Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Levensloopbestendige en ruime vrijstaande woning met prachtige tuin en serre!

Welkom aan de Kamerlingh Onneshof 33 in Nijkerk! Deze stijlvolle vrijstaande woning met aangebouwde garage, gelegen in een rustige en groene buurt, biedt een ideale leefomgeving voor gezinnen. De huidige en tevens eerste eigenaar heeft de woning in al die jaren met liefde bewoond en zeer goed onderhouden. De woning heeft een praktische indeling, een royale tuin, een zonnige serre en grote oprit voor het parkeren van meerdere auto’s.

Deze woning is een unieke woonkans voor velen! De badkamer en slaapkamers op de begane grond maken deze woning zeer geschikt als levensloopbestendige woning. Vanwege de 3 royale slaapkamers op de verdieping is deze woning ook perfect voor grotere gezinnen. De royale tuin is een lust voor het oog, met een prachtig vijverpartij, veel privacy en de mogelijkheid om op diverse plekken van de zon te genieten. Met een woonoppervlakte van maar liefst 202 m² en een perceel van 745 m², ervaart u hier rust en ruimte.

Deze woning is gelegen in de wijk ‘Corlaer’. Op korte afstand vindt u diverse voorzieningen zoals winkels, scholen en sportfaciliteiten. Ook zijn er goede verbindingen naar omliggende steden en snelwegen.

Bouwjaar 1991. Woonoppervlakte 202 m². Perceeloppervlakte 745 m². Energielabel C.

INDELING Begane grond: via de ruime entree komt u in de lichte hal die toegang biedt tot diverse vertrekken. De woonkamer, voorzien van een eikenhouten parketvloer en een sierlijke schouw met gashaard, wat zorgt voor een warme ambiance, is een heerlijke plek om te ontspannen, met grote raampartijen die veel natuurlijk licht binnenlaten. De serre, bereikbaar Zvia een schuifpui in de woonkamer, is perfect voor het hele jaar door genieten van het uitzicht op de tuin.

De eetkamer bevindt zich tussen de woonkamer en de keuken. Hier kunt u gezellig tafelen met zicht op de tuin. De afsluitbare keuken in een hoekopstelling is praktisch ingericht en biedt voldoende kastruimte en werkoppervlakte. Ook is er een loopdeur aanwezig die toegang biedt tot de royale achtertuin. Aangrenzend is een handige bijkeuken voor extra opbergruimte. Ook treft u hier de witgoedaansluiting. Via de bijkeuken is de garage bereikbaar.

De woning beschikt over twee slaapkamers op de begane grond. De hoofdslaapkamer beschikt over grote raampartijen en heeft voldoende ruimte voor een grote kledingkast. Ook is via deze kamer de badkamer te bereiken. De tweede slaapkamer is ideaal als speel-/ kinderkamer of thuiskantoor.

De badkamer is voorzien van een ligbad, douche, wastafel met meubel en toilet, alles uitgevoerd in lichte kleurstelling. Daarnaast is er een apart gastentoilet bij de entree.

De tuin rondom de woning is een waar paradijs, met een vijver en diverse zitplekken waar u kunt genieten van de rustige omgeving. De serre zorgt ervoor dat u het hele jaar door kunt genieten van het buitenleven, ongeacht het weer! Wat direct opvalt is de vele privacy in deze tuin! Achterin de tuin treft u nog een houten berging.

De aangebouwde garage biedt plaats voor uw auto en heeft voldoende ruimte voor extra opslag. De garage is voorzien van elektra en kan worden verwarmd middels een radiator. Boven de garage bevindt zich een ruime zolderverdieping op stahoogte, bereikbaar via een luik met vlizotrap. Deze zolder is voorzien van een dakraam en biedt veel extra bergruimte. Daarnaast bevindt zich hier de Cv-installatie van het merk Nefit (2004).

1e verdieping: ook op deze verdieping kunt u volop geniete van ruimte. De overloop geeft toegang tot 3 royale slaapkamer, de tweede badkamer en een bergkast. Alle kamers zijn voorzien van vloerbedekking, de wanden zijn afgewerkt met spachtelputz. In de badkamer is een douchecabine, ligbad, toilet en wastafel aanwezig.

Bent u op zoek naar een vrijstaande woning met veel ruimte, privacy en een prachtige tuin? Maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging en laat u verrassen door alles wat deze woning te bieden heeft!

Bijzondere kenmerken: - Vrijstaande woning met aangebouwde garage - Ruime woonkamer met serre - Gelegen op een royaal perceel - Levensloopbestendige woning - Badkamer en slaapkamers op de begane grond - 3 royale slaapkamers op de verdieping - 2 badkamers - Fraai aangelegde en zonnige achtertuin met veel privacy - Eigen oprit voor het parkeren van meerdere auto’s - Gelegen op een mooie en rustige locatie, nabij voorzieningen

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Villa
Bouwjaar 1991
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1991
Woon oppervlakte 202
Inhoud woonhuis 922

Overige

Perceel oppervlakte 745

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Villa
Bouwjaar 1991
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1991
Woon oppervlakte 202
Inhoud woonhuis 922

Overige

Perceel oppervlakte 745

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Zijlstra ERA Makelaardij