Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Bent u op zoek naar een ideale gezinswoning op een rustige locatie?

In een jonge en rustige buurt aan de rand van Amersfoort (Vathorst), vindt u deze fraaie hoekwoning aan de Haarlerberg 3, gesitueerd aan een autovrij hofje met een speeltuin voor de deur, waar tevens ook toezicht gehouden kan worden vanaf een bankje in de zon. De woning biedt alles voor een gezin dat waarde hecht aan een veilige, kindvriendelijke omgeving en comfortabel wonen.

De goed onderhouden woning heeft op de begane grond een lichte woonkamer met halfopen keuken, op de beide verdiepingen vier ruime slaapkamers. Boven de 2e verdieping bevindt zich nog een royale bergzolder.

Naast de ruimte in de woning is de tuin aan de achterzijde ook zonnig gelegen. De tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd. Dankzij de uitstekende isolatie profiteert u van lagere energiekosten en een duurzaam wooncomfort.

De woning is gelegen in deelplan De Velden van Vathorst, nabij winkelcentrum, station Vathorst op fietsafstand en diverse scholen, sportvelden, kinderboerderij op fiets-/loopafstand. In deze kindvriendelijke wijk is veel groen aanwezig en op loopafstand treft u het fraaie Park der Tijden. De gezellige binnenstad van Amersfoort is binnen 20 minuten fietsen te bereiken. De wijk ligt gunstig ten opzichte van de uitvalswegen met de A1 en A28, op enkele minuten rijden.

Bouwjaar 2002. Woonoppervlakte 117 m². Perceeloppervlakte 139 m². Energielabel A.

INDELING

Begane grond: entree, hal met meterkast en garderoberuimte, toilet met fonteintje. De royale uitgebouwde woonkamer is voorzien van een warm ogende eikenhoutenvloer, de wanden zijn afgewerkt met glasvlies (zonder motief)/sauswerk en behang. De praktische trapkast biedt plaats voor voorraden en opslag. Door de grote raampartijen (pui in achtergevel, tuinzijde) komt er veel daglicht binnen.

Vanuit de woonkamer heeft u via een loopdeur toegang tot de achtertuin. Bij mooi weer kan gebruik gemaakt worden van de openslaande deuren.

Aan de voorzijde van de woning is de half open keuken gesitueerd. Via een groot raampartij heeft u zicht op het plein met speeltuin. De keuken is opgesteld in een hoek en is voorzien van inbouwapparatuur, waaronder, inductiekookplaat, combimagnetron en koelkast. De vloer is afgewerkt met plavuizen.

De achtertuin, op het noordoosten gelegen, bestaat uit een groot betegeld terras en is geheel omheind. Aan de achterzijde is een houten berging aanwezig voor het stallen van uw fietsen of het opbergen van uw tuinspullen en gereedschap, voorzien van water (uitstortgootsteen) en elektra. De berging is opgesplitst in twee delen, elk met een eigen ingang. De tuin is via een achterom toegankelijk.

1e Verdieping: via de overloop heeft u toegang tot twee royale slaapkamers over de volle breedte van de woning. De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een douchecabine, toilet, wastafel en wandmeubel.

2e Verdieping: de woning kent een volwaardige 2e verdieping, ingedeeld met twee ruime slaapkamers en daarnaast is een wasruimte ingericht met werkblad en wasbak. Onder het werkblad is ruimte voor wasmachine, droger, een lage koelkast of vriezer. Aansluitingen voor wasmachine en droger zijn hier gesitueerd. Aan de andere kant van het trapgat is de techniekruimte gesitueerd met de opstelling van de cv-ketel (Nefit, 2023). Achter de schuine kanten is er nog wat nog opbergruimte. Op deze plek van deze verdieping is er nog een mogelijkheid voor een dakkapel, waarmee dan nog een ruime rechthoekige berging (extra kamer) kan worden gerealiseerd.

3e Verdieping: vanaf de overloop (2e verdieping) is middels een aluminium telescopische zoldertrap de royale bergzolder toegankelijk. Deze bergzolder is een ideale ruimte voor het opbergen van spullen.

Toegevoegde waarde: - Royaal uitgebouwde woonkamer met veel daglicht - Keuken met inbouwapparatuur - Vier ruime slaapkamers - Buitenschilderwerk grotendeels uitgevoerd in 2024 - Maar liefst 3 verdiepingen + bergzolder - Volledig geïsoleerd, energielabel A - Rustige kindvriendelijke locatie met speeltuin voor de deur - Gelegen aan een autovrij hofje - Nabij uitvalswegen en voorzieningen

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2002
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2002
Woon oppervlakte 117
Inhoud woonhuis 448

Overige

Perceel oppervlakte 139

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2002
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2002
Woon oppervlakte 117
Inhoud woonhuis 448

Overige

Perceel oppervlakte 139

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Zijlstra ERA Makelaardij