Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

ERVAAR HET LEVEN IN HET POPULAIRE BERGKWARTIER

Ben jij op zoek naar een charmante 2-onder-1 kapwoning met een ruim perceel? Zoek dan niet verder! Deze prachtige woning ligt in het gewilde Bergkwartier, aan de rand van het serene bos Nimmerdor/Landgoed Den Treek en op korte afstand van de levendige historische binnenstad van Amersfoort en uitvalswegen. Met vier slaapkamers en een grote vrijstaande garage, is dit huis perfect voor gezinnen die ruimte en vrijheid zoeken. Bovendien biedt deze woning volop mogelijkheden om het geheel naar eigen smaak te moderniseren.

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING

Ruime 2-onder-1 kapwoning: Geniet van veel ruimte en privacy op een groot perceel. Met karakteristieke kenmerken zoals een erker, granitovloeren, inbouwkasten en paneeldeuren.
Keuken: Voorzien van granieten vloer, een 4-pits gaskookplaat, oven, koelkast en afzuigkap.
Vier slaapkamers: Drie slaapkamers op de eerste verdieping en een vierde op de tweede verdieping, met volop bergruimte.
Complete badkamer: Granieten vloer, wastafel, toilet en douche.
Vrijstaande garage: Voorzien van elektra, ideaal voor opslag of als werkplaats.
Grote tuinen: Een voortuin en een achtertuin op het zuiden plus een oprit voor meerdere auto's.
Toplocatie: Gelegen in het populaire Bergkwartier, dichtbij bos Nimmerdor/Landgoed Den Treek, de Leusderweg (ruim winkelaanbod), station, scholen en de bruisende historische binnenstad van Amersfoort.

CHARME EN RUIMTE: JOUW NIEUWE THUIS

Deze woning biedt volop ruimte en mogelijkheden, gelegen in een rustige straat in het Bergkwartier. Bij binnenkomst valt meteen de ruime woonkamer met zowel aan de voor- als achterzijde vrij uitzicht. Er is een openslaande deur die direct toegang geeft tot de heerlijke achtertuin. De dichte keuken is voorzien van een 4-pits gaskookplaat, oven, koelkast en afzuigkap. Je kunt hier een keuken helemaal in jouw smaak plaatsen, eventueel in combinatie met een open verbinding naar de woonkamer.

De drie slaapkamers op de eerste verdieping bieden elk een eigen uniek uitzicht op de groene omgeving. De grote slaapkamer aan de achterzijde geeft toegang tot een balkon met mooi uitzicht op de tuin. Op de tweede verdieping vind je nog een slaapkamer en voldoende bergruimte voor al je seizoenskleding en vakantiespullen. Met behulp van dakkapellen zijn hier twee mooie slaapkamers te realiseren.

De ruime badkamer is voorzien van een granieten vloer, wastafel, toilet en een ruime douche. De ruimte is praktisch in te delen en te moderniseren, zodat je hier de dag ontspannen kunt afsluiten.

En de buitenruimtes? De grote voortuin biedt volop ruimte voor kinderen om te spelen, terwijl de achtertuin op het zuiden perfect is voor zomerse barbecues en ontspannen avonden met vrienden en familie. Er zijn voldoende zon- en schaduwplekken en veel privacy door de hoge begroeiing. De royale vrijstaande garage, voorzien van elektra, biedt tal van mogelijkheden – van een werkplaats tot een hobbyruimte, extra opslag of een kantoor/werkplek.

Deze woning biedt je de unieke kans om alles naar eigen hand te zetten. Of je nu een moderne twist wilt geven aan de keuken en badkamer, de mogelijkheden zijn eindeloos. Jouw droomhuis staat hier, in het hart van het Bergkwartier.

Deze woning is gelegen in het Bergkwartier, de populaire wijk van Amersfoort. Je geniet hier van het beste van twee werelden. De rust vind je om de hoek bij Bos Nimmerdor/Landgoed Den Treek, terwijl je binnen no-time je favoriete winkel of restaurant kunt bezoeken in de bruisende binnenstad van Amersfoort. De snelwegen A1 en A28 zijn ook goed te bereiken. 
De woning is gelegen in een fijne buurt waar je in alle privacy kunt wonen, maar waar nog wel naar elkaar wordt omgekeken.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1951
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1951
Woon oppervlakte 117
Inhoud woonhuis 421

Overige

Perceel oppervlakte 398

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1951
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1951
Woon oppervlakte 117
Inhoud woonhuis 421

Overige

Perceel oppervlakte 398

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij - Amersfoort