Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Laat je verrassen! Wow wat een ligging en wat een mogelijkheden heeft deze woning! Deze half vrijstaande woning ligt op een leuke plek en heeft verrassend veel ruimte. De kavel is maar liefst 1.335m². Dit huis ligt in een landelijke en agrarische omgeving tussen Achterveld en Stoutenburg. Achter de woning staan 2 grote bijgebouwen en dit maakt de woning de perfecte plek voor ondernemers of voor het realiseren van je eigen B&B. Maar het is ook een perfecte plek voor diegene die wonen en werken willen combineren. De woning is goed onderhouden en goed geïsoleerd en heeft maar liefst 27 zonnepanelen en wat zo mooi is... met energielabel A neem je al een grote voorsprong op een duurzame toekomst. Hoe fijn is dat.

Ben jij op zoek naar een woning met vele mogelijkheden. Wacht dan niet te lang. Bel Snel en maak een afspraak voor bezichtiging. Wij laten de woning graag aan je zien.

Indeling: Entree, hal met garderobe, toiletruimte. Vanuit de hal is een deur naar de woonkamer en een deur naar de keuken. De ruime woonkamer heeft aan voor- en aan de zijkant grote ramen met veel daglicht. Vanuit de woonkamer heb je dan ook een schitterend uitzicht over de landerijen van het agrarisch gebied van Achterveld. Deze living is voorzien van een gezellige open haard en een duurzame pvc-vloer. Er is voldoende ruimte voor een grote loungehoek en een grote eettafel, zodat je fijn met de hele gezin, met familie en vrienden lekker kunt loungen en tafelen. De gezellige woonkeuken is geplaatst in en een hoekopstelling en is luxe ingericht met een composiet aanrechtblad en verschillende inbouwapparatuur, waaronder: een rvs-afzuigschouw, een inductiekookplaat, een oven, een magnetron, een vaatwasser en een koelkast en een wasmachine en een droger. Ook de woonkeuken heeft ruimte voor een grote eettafel zodat het diner direct op tafel kunt uitserveren. Er is een deur naar de tuin. Altijd makkelijk om bij zomerse dagen de hapjes en drankjes rechtstreeks vanuit de keuken in de tuin op tafel te zetten. Verder is de keuken voorzien van een lichte plavuizenvloer met grote vloertegels en vloerverwarming. De kelderkast heeft voldoende berg-/proviand ruimte.Tussenhal met trap naar de verdieping en een deur naar een grote kamer. Deze kamer is momenteel ingericht als kantoor-werkkamer, maar is ook bijzonder geschikt als slaapkamer of hobby- of speelruimte voor de kinderen. Er zijn diverse mogelijkheden.

1e verdieping: Overloop en 4 ruime slaapkamers, waarvan 2 slaapkamers zijn voorzien van een inpandige kast of bergruimte. De grote masterbedroom heeft ruimte voor een extra buro of toiletmeubel. De badkamer is ingericht met een ligbad, een douchecabine met douche en thermostaatkraan, een vaste wastafel en een 2e toilet. Vanaf de overloop is een luik naar de vliering. Deze bergruimte onder de schuine kap is via een losse trap bereikbaar.

Bijgebouwen: 2 garages, overkapping, veranda. Achter de woning liggen 2 grote bijgebouwen, waarvan de dubbele garage is voorzien van elektrisch bedienbare garagedeuren. Er is een inloopdeur en de garage heeft een grote dakkapel. De garage heeft veel opslag- en werkruimte en er is een grote zolder. Beneden is de garage ingericht met een keukenblok en is daardoor ook goed te gebruiken of in te richten als man-cave of sport-/ en relaxruimte maar uiteraard ook gewoon als opslagruimte, werkplaats en/of hobbyruimte. De 2e schuur/garage is voorzien van een garagedeur. En deze is ingericht als werkplaats, maar is uiteraard ook voor meer doeleinden geschikt. Bij de garage is een overdekt terras/ een veranda aangebouwd. Dit is een fantastisch plekje om ook bij minder zonnige dagen lekker te ontspannen en van de tuin te genieten. Tuin: De tuin is een oase van rust en is aangelegd met mooie borders met bomen, struiken, bloemen en planten. Er is een mooi gazon en achter de woning ligt een fijn zonneterras waar je na een dag hard werken heerlijk kunt relaxen. Er is een grote binnen- en buitenvoliëre aanwezig. Verder zijn de tuinen aangelegd met 2 vijvers, waarvan 1 vijver met een natuurlijke bron, waarbij je middels een pomp het grondwater op kunt pompen. Hoe leuk is dat. En er is een kleine tuinkas met een druivenstok, waaraan de heerlijkste blauwe druiven groeien. De tuin en de bijgebouwen bieden de mogelijkheid voor het houden van kleine huisdieren. De grote oprit en bestrating bieden ruimte voor het parkeren van meerdere auto's op eigen terrein.

Half vrijstaande woning met 2 grote bijgebouwen. * Schitterende plek, omringd door de landerijen van het buitengebied van Achterveld. * Ideaal om wonen en werken te combineren. Voor meerdere doeleinden geschikt. * Goed onderhouden en goed geïsoleerd. * Er is tijdens de div. verbouwingen gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen. * Bijgebouwen bieden mogelijkheden voor ondernemen en/of wonen en werken op één plek. * Grote tuin met ruimte voor het houden van kleine huisdieren. * Perceelgrootte 1.335m². * 27 zonnepanelen. * Energielabel A * Gelegen in het buitengebied tussen Stoutenburg en Achterveld. * Ruime parkeergelegenheid op eigen terrein.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1927
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1927
Woon oppervlakte 146
Inhoud woonhuis 525

Overige

Perceel oppervlakte 1335

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1927
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1927
Woon oppervlakte 146
Inhoud woonhuis 525

Overige

Perceel oppervlakte 1335

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Snel ERA Makelaars