Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Prachtig gelegen aan het 'Valleikanaal' en zeer ruim 4-kamer hoek appartement, gelegen op de 2e verdieping van het appartementencomplex. Lift is aanwezig! Kenmerkend voor deze appartementen is de grote woonkamer met enorme ramen, waardoor je volop lichtinval hebt. Door de breedte van de woonkamer en de aansluitende studeer-/eetkamer heb je een fijne leefruimte. De woning heeft 2 slaapkamers en heeft de mogelijkheid om van de eetkamer een 3e slaapkamer te creëren. Het appartement is gelegen in de rustige en groene wijk Schuilenburg, met winkelcentrum Euterpeplein en park Randenbroek op loopafstand. Bovendien is de binnenstad van Amersfoort op 10 minuten fietsafstand en ligt het appartement gunstig ten opzichte van de A1 en A28.

De indeling is als volgt: centrale ingang met intercom en brievenbussen op de begane grond. Je hebt de keuze om met de lift of met de trap naar de 2e verdieping te gaan.

Entree in ruime hal met garderobekast en kast met de CV-opstelling (Intergas/2021). Direct rechts is de dichte keuken in een rechte opstelling met toegang naar het kleine balkon aan de voorzijde van het complex. De ruime woonkamer aan de achterzijde van het gebouw heeft grote raampartijen waardoor je volop lichtinval hebt en mooi uitzicht over het 'Valleikanaal'. Er is zonwering aanwezig dus met zonnig weer blijft de woonkamer heerlijk koel. Aan de woonkamer grenst de extra kamer, nu ingericht als werkkamer maar natuurlijk ook bijzonder geschikt als eetkamer of misschien wel als 3e slaapkamer. Deze kamer geeft toegang tot het zonnige balkon op het zuidwesten, een heerlijke plek om te relaxen en te genieten van het mooie uitzicht.

Er zijn 2 ruime slaapkamers en een kleinere, eenvoudige badkamer voorzien van een douchecabine, wastafel en wasmachineaansluiting. De toiletruimte is separaat en heeft een staand toilet en een fonteintje.

De woning beschikt over een eigen berging op de begane grond en er is een grote parkeerplaats waar voor iedereen, inclusief bezoek, voldoende ruimte is om te parkeren.

Sterke punten van deze woning: * Fantastische centrale ligging ten opzichte van winkels, restaurants en de snelwegen A1/A28 * Ruim en goed verzorgd 4-kamer appartement, gelegen op de 2e verdieping * Zonnig balkon, gelegen op het zuidwesten met mooi uitzicht over het 'Valleikanaal' * Ruime en lichte woonkamer met grote raampartijen en doorloop naar de werkkamer/eetkamer * Er zijn 2 slaapkamers met een mogelijkheid voor een 3e slaapkamer * Dichte keuken in een rechte opstelling en toegang naar het kleine balkon aan de voorzijde van het complex * Eigen berging op de begane grond * Lift aanwezig! * Servicekosten € 243,00 per maand * MOGELIJKHEID OM EEN GARAGE (ca. 16m2) ERBIJ TE KOPEN! Prijs op aanvraag!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1970
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1970
Woon oppervlakte 101
Inhoud woonhuis 323

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1970
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1970
Woon oppervlakte 101
Inhoud woonhuis 323

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Snel ERA Makelaars