Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ruime maisonnette in het bruisende hart van Amersfoort!

Welkom op het Euterpeplein 11b! Deze royale maisonnette van 113 m², verdeeld over 3 woonlagen, biedt u het beste van twee werelden: wonen in een ruim huis met alle voorzieningen én de levendigheid van het Euterpeplein! Het appartement is voorzien van een lichte woonkamer met schuifpui naar een royaal dakterras van maar liefst 71 m², waar u volop van het buitenleven kunt genieten, 4 slaapkamer, een grote vliering op stahoogte en een eigen berging op de begane grond. Op het achtergelegen terrein is er voldoende parkeergelegenheid aanwezig waar u gratis kunt parkeren.

De woning ligt op een toplocatie in Amersfoort in de wijk Randenbroek. Het Euterpeplein staat bekend om zijn bruisende sfeer met diverse winkels direct onder de woning. Denk aan supermarkten, speciaalzaken, en horecagelegenheden, allemaal op loopafstand. Ook scholen, sportfaciliteiten en openbaar vervoer zijn uitstekend bereikbaar. Binnen enkele minuten bent u in het centrum van Amersfoort, Park Randenbroek om heerlijk te wandelen of op de uitvalswegen richting de A1 en A28.

De Vereniging van Eigenaren is op dit moment slapend, er zijn dus nog geen servicekosten verschuldigd. Met een intentieverklaring dat de VvE actief gemaakt wordt, is het bij verschillende geldverstrekkers mogelijk om een hypotheek te krijgen.

Bent u op zoek naar een ruime woning op een centrale locatie? Dan is deze maisonnette aan Euterpeplein 11b zeker het bezichtigen waard. Neem snel contact met ons op voor een afspraak!

Bouwjaar 1958. Energielabel C. Woonoppervlakte 87 m² + 25 m² overige inpandige ruimte (bij het plaatsten van een vaste trap naar de tweede verdieping zal het woonoppervlakte uitkomen op 113 m²).

INDELING

Begane grond: centrale entree met brievenbussen en trappenhuis en eigen berging.

1e verdieping: via de entree van het appartement bereikt u de hal. Vanuit hier heeft u toegang tot het toilet, de woonkamer, keuken en een praktische trapkast. Ook is er een trapopgang naar de verdiepingen aanwezig. Bij binnenkomst in de woonkamer valt direct het enorme lichtinval op. Aan de voorzijde van de woning treft u grote raampartijen en een deur naar een knus balkon op het zuiden met uitzicht over het Euterpeplein. In de woonkamer treft u nog een schouw en twee vaste kasten aan. De grote schuifpui aan de achterzijde grenst direct aan het royale dakterras van maar liefst 6,40 meter breed en 10,89 meter lang! Vanaf het dakterras heeft u vrij uitzicht op veel groen en biedt veel privacy waardoor dit een heerlijke plek is om tot rust te kunnen komen.

De afgesloten keuken is ook gelegen aan de achterzijde. De keuken is compact en praktisch ingericht in een hoekopstelling met bovenkasten. Verder is er nog een vaste kast aanwezig en een groot raam, wat niet alleen zorgt voor voldoende daglicht tijdens het koken, maar ook een aangenaam uitzicht biedt. Via een deur in de keuken is er directe toegang tot het dakterras, wat ideaal is voor buiten dineren of voor een snelle toegang naar buiten tijdens het koken.

2e verdieping: op de tweede verdieping bevinden zich maar liefst vier slaapkamers, waarvan er twee aan de voor- en twee aan de achterzijde zijn gesitueerd. De slaapkamers hebben fijne afmetingen en een prettige lichtinval. De badkamer is centraal gelegen en uitgerust met een douche en wastafel. Twee slaapkamers beschikken over een eigen wastafel en drie slaapkamers hebben een vaste kast.

Zolder: op de royale vliering, tevens de bovenste verdieping heeft u extra opslagmogelijkheden. Deze ruimte is eenvoudig te bereiken via een vlizotrap en heeft een stahoogte van 2,51 meter, ideaal voor het opbergen van uw seizoensspullen of als extra hobbyruimte. Ook deze ruimte is weer lekker licht vanwege het aanwezige dakraam en een Velux dakkapel. Op deze verdieping treft u ook de CV-ketel (Nefit). Door hier een vaste trap te plaatsen zou u hier nog een volwaardige verdieping met extra (slaap)kamer kunnen creëren.

Bijzondere kenmerken: - Lichte woonkamer met schuifpui - Royaal dakterras van 71 m² en balkon - 4 slaapkamers aanwezig - Kunststofkozijnen op de eerste verdieping - 2 woonlagen en een ruime zolder op stahoogte - Berging op de begane grond - Levendige ligging, op steenworp afstand van winkels en voorzieningen en het openbaar vervoer - Nabij uitvalswegen richting de A1 en A28 - Geen actieve VvE

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Maisonnette
Bouwjaar 1958
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1958
Woon oppervlakte 87
Inhoud woonhuis 379

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Maisonnette
Bouwjaar 1958
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1958
Woon oppervlakte 87
Inhoud woonhuis 379

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Zijlstra ERA Makelaardij