Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Zeer fraai gelegen helft van dubbel woonhuis met aangebouwde garage, serre en zonnig gelegen tuin. Deze woning onderscheidt zich ten opzichte van soortgelijke woningen in de buurt door de royale afmetingen en de prachtige ligging in een rustige, doodlopende woonstraat. Er zijn geen overburen en u heeft een wijds uitzicht over het groen en het water. Door de royale ruimtes op de verdiepingen is dit een ideale gezinswoning!

Voorzieningen zoals scholen, uitvalswegen en het centrum zijn in de nabijheid van de woning gelegen.

Bouwjaar 1999. Woonoppervlak 163 m2. Perceeloppervlakte 294 m2. Energielabel A.

INDELING

Begane grond: entree, hal, toilet met fonteintje. Aan de voorzijde van de woning is de woonkamer gesitueerd. Door het vele licht en het uitzicht, een heerlijke plek om te ontspannen. De begane grondvloer is een parketvloer, de wanden zijn voorzien van spachtelputz. De open hoekkeuken is aan de achterzijde van de woning geplaatst. Uiteraard is de keuken voorzien van inbouwapparatuur, waaronder een 5 pits gas/oven fornuis, afzuigkap, magnetron en een dubbele spoelbak. De vaatwasser hebben de huidige bewoners in de garage geplaatst. Via de schuifpui vanuit de woonkamer is de heerlijke lichte serre te bereiken. Deze is voorzien van plavuizen, vloerverwarming, een radiator en een klimaatregelaar. De garage is vanuit de serre toegankelijk.

Tuin: Vanuit de serre is via de schuifpui de tuin, gelegen op het noordwesten, te bereiken. De tuin biedt veel privacy en is voorzien van sierbestrating, mooie borders met beplanting en meerdere zitjes.

Eerste verdieping: drie ruime slaapkamers voorzien van vloerbedekking en een nette wandafwerking. Een slaapkamer aan de achterzijde heeft een vaste kast. De geheel betegelde badkamer is royaal qua afmeting en voorzien van een ligbad, douche, twee wastafels en een toilet.

Tweede verdieping: via een vaste trap bereikt u deze verdieping. Op de voorzolder bevinden zich de cv-ketel (Vaillant, 2021), wasmachineaansluiting, zonneboiler en een fonteintje. De vierde slaapkamer is door het ontbreken van schuine wanden ook een zeer ruime kamer en beschikt over een vaste kast en een laminaatvloer. Het dakterras is te bereiken vanaf de voorzolder en is ca. 19 m2 groot.

Bijzondere kenmerken: - Woonkamer met veel daglicht en fraai uitzicht - Serre voorzien van vloerverwarming - Vier grote slaapkamers - Parkeren op eigen terrein - Garage bereikbaar vanuit de serre - Ruim dakterras - 2 zonnepanelen aanwezig, deze zijn aangesloten op de boiler - Uitstekende ligging in een rustige woonstraat

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1999
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1999
Woon oppervlakte 163
Inhoud woonhuis 659

Overige

Perceel oppervlakte 294

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1999
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1999
Woon oppervlakte 163
Inhoud woonhuis 659

Overige

Perceel oppervlakte 294

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Zijlstra ERA Makelaardij