ligt de notariskeuze bij de koper. Het doorhalen van de hypothecaire inschrijving in het kadaster moet door de verkoper betaald worden. Zijn de kosten voor deze doorhaling hoger dan € 400,- inclusief BTW dan wordt het meerdere bij de koper in rekening gebracht. Indien de koper een notaris kiest buiten een straal van 20 kilometer van de verkochte onroerende zaak dan zijn de eventuele kosten die de notaris berekent voor een eventuele verkoopvolmacht en legalisatie hiervan ten behoeve van de verkoper voor rekening van de koper.

Zelfbewoningsplicht
Koper is bekend met de zelfbewoningsplicht welke vanaf 01-01-2023 binnen de gemeente Vlaardingen van kracht is. De verkopend makelaar heeft koper doorverwezen naar de gemeente Vlaardingen omtrent de desbetreffende regelgeving. Verkoper noch verkopend makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor geleden schade wegens het niet juist naleven van deze zelfbewoningsplicht.

Gunning
Verkoper behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor het object te gunnen aan de gegadigde van zijn keuze.
Nadrukkelijk zij vermeld dat alle informatie in deze brochure moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze informatie.

Vlietlanden NVM Makelaars streeft ernaar de informatie op haar website / brochures en andere uitingen zo actueel en nauwkeurig mogelijk weer te geven. Hoewel de informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid van de vermelde gegevens. 

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning
Bouwjaar 1976
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1976
Woon oppervlakte 133
Inhoud woonhuis 485
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Buurt

Woonwijk Ja

Overige

WC Ja
Tuin Ja
GasCV Ja
Dak type Zadeldak
Aan water Ja
Tuin voor Ja
Woontype Woonhuis
Energielabel A
In overleg Ja
BouwjaarCV 2019
Hellend dak Pannen
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 155
Tuin achter Ja
TypeCV ketel Eigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Pannen
Douchecabine Ja
Oppervlakte woonkamer 0
Tussenwoning Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Airconditioning Ja
Bijgebouw schuur Steen
Buitenzonwering Ja
Eengezinswoning Ja
LeeftijdCV ketel 5
Aantal slaapkamers 5
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Cv Ketel, vloerverwarming Gedeeltelijk
Tuin lengte achtertuin Lengte: 1068 Breedte: 582 Oppervlakte: 62
Ligging achtertuin oost Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning
Bouwjaar 1976
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1976
Woon oppervlakte 133
Inhoud woonhuis 485
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Buurt

Woonwijk Ja

Overige

WC Ja
Tuin Ja
GasCV Ja
Dak type Zadeldak
Aan water Ja
Tuin voor Ja
Woontype Woonhuis
Energielabel A
In overleg Ja
BouwjaarCV 2019
Hellend dak Pannen
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 155
Tuin achter Ja
TypeCV ketel Eigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Pannen
Douchecabine Ja
Oppervlakte woonkamer 0
Tussenwoning Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Airconditioning Ja
Bijgebouw schuur Steen
Buitenzonwering Ja
Eengezinswoning Ja
LeeftijdCV ketel 5
Aantal slaapkamers 5
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Cv Ketel, vloerverwarming Gedeeltelijk
Tuin lengte achtertuin Lengte: 1068 Breedte: 582 Oppervlakte: 62
Ligging achtertuin oost Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Vlietlanden NVM Makelaars