Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Grote Haag 63, een stadsvilla op een uitstekende locatie aan de rand van de Binnenstad. Deze speels ingedeelde 4-laagse woning met 4 slaapkamers is maar liefst 142m2 groot! Vanaf de bank kijk je uit over het Stadspark en de gezellige winkelstraten, pleinen en grachten bevinden zich letterlijk om de hoek!
De keuken en badkamer zijn nog in 2023 vernieuwd en zijn nog zo goed als nieuw. De achterzijde van de woning is georiënteerd op het zuiden waardoor er een uitstekende lichtinval is in de woning en waardoor er vele uren genoten kan worden van de zon op het zonneterras en balkon. Aan de entree-zijde is er nog een gezamenlijke binnentuin waar het eveneens goed toeven is en waar je vrij uitkijkt op de stad met de "Onze Lieve Vrouwetoren" in zicht.

Indeling:
Begane grond: centrale entree met brievenbussen, intercom, liftinstallatie en trappenhuis naar de 2e verdieping waar de hoofdentree van de woning is. Via de binnentuin wandel je naar de voordeur.

Eerste verdieping:
Vanuit het afgesloten parkeerdek is er een entree aanwezig waarbij je binnenstapt in een hal waarbij de inpandige berging/bijkeuken aangrenzend zijn. Vanuit deze hal is er toegang tot de woonkeuken (2023) van zo'n 26m2 groot.
Deze moderne keuken is een droom voor iedere kookliefhebber. Het strakke, zwarte keukenblok met geïntegreerde spoelbak en kookplaat biedt een ruim werkblad met marmertextuur. De keuken is greeploos en bevat de volgende inbouwapparatuur: een koel/vries combinatie, een vaatwasser, en combimagnetron, een oven, een Quooker, een vijf-pits gasfornuis en meer dan genoeg opbergruimte. De achterwand is bekleed met groene tegels die een vleugje kleur en textuur toevoegen. De open indeling naar de eetruimte maakt het de ideale woonkeuken voor zowel koken als contact met vrienden en/of familie. Voor de vloer is er gekozen voor een lichte, PVC visgraat vloer en de wanden zijn strak gestuct. De grote raampartijen zorgen voor veel natuurlijk licht en een naadloze overgang naar buiten waarbij je uitkijkt op het groen.

Tweede verdieping:
Via de gezellige binnentuin wandel je naar de voordeur. Bij binnenkomst tref je een ruime en lichte entree aan en aangrenzend hieraan is de trapopgang, garderobe en het toilet. De woonkamer van zo'n 23m2 is licht en ruim, met grote ramen die een prachtig uitzicht bieden op het omliggende groen. De lichte muren en de PVC visgraatvloer creëren een warme, moderne en uitnodigende sfeer. De ruimte is ideaal voor ontspanning en biedt voldoende mogelijkheden voor een comfortabele zithoek. De stijlvolle decoraties voegen een eigentijdse touch toe aan deze gezellige leefruimte. Ook hier is het plafond en zijn de wanden strak gestuct en zijn de kleuren terug te vinden die ook in de woonkeuken gebruikt zijn. Daarbij is er toegang tot het balkon met een knusse zithoek, waarbij er genoten kan worden van de vele zonuren.

Derde verdieping:
Vanaf de overloop is er toegang tot de master-bedroom, badkamer en tweede toilet. De slaapkamer is een oase van rust en licht en is zo'n 21m2 groot. De kamer beschikt over grote ramen die zorgen voor een veel lichtinval en een prachtig uitzicht op de groene omgeving. De lichte muren en het de PVC visgraat vloer zorgen voor een warme en uitnodigende sfeer. Een moderne plafondventilator draagt bij aan het comfort, terwijl de roomdivider zowel functioneel als stijlvol is. De kledingkast zorgt voor conform en voldoende opbergruimte. Vanuit de slaapkamer is er toegang tot het zonneterras. Een heerlijke plek om de dag te starten met een goed kop koffie! Wederom is de afwerking zeer goed te noemen en is het plafon en zijn de wanden strak gestuct.
Ook de badkamer (2023) is een pareltje te noemen en straalt luxe en stijl uit. De ruimte is voorzien van een dubbel wastafelmeubel met strakke, zwarte waskommen en bijpassende kranen. De verlichte en verwarmde spiegels boven het meubel voegen een speels element toe. De douche word afgesloten met glazen deuren en er is een regendouchekop aanwezig. Dat samen met de lichte marmeren tegels aan de muur geeft en zwarte details geeft het een spa-achtig gevoel in eigen huis.

Vierde verdieping:
Via de ruime overloop kom je terecht op de bovenste verdieping waar nog eens drie slaapkamers aanwezig zijn. Deze slaapkamers zijn zo'n 11m2, 9m2 en 8m2 groot. De twee grootste slaapkamers zijn aan de achterzijde te vinden waarbij je uitkijkt en geniet van het groen. De kleinste slaapkamer is aan de voorzijde van de woning te vinden waarbij er nog een vliering gecreëerd is voor extra opbergruimte. Ook ideaal in te richten als bijvoorbeeld werk/studiekamer.

Buiten:
Er is aan de voorzijde van de woning een gezellige binnentuin aanwezig waar er in alle rust buiten gezeten kan worden waarbij je uitkijkt opde "Onze Lieve Vrouwetoren". Een uitzicht waar je niet op uitgekeken raakt! Aan de achterzijde heb naast een balkon ook een dakterras tot je beschikking. Door de ideale ligging op het zuiden kun je hier vele uren in de zon spenderen. Heerlijk om de dag te starten met een kop koffie!

Pluspunten:
+ Woonoppervlakte: 142m2;
+ Bouwjaar: 1997;
+ Energielabel C;
+ 4 slaapkamers aanwezig;
+ Modern ingerichte woonkamer, woonkeuken en badkamer;
+ Een zonneterras en balkon aanwezig gelegen op het zuiden;
+ Eigen parkeerplaats in afgesloten parkeergarage;
+ Uitzicht op het groen van het stadspark;
+ Geweldige ligging aan de rand van het historisch centrum van Amersfoort.

BEN JIJ BENIEUWD OF JE DE STAP NAAR DIT HUIS KAN ZETTEN?
Moet je het oude huis nog verkopen? Één van onze makelaars komt graag een keer gratis en vrijblijvend langs om de actuele waarde in te schatten, zodat je direct weet of je deze stap naar het nieuwe huis probleemloos kan zetten. Voor het maken van een afspraak kan je contact opnemen met ons kantoor. Wij zijn je graag van dienst!

Benieuwd naar de lichtinval of zonnestand van de woning?
Op onze website bieden wij de mogelijkheid om bij elke woning per dag en ieder uur te zien hoe de zon in de tuin valt. Zo weet je precies van je aan zon kan verwachten, maar ook of zonnepanelen een zinvolle investering zijn.

Verliefd op de woning? Wordt ook verliefd op de omgeving.
Negenplus Makelaars gelooft erin dat je als koper niet alleen op het huis valt, maar dat ook de omgeving maakt dat een woning je droomwoning wordt. Om deze reden bieden wij je graag de mogelijkheid om de wijk waarin de woning ligt te ontdekken. Hiervoor kun je onze gratis 9+ fietsen lenen en hebben we voor alle wijken in Amersfoort een routebeschrijving waarmee je alle hotspots van de wijk kunt zien en bezoeken.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning maisonnette
Bouwjaar 1997
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1997
Woon oppervlakte 142
Inhoud woonhuis 526
Aantal verdiepingen 4

Overige

GasCV Ja
Balkon Ja
Garage Ja
Aan park Ja
Dak type Plat Dak
Plat dak Ja
Woontype Appartement
Dorpskern Ja
Energielabel C
In overleg Ja
BouwjaarCV 2015
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 0
Maisonnette Ja
TypeCV ketel Intergas Hreco Eigendom
CV ketel water Ja
Douchecabine Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 0
Stadscentrum Ja
Vrij uitzicht Ja
Parkeerkelder Ja
Tuin kwaliteit Normaal
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
LeeftijdCV ketel 9
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Cv Ketel
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed Tot Uitstekend
Onderhoud buiten opmerking Goed

Kenmerken

Algemeen

Soort woning maisonnette
Bouwjaar 1997
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1997
Woon oppervlakte 142
Inhoud woonhuis 526
Aantal verdiepingen 4

Overige

GasCV Ja
Balkon Ja
Garage Ja
Aan park Ja
Dak type Plat Dak
Plat dak Ja
Woontype Appartement
Dorpskern Ja
Energielabel C
In overleg Ja
BouwjaarCV 2015
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 0
Maisonnette Ja
TypeCV ketel Intergas Hreco Eigendom
CV ketel water Ja
Douchecabine Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 0
Stadscentrum Ja
Vrij uitzicht Ja
Parkeerkelder Ja
Tuin kwaliteit Normaal
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
LeeftijdCV ketel 9
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Cv Ketel
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed Tot Uitstekend
Onderhoud buiten opmerking Goed

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Kantoor Negenplus Makelaars Amersfoort